Cementgebonden plaat buiten stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Cementgebonden plaat buiten laten stucen door een professional?

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten voor het klaren van deze klus.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde cementgeboden plaat (buiten) stuc-klussen

Wanden Badkamer voorzien van betonciré

Wanden Badkamer voorzien van betonciré
Opdrachtomschrijving:

De wanden van de badkamer ( 30 m²) in een renovatiewoning voorzien van betonciré. De wanden zijn van watervast gipsplaten geschroefd op multiplex platen met metalstut profielen. Voor het uitvlakken van de wanden eerst 10 mm Ardex 300 aanbrengen en op deze cementgebonden pleisterlaag de betonciré aanbrengen.

Kosten voor deze klus: €4000 - €5000

Het stucadoorsbedrijf Slotboom en Zoon heeft voor ons de wanden van de badkamer voorzien van betonciré. Het resultaat is perfect en we zijn zeer tevreden over de firma Slotboom. Zij denken mee, geven adviezen, komen hun afspraken na en leveren het werk op binnen de afgesproken tijd.

Exterior plastering: 36 m2

Opdrachtomschrijving:

Glad stucen van de achtergevel plus zijwangen. Overgrote deel is al eens gestuct maar moet glad afgewerkt worden. Op de bovenste verdieping zijn (worden) de twee zijwangen bekleed met cementgebonden plaat welke ook glad afgewerkt moeten worden. De kopse kanten van de muren hoeven niet gestuct te worden omdat deze met hout afgetimmerd worden. Totaal 36 m2

Kosten voor deze klus: €1800- €2700

De heren van Troffels hebben onze achtergevel naar alle tevredenheid gestuukt. Ze werken snel en netjes en laten alles schoon achter.

Stuccen stucplaten ±140m2

Opdrachtomschrijving:

De zolder is verbouwd en moet gestuct worden. Het gaat bij benadering om 130m2 stucplaat (zowel plafond als wanden) en ongeveer 15 m2 groene stucplaat. Zodra er overeenstemming is mbt de prijs zal ik het exacte metrage opnemen. Ik zou graag een m2 prijs ontvangen. (mocht er verschil in zitten dan voor de wanden, schuine plafonds en de plafonds). De groene stucplaten die gestuct moeten worden graag met cementgebonden stuc (als ik het zo goed noem)

Kosten voor deze klus: €2800 - €4200

Prima ervaring met Sneller. Ze hebben de hele zolder (muv de badkamer) in 1 dag gestuct met 5 man. Resultaat is netjes. Hier en daar een hoekje dat in mijn ogen wat meer 90 graden had mogen zijn. Enige minpunt is dat hoofdaannemer zelf weg moest en de andere 5 jongens praktisch geen Nederlands spraken, waardoor het communiceren erg lastig werd. Overal zeker tevreden, zou ze weer vragen voor de badkamer!

Vind een stukadoor dichtbij