Blaasjes op stucwerk herstellen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde klussen voor het herstellen van blaasjes op stucwerk

Stucen: 11 m2 wanden; 15 m2 plafonds

Stucen: 11 m2 wanden; 15 m2 plafonds
Opdrachtomschrijving:

We hebben zelf een tijdje terug nieuw gipsplaten geplaatst als wand en als verlaagd plafond. Twee van de drie muren hebben we naar wens kunnen afwerken, echter in de plafond en een muur blijven we na verschillende verflagen vlekken zien. Ondanks het gebruik van voorstrijk en allerlei producten (op aanraden van andere klussers) om het alsnog opgelost te krijgen is het resultaat niet naar wens. Op de plafond zijn duidelijke vlekken aanwezig, op de muur zijn de gestucte naden zichtbaar. De enige manier om het alsnog goed te krijgen, lijkt ons om een dunne stuclaag van enkele mm aan te laten brengen. Zodanig dat de ondergrond een en dezelfde is en er dus geen vlekken meer kunnen ontstaan door de overgang tussen stuc en gipsplaat. De plafond is een 15m2, de wand 11m2. Graag zien wij offertes tegemoet voor het afwerken van beide (dus inclusief schuren of andere nodige nabewerkingen). Voorstrijken en schilderen doen we zelf. Eventuele voorbereidingen kunnen we in overleg zelf doen, maar graag advies hierover. Voor zover mijn klus kennis gaat kan je immers niet zomaar op verf stuccen zonder eerst een bepaald product aan te brengen. Beide zijn namelijk reeds geschilderd en hebben op bepaalde plekken blaasjes gevormd (zie foto). Wel willen wel deze klus graag snel afronden. Bij voorkeur gebeurt de klus op een vrijdag of zaterdag. Andere dagen kunnen eventueel ook, maar hebben niet de voorkeur. Bij goede samenwerking mogelijke vervolg klus voor stuccen plafond gehele woonkamer (eind 2020).

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Omdat we zelf de wand en het plafond niet kregen geschilderd zoals we wouden (er bleven maar vlekken in doordat we de gipsplaten niet goed hadden gestuct), hebben we op basis van prijs en reviews dit Stucadoorsbedrijf ingehuurd om de wand en het plafond opnieuw te stucen. Zo hadden we weer een goede basis om mee verder te kunnen gaan. Bovendien konden ze snel beginnen, en dat was voor ons een must. Netjes op tijd gingen deze bulgaarse heren na kort overleg aan de slag. Beide hebben snel en kwalitatief de klus afgewerkt en nadien de rommel netjes opgeruimd. Bovendien waren ze erg vriendelijk. Wij zijn dan ook erg tevreden met resultaat en dat een stuk goedkoper dan vele andere offertes die we kregen. Voor de volgende stucadoorsklussen tijdens onze verdere verbouwing van het huis doen wij zeker weer beroep op dit bedrijf.

Muur stucen deel beton deel ytong

Opdrachtomschrijving:

Betonnen muur 420 cm breed 260 cm hoog, ytong muurtje 120 cm breed 260 cm hoog en ytong muurtje 135 cm breed 260 cm hoog moeten worden gestuct. Muren hoeven niet eerst te worden gerepareerd, zijn glad maar moeten worden gestuct vanwege kleine luchtblaasjes; anders kan de structuurverf (dat doe ik zelf) er niet op/

Kosten voor deze klus: €300 - €500

Jos komt stipt op tijd, maakt kort even een praatje om wederzijds kennis te maken en gaat dan aan de slag. Spullen naar binnen, alles perfect afplakken, vloer volledig afdekken met goed beschermend materiaal, bakkie koffie en dan stucadoren. Wat mij betreft kan Jos ook biljartlakens gaan vervaardigen want zo ziet m'n muur er na zijn behandeling uit. Perfect glad, keurig om de hindernissen (wandcontactdozen etc) heen, zwakke hoeken worden versterkt met alu strip. Jos wekt vertrouwen, heeft humor, is een supervakman en je kunt hem -net zoals ik- met gerust hart de sleutel geven. Ruimt keurig op, stuurt achteraf een factuur. Jos, super! Ik weet je te vinden voor een vervolgklus!

Vind een stukadoor dichtbij