Joodse plint stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Joodse plint stucen via Werkspot

Een joodse plint geeft het plafond een fraaie look. Deze plint is voor de klassiekers. Schakel een professional in voor een mooie afwerking.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde joodse plint stuc-klussen

Pleisteren wanden woonkamer, Stucken planfond met joodseplint

Opdrachtomschrijving:

Voor een nieuwbouwwoning willen we graag de behangklare wanden van een dune pleisterlaag voorzien hebben. Daarnaast moet het plafond gestuct worden en voorzien van een joodseplint. In de joodse plint willen we op sommige plekken graag schilderijlijst verwerkt hebben. Deze schilderlijsten kunnen we zelf plaatsen in overleg tijdens of voor het stucwerk. Uitzonderingen: - Wand keuken naar gang hoeft niet gestuct. Er word echter een klein wandje geplaatst 57cm diep en een verlaagd plafond boven het keukeneiland. Deze moeten ook mee gestuct worden. - In de gang hoeft geen plint aangebracht op plafond. - Toilet hoeft niet. hoogte woning ca 2600 Oppervlakte wanden + Plafond ca 160 M2 Plint ca 8M2

Kosten voor deze klus: €2000 - €3000

Het is heel fijn samenwerken met de stucadoors van Eny. Goede duidelijke afspraken, komen afspraken na, goede communicatie. Bedankt!

Stuccen

Opdrachtomschrijving:

Momenteel heb ik spuitwerk op de muren en op het plafond. Ik wil de muren en plafond gestuct hebben met een joodse plint. Er moeten 2 hoekprofielen geplaatst worden.

Kosten voor deze klus: €1500 - €2000

Ik heb de muren en het plafond van mijn woning laten stucen. Mo is bij mij thuis geweest om te kijken en heeft een mooie prijs gemaakt. Ze hebben in twee dagen tijd alles keurig strak en netjes gestuct. Ik ben zeer tevreden. Heb vrienden van mij die ook een stuc klus hadden naar hem doorverwezen. Na het stucen alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. Ik ben zeer tevreden. Het volgende dat gestuct moet worden is de gang, de trapopgang en de overloop. Ik ga zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Een echte aanrader. Dank nogmaals.

Stucen: 100 m² wanden; Hele woning

Opdrachtomschrijving:

100 m2 stucwerk, geen plafonds. Het liefst binnen 1 a 2 weken. We zijn bezig om ons appartement te renoveren maar komen mankracht te kort om het op tijd af te hebben. Als mogelijk ook plaatsen van een aantal plafondlijsten (3 ruimtes 2 joodse plint, 1 dunne sierlijst en 3x rosetten).

Kosten voor deze klus: €750 - €1150

Heel snel en professioneel. Was binnen een week geregeld. Aardige gasten die snel en goed werk afleveren voor een redelijke prijs.

Vind een stukadoor dichtbij