Kelder stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde kelder stuc-klussen

Kelder stukadoren

Opdrachtomschrijving:

De kelder is droog en je kun in de kelder staan.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Goed

Keukenmuur stucen en kelder stucen + betegelen

Opdrachtomschrijving:

Eén keukenmuur moet gestukadoord worden voor 22 augustus (incl. droogtijd). Daarnaast een kelder die volledig gestukadoord moet worden en de vloer betegelen. De keukenmuur is ongeveer 12 m2, de keldermuren 36 m2 en het kelderplafond 12 m2.

Kosten voor deze klus: €550 - €800

Goed werk afgeleverd

kelder stucadoren

Opdrachtomschrijving:

Ik wil mijn kelder laten stucadoren. Dit wil ik met Gypro of Reno 40 van Knauf laten smeren.

Kosten voor deze klus: €250 - €500

Goede vakman. Levert zijn werk netjes op. Komt zijn afspraken helemaal na. Een aanrader.

Trapgat / halletje kelder stuken

Opdrachtomschrijving:

Het trapgat naar onze woonkelder moet worden gestukt. Het gaat hier om een ondergrond van gasbeton voor het grootste gedeelte. Het bovenste stuk is al ooit gestukt, maar heeft heel veel gaten en beschadigingen. De twee foto's van gaten in de muur zijn de ergste plekken. De rest is dus gasbeton, maar de blokken zitten niet netjes recht op elkaar gemetsteld, waardoor er soms een hoogteverschil tot zo'n 2 cm is zoals op een andere foto goed te zien is. We hebben zelf de rest van de kelder helemaal gestukt, maar vinden dit stuk wat te lastig vanwege het hoogteverschil en het feit dat het voor ons misschien wat gevaarlijk is om boven het trapgat te stuken.

Kosten voor deze klus: €550 - €800

Een erg lastig te stucken muur prima afgeleverd. Eerst gekeken en prijsopgaaf gekregen, toen zelf wat voorwerk gedaan om de prijs laag te houden en daarna is hij aan de slag gegaan. Voor deze prijs nog behoorlijk wat werk, dit viel hem wat tegen en ik denk dat wij dan ook geluk gehad hebben. Hele aardige man trouwens en hij is ook nog een keer teruggekomen om de details af te maken.

30m2 stucwerk in (wijn)kelder

Opdrachtomschrijving:

4 wanden in kelder stuccen. Ondergrond varieert van ruwe steen tot glad beton. Kelder is in principe droog en waterdicht.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Goed werk; en toen ik nog niet helemaal tevreden was kwamen ze de volgende avond nog langs om het geheel af te maken. Hebben uiteindelijk iets meer gedaan voor de afgesproken prijs.

Vind een stukadoor dichtbij