Stucwerk achter houtkachel aanbrengen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Stucwerk achter de houtkachel aanbrengen

Het aanbrengen van stucwerk achter de kachel is een specialistische klus i.v.m. hoge temperaturen. Laat je daarom vooraf goed informeren door onze professionals.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde stucwerk achter kachel klussen

Stuken schouw/ rondom houtkachel

Opdrachtomschrijving:

We zijn op zoek naar iemand die de schouw kan stuken met hittebestendig materiaal. De oude haard is verwijderd en er is een houtkachel voorgeplaatst. Graag de schouw netjes opbouwen en glad stuken. Vooraf de klus bekijken is mogelijk. Uitvoeren het liefst in april of mei.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Hasi heeft de schouw deels opnieuw opgebouwd en mooi gestuct. Hij heeft keurig werk geleverd, was op tijd, helder in zijn afspraken en communicatie en vroeg een goede prijs. Het was geen standaard klus, hij heeft goed nagedacht over hoe hij de klus het beste kon aanpakken en dat steeds met mij overlegd. Hele aardige man ook! Wij vragen hem graag nog eens!

Stucen: 1 m2 wand

Opdrachtomschrijving:

Het gaat om een klein stukje sturen achter onze nieuwe houtkachel. De kachel kan naar voren worden gehaald.

Kosten voor deze klus: €250 - €500

De Kuijper heeft bij ons een klein stukje muur gestuct ivm een nieuw geplaatste houtkachel. Er werd snel gereageerd en ook kon hij dezelfde week aan de slag. De muur is mooi gestuct.

Stucen: 3 m2 wanden

Opdrachtomschrijving:

Het muurtje achter de houtkachel heeft een nieuwe stuclaag nodig. Er zit een gerepareerde barst in het midden en de onderrand is gebrokkeld. Afmeting 1.20 breed x 2.65 hoog

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Net stucwerk afgeleverd. Communicatie was een beetje stroef (turks/nederlands) maar klus naar tevredenheid geklaard.

Vind een stukadoor dichtbij