Plafondpanelen plaatsen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde klussen voor plafondpanelen plaatsen

Plafond: 2 m²; Mdf plafondpanel vervangen

Opdrachtomschrijving:

Vroeger was hier waarschijnlijk een lekkage. Na die lekkage is dat stukje plafond gedeformeerd. We probeerden dat plankje op te knappen met stucwerk maar na korte tijd zagen we een geel plek. Misschien zit er nog wat vocht in het plankje. Nu willen we dat stukje plafond uitzagen om te zien wat er achter zit en dan vervangen dat plankje mdf/hout.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Klusjes: lekkage opsporen, dakpannen vervangen, loodflap aanpassen, plafond plaat vervangen. Snel gereageerd en op dezelfde dag binnen 3 uur is het werk afgemaakt. Vriendelijke communicatie en duidelijk uitleg.

Verlaagd plafond maken

Opdrachtomschrijving:

Plafondpanelen Agnes monteren op een raamwerk van rachels.

Kosten voor deze klus: €1500 - €2000

Frank Groeneveld heeft het verlagen van het plafond op zolder perfect uitgevoerd. Hij werkt heel precies. Wij hebben mogen ervaren dat dhr. Groeneveld sercvice bieden hoog in het vaandel heeft staan. Complimenten!!

aanbrengen MDF panelen op zolder

Opdrachtomschrijving:

Aanbrengen van MDF plafondpanelen op zolder.Totaal 44 m2, waarvan 15 m2 tussen de balken, 15 m2 over de balken en 14 m2 als plafond. Plafondpanelen reeds gekocht, overige materialen aan te leveren.

Kosten voor deze klus: €1150 - €1500

Goede ervaring met bb. Eijkemans, wordt aanbevolen!

Vind een stukadoor dichtbij