Vind stukadoors in Vleuten

Op zoek naar stukadoors in Vleuten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Vleuten

 • Stucadoorsbedrijf D.M. de Jongh
  Stucadoorsbedrijf D.M. de Jongh
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  1 bij ons staat vakwerk op nummer 1 2 afspraak is bij ons afspraak 3 betaling geschied enkelt bij 100% tevredenheid door de klant 4 uw kunt altijd gedane werken van ons bezichtigen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klein klusje van het stucen van een schouw, maar fantastisch uitgevoerd. Dankjewel Marcel!
 • Senol Klussenbedrijf
  Senol Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55136 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  SENOL KLUSSENBEDRIJF Welkom op het profiel van Senol Klussenbedrijf! MET ONZE 30 JAAR ERVARING EN VAKMANSCHAP GEVEN WIJ U TEVEREDENHEID EN PRIJS GARANTIE VOOR EEN BLIJE RESULTAAT. Onze primaire doel is niet alleen geld verdienen met de klussen . Wij geven onze visitekaartje af door het resultaat van onze werk. Onze uitgangspunt is dat wij een relatie en netwerk aanleggen met tevreden klanten, die van zelf mond op mond reclame maken voor onze bedrijf, door goede resultaten van ons werk. We geven onze klanten advies met verstand van zaken. De Vriendelijkheid, respect en empathie voor onze klanten staat voorop. Wat doen wij? - Binnen - en buitenschilderwerk - Schilderen van deuren en kozijnen - Sierpleister - Spagtelplutz - Stucwerk badkamer & toilet - Specialistisch werk Hoe gaan we te werk? Wij maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens komen we langs om de klus te bespreken en kennis te maken. Aan de hand van uw wensen en de kosten maken wij een offerte. Zodra we een akkoord hebben, starten we met de klus. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent met het resultaat. Wat wij willen is wat u wilt... Wij willen dat u tevreden bent met het resultaat. Dat u zal beseffen niet onnodig teveel hebt betaald voor de klus. Dat u merkt dat wij onze werk met passie en liefde doen. Het leveren van kwaliteit en goede service. Wij werken daarom alleen met materialen van goede kwaliteit en geven garantie voor onze werkzaamheden. Mededeling! Mocht de vierkante meter hoger zijn dan gemeld of buiten afgesproken meting wordt de werkelijke gemeten m2 doorberekend. Als de m2 minder is dan door u gemeten, wordt dit gecorrigeerd. U betaalt niet meer dan het nodig is. Heeft uw vragen of wilt u een vrijblijvende gesprek? Bel of mail ons. Wij zullen naar alle eerlijkheid en geweten een antwoord geven op uw vragen en wensen. Hopende op een kennismaking met u verblijven wij met vriendelijke groeten. Senol Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Meneer Senol is een hele goede stucadoor, hij heeft ons hele huis gedaan. Hij levert prachtig werk en is een heel vriendelijk en flexibel persoon. Zeer aan te raden!
 • Klusbedrijf van Plateringen
  Klusbedrijf van Plateringen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  Ik ben Leendert van Plateringen en eigenaar van Klussen bedrijf van Plateringen . Sinds 2015, werk ik voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en timmerwerk projecten. 1 overkappingen, 2 diverse klussen in houtrot 3 Dakkapellen renovatie 4 gevelbekleding hout/kunststof 5 boeidelen hout/kunststof 6 vlonders hout/ kunststof Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Je hoort soms wel eens vervelende verhalen over aannemers via werkspot. Voor ons was het wel even een drempel de eerste opdracht, via Werkspot met een onbekende aannemer. Maar we zijn oprecht blij met het eindresultaat, oprecht vakmannen. Het zit er super strak in en hun advies voor de planken voor de gevel waren echt een goede aanrader. Ziet er prachtig uit. Ze denken goed mee, laten je niet zitten als het tegenzit (als er verassingen uit de hoge hoed komen na het wegtrekken van de oude gevel en ze hanteerde achteraf betalen, wat gewoon een fijn gevoel is als particulier. De andere recensies hebben mij ook over de streep getrokken om deze klus bij hun neer te leggen, dus hopelijk help ik iemand anders weer aan een beetje vertrouwen.
 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45191 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle reactie, en de volgende dag stond er al iemand op de stoep. Klus is goed verlopen
 • Van der Horst klus en creatie
  Van der Horst klus en creatie
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  Van der Horst klus en creatie is een jong allround klus bedrijf waar u met al u vragen terecht kunt. Jarenlang ervaring in verschillende sectoren zoals bouw / techniek / zorg / service garanderen dat elke vraag vakkundig en klantgericht door mij gerealiseerd word. Van origine ben ik volledige opgeleid elektricien , maar heb mij in de loop der tijd zoals hierboven vermeld jaren met ook andere werkzaamheden bezig gehouden waardoor ik op meerdere vakgebieden kennis heb. Van der Horst klus en creatie streeft er naar de klant te kunnen geven wat hun voor ogen hebben ,met een beetje extra. Geen 100% maar 110%. Werkgebied is provincie Utrecht ,maar buiten Utrecht is ook een optie afhankelijk van de vraag. 24-7 bereikbaar mail en telefonisch voor advies of storing , op locatie komen is onder bepaalde voorwaardes. Klussen worden altijd eerst persoonlijk door mij bekeken.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  De klus verliep soepel. Goede communicatie, komt z'n afspraken na en ik ben blij en tevreden met het eindresultaat.
 • van Oostrum Timmerwerken
  van Oostrum Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  Hallo, U kunt bij mij voor bijna alles terecht wat met bouwen of verbouwen te maken heeft. Denk aan een aanbouw, dakkapel, velux dakraam, deuren afhangen, driepuntssluitingen, sloten, badkamerverbouwing, toilet verbouwing, onderhoud, kozijnen, houtrot, stucwerk, tegelwerk, glaszetten en nog veel meer.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Snel, duidelijk en netjes opgeleverd
 • Snelle Kwast
  Snelle Kwast
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  we doen verschillende klussen (stucen, schilderen) met goed kwaliteit en betaalbare prijzen Jullie zijn altijd welkom om offerte aan te vragen Mailen of bellen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkt snel en vakkundig. Super strak resultaat. Snelle communicatie en komt zijn afspraken na. Bedankt voor het uitvoeren van de klus.
 • NCL Stucadoorsbedrijf
  NCL Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  NCL stucadoors bestaat sinds 1984 en is gevestigd in Harmelen,wij zijn een bedrijf dat staat voor kwalitatief hoogwaardige wand en plafondafwerking. Wij werken zowel voor aannemers als particulieren. Tevens kunt U bij ons terecht voor lijstwerk,plinten en ornamenten. Spagtelputz, granol en andere sierpleisters kunnen wij in elke gewenste kleur aanbrengen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte. Wij geven garantie op al ons werk en Mochten er toch problemen zijn lossen we die zo snel mogelijk op. In de jaren dat we bestaan hebben we al een grote klantenkring opgebouwd en U kunt dus vragen naar referenties. vriendelijke groeten, Nick Ligterink NCL Stucadoors

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede afspraken, kwalitatief uitstekend werk.
 • IR Bouwbedrijf
  IR Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij vooral gespecialiseerd in stuc- en vloerwerken. Daarnaast bieden wij ook diensten aan in schilder- en diverse kluswerken. Neem direct contact met ons op om je klus te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wij hadden een ander stucbedrijf ingepland, die zei op het laatste moment af. Gelukkig heeft Idris ons toen heel snel geholpen. Super communicatie met het bedrijf en alles was snel geregeld. Het stucwerk ziet er straks en netjes uit, Idris werkt ook heel netjes. Wij zijn er super blij mee.
 • Mido Maakt
  Mido Maakt
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Stukadoor in Vleuten

  English below. Hallo . Mijn naam is Mido en ik ben een aannemer in de bouw en alle afwerkings- en renovatiewerken sinds 1998. Ik werk sinds 2014 in Nederland geregistreerd in KVK (Mido Maakt) en daarvoor 8 jaar en daarvoor in Cyprus in mijn moederland Syrië waar ik ben geboren in een gezin dat in de bouw werkt en ik ben de tweede generatie van dit werk. Enkele van de werken die ik doe: badkamer, toilet, keuken , uitbouw ,Wandconstructie , stucwerk ,Wandverwijdering ,Vloerinstallatie - Schilderwerken ,Loodgieterswerk en elektrische bedrading - Warmte-isolatie en waterdichting - Timmerwerk en glasvervanging - en meer .. alle werken die ik doe met garantie en kwaliteit. Ik spreek een beetje Nederlands. Engels en Arabisch vloeiend, Grieks gemiddeld. u kunt contact met mij opnemen voor alle kleine en grote werken. Met vriendelijke groet Mido Hello . My name is Mido and I am a contractor who is doing all kinds of renovation works since 1998. I have been working in the Netherlands since 2014 registered in KVK ( Mido Maakt) and before that in Cyprus 8 years and before that in my country (Syria) where I was born to a family working in construction and I am the second generation this work . Some of the works that I do: ,Construction and renovation of bathroom, toilet, kitchen Wall construction , extension ,plastering , Wall removal - Floor installation ,Painting works , Plumbing and electrical wiring , Heating insulation and waterproofing ,Carpentry and glass replacement and more .. all works I do with warranty and quality. I speak little Dutch . English and Arabic fluently, Greek average . you can contact me for all small and big works . best regards . Mido

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Mido is zeer betrouwbaar, duidelijk en creatief. Daarnaast is hij heel aardig en fijn in de omgang. Het allerbelangrijkste natuurlijk: het werk dat hij doet is van hoge kwaliteit en wij waren zeer tevreden over hem. We zouden Mido bij iedereen aanraden. Bedankt Mido! :-)

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Vleuten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1508 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Vleuten

Andere vakmensen in Vleuten

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt