Vind aannemers in Vleuten

Op zoek naar aannemers in Vleuten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Vleuten

 • Klusbedrijf TT
  Klusbedrijf TT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Wij werken aan badkamer en wc renovaties. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Wij komen langs om alle werkzaamheden te bespreken en hierop ontvangt u een gespecificeerde offerte. Op ons instagram en facebook pagina vindt u foto's van eerdere werkzaamheden.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De heren hebben heel netjes gewerkt. Fijne en heldere communicatie voorafgaand. Resultaat ziet er prachtig uit.
 • BBB Sloopwerken Constructiebouw
  BBB Sloopwerken Constructiebouw
  Beoordeling: 5 van 555177 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken Constructiebouw, BBB staat voor Bert’s Bouw Bedrijf. Dat zijn eigenlijk 2 woorden, maar dit klinkt leuker. We hebben zelfs een eigen partij in de 2e kamer ;) We kunnen naast slopen ook (op)bouwen. We bouwen muren van cellenbeton, bouwen /vernieuwen vloeren en plafonds. We hebben tevens een professionele timmerman in huis voor het bouwen van o.a. nieuwe vloeren, vlieringen en plafonds. Mijn vakmensen en ik zetten ons graag in om u netjes te helpen en van dienst te zijn. Wat we doen, doe we goed. Precies en punctueel in onze specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door ons uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties Sloop & Bouw; Zakelijk & Particulier: * Verwijderen draagmuren, plaatsen stalen draagbalk / staalportaal incl gipsbekleden stucklaar maken * Strippen: woningen, winkels en kantoren * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaarden, keukens, badkamers, wc’s, schuren, bijgebouwen, garages, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken, plaatsen lateien * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Tuinen: kettingzagen van bomen, uithalen bestrating * Bouwen van cellenbeton muren * Bouwen van nieuwe houten balken vloeren * Storten van beton met wapening * Aanhelen van dakbeschot en dichten van daken * Isoleren van vloeren en plafonds * Gipsplaten plaatsen Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, BBB Sloopwerken Constructiebouw Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBBSloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top bedrijf ! In een dag heel de zolder gesloopt, alle troep netjes afgevoerd en netjes achtergelaten. Vriendelijke mannen die met je mee denken, Zal dit bedrijf zeker aanraden.
 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55107 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Het was een lastige klus omdat het een badkamer in een oude boerderij en onder een schuin dak betrof. S.V.M. bouw heeft dit prima gedaan. Met name wil ik Javier en zijn mannen complimenteren want zij hebben niet alleen technisch heel goed werk geleverd maar ze hebben keihard gewerkt en waren super-vriendelijk en constructief in de omgang. Ik wil ze van harte aanbevelen!!!!
 • Bouwbedrijf Don Quijote
  Bouwbedrijf Don Quijote
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Bouwbedrijf Don Quijote B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden in de regio's Utrecht, Noord-holland en Brabant. Ons motto is: Transparant & Eerlijk bouwen. Dit houdt in dat wij met duidelijke afspraken werken waardoor voor u duidelijk is wanneer en voor welke prijs een project gerealiseerd wordt, zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Daarnaast rekenen wij geen voor-rijkosten (voor klussen van meer dan 4 uur) en ook doen wij geen opslag op de prijzen van gebruikte materialen zoals gebruikelijk is in de bouw wereld. Ons team bestaat uit ervaren professionals, zoals gediplomeerde timmerlui, stukadoors, schilders en elektriciens, welke elke klus voor u perfect kunnen klaren. Wij geven 6 maanden garantie op werkzaamheden die niet naar u tevredenheid blijken, wij zullen die dan ook kosteloos per direct voor u komen oplossen. Daarnaast zijn wij erg flexibel heeft u een spoedklus of wilt u snel geholpen worden, bel ons! samen vinden we een oplossing om u opdracht in te plannen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ze hebben bij ons een inbouw-gashaard verwijderd, daarna gestuct en de vloer gerepareerd. De muren zijn strak en de vloer ziet eruit alsof het nooit anders geweest is. De heren zijn vriendelijk, werken heel netjes, en laten het huis ook weer opgeruimd en schoon achter. Top!
 • Bouwmeester Abasov
  Bouwmeester Abasov
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Als bouwer met 15 jaar ervaring is ons doel om plezier te hebben in wat we doen. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom doen we er alles aan om ons werk zo goed en mooi te maken met materialen van de hoogste kwaliteit. We voeren vakkundig pleister-, verf-, tegel-, elektra- en badkamerrenovaties uit en geven garantie op al onze werken.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Abasov heeft onlangs onze badkamer en toilet gerenoveerd, en het resultaat is perfectie! Ze onderscheiden zich door hun professionaliteit en aandacht voor detail. In vergelijking met andere vakmensen waarmee we hebben gewerkt in ons huis, was onze ervaring met Abasov duidelijk veel beter. Ze waren flexibel met veranderingen en aanpassingen, zelfs op het laatste moment, het was indrukwekkend. Ze wisten steeds goed in te spelen op onvoorziene omstandigheden. Het is zeldzaam om dergelijke kwaliteit te krijgen voor een goede prijs. Als ik meer dan vijf sterren kon geven, zou Abasov ze krijgen.
 • Hesco
  Hesco
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Hesco is een vakkundig en ervaren timmerbedrijf dat zich vooral richt op het leveren en plaatsen van houten trappen . Zo als het creëren van de trap gat in houten vloeren of betonen Mocht het zo zijn dat jullie een stale spil trap willen vervangen voor een houten vuren trap daar zijn jullie ook bij het juiste adres ., Maar ., Een deur vervangen of een wandplaatsen Of een bouwkundig klusje ook goed om er tussen te zetten

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Repareerd in plaats van vervangen, het viel wat voordeliger uit.
 • totaalbouwhb
  totaalbouwhb
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Totaalbouwhb Aanbouw/uitbouw Wanden en plafonds Deuren en kozijnen Dakopbouw/dakramen Kozijnen Zolderverbouw Cinewalls Overige timmerwerkzaamheden Stuc en schilderwerk Toilet en Badkamers

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer goede ervaring met Hassan. Prettig in de communicatie, goed bereikbaar voor overleg. De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd en we zouden bij een volgende klus zeker weer overwegen met Hassan samen te werken.
 • R.G. v. Kuik
  R.G. v. Kuik
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Aannemer in Vleuten

  VK Bouw is een veelzijdig en flexibel bouwbedrijf gevestigd in Utrecht ( tegen Vleuten aan) . VK Bouw denkt mee met haar klanten. U kunt rekenen op een uitstekend advies, heldere afspraken, en een duidelijke offerte. Omdat wij gebruik maken van de laatste technieken, duurzame, hoogwaardige materialen en producten, bent u gegarandeerd zeker van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking van uw bouwproject. Onze gekwalificeerde, enthousiaste vakmensen en onderaannemers realiseren uw bouwproject op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Vanzelfsprekend kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met al uw vragen op het gebied van bouwen kunt u bij ons terecht. VK Bouw houdt zich bij al haar projecten strikt aan de voorgeschreven normen en voorschriften, evenals de veiligheidsaspecten, milieueisen en arbo-eisen. Onze projecten worden uitgevoerd met de grootste zorg en het hoogste kwaliteitsniveau, maar altijd binnen het vastgestelde budget. Niets is er persoonlijker dan uw eigen woning. Een kostbaar bezit, dat bij iedereen uniek is door uw woonwensen toe te voegen in huis. Uw leven verandert en het huis moet meegroeien. Een uitbouw, schuur, veranda, nieuwe badkamer, keuken of andere veranderingen in of om het huis kunnen de woonvreugde vergroten. Dit zijn ingrijpende veranderingen, die door een specialist uitgevoerd moeten worden. VK Bouw is uw specialist in bouw- en onderhoudsklussen. Met mijn 23 jaar ervaring in bouwen, verbouwen, renovatie en plaatsen van kozijnen haalt u voor elke bouwklus de specialist in huis.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Inmiddels zijn we halverwege de verbouwing en ik ben blij dat we hebben gekozen voor Ronald. Wat een vakman! Een bak aan kennis gecombineerd met een prettige omgang en alles keurig op tijd voor mekaar. Ronald is zo'n man die je rustig de sleutel van de voordeur geeft terwijl wij gedurende de verbouwing elders verblijven. Hij plaatst bij ons een aanbouw, vloerverwarming, nieuwe kozijnen voor en achter en daarnaast coordineert/ ondersteund hij de nevenaannemers welke een keuken plaatsen.
 • Ventura by Emile Leenen
  Ventura by Emile Leenen
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Hoi, ik ben Emile. Ik werk zo’n 5 jaar in de renovatiewerkzaamheden en heb vele mensen blij mogen maken met vooral badkamers, toiletten en totaalrenovaties. Ik ben het liefst vroeg in het proces betrokken om met je mee te denken in de mogelijkheden. Denk hierbij aan functionaliteit, esthetiek en budget. Voor, tijdens en na de werkzaamheden vind ik het belangrijk om goed te communiceren. Ik werk met offertes waarin ik het werk zo goed mogelijk omschrijf. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Ik kom graag een keer langs!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Correct en Integer; Goede communicatie en perfect
 • Beter Home Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Aannemer in Vleuten

  Wij zijn een professioneel klussen bedrijf dat gespecialiseerd is in renovaties en reparaties voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren vakmensen zijn in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden, van kleine reparaties tot complete verbouwingen. Wij zijn vooral trots op onze expertise in keuken- en badkamerrenovaties, waarbij wij ons richten op het creëren van functionele en mooie ruimtes die volledig aan uw wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, een moderne badkamer of een volledige renovatie van uw huis, wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! Beter Home Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Zeer net gedaan is 4.30 bezig geweest .

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Vleuten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 958 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Vleuten

Andere vakmensen in Vleuten

Vind vakmensen bij jou in de buurt