Aannemers in Houten

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Houten. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Houten

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Houten

 • Cam Bouw B.V.
  Cam Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Aannemer in Houten

  Renovatie UWE BADKAMER / STUKADOOR /SLOOP SPECIALIST CAM BOUW BV WE ZIJN ALS AANNEMERSBEDRIJF TEVENS EIGENAAR VAN SANISALE SLIEDRECHT EN SANISALE WORMERVEER UW WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN? CAM BOUW BV ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS! CAM BOUW BV is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 51 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Cam Bouw BV maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd. -Badkamer renovaties gemiddelde prijzen zijn: € 7.450,- exclusief btw -Zeer kleine badkamer renovatie zoals een wasbak en een douche, gemiddelde prijzen zijn: € 6.550,- exclusief btw -Nieuwbouw woningen badkamer installatie gemiddelde prijzen zijn: 7.250,- ex btw -Apart wc ruimte renovatie 2.350,- ex btw -badkamer renovatie Instagram: cam_bouwbedrijf Prijzen Sausklaar wanden+plafond inclusief materiaal is €15,- p/m2================= Sausen Airless Spuitwerk inclusief materiaal verf: € 12,- ===================== Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 23,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. 5 jaar garantie op badkamers werkzaamheden zoals lekkage,voeg,kitwerk 5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden -glad stucwerk -spachtelputz 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden -sauswerk -spuitwerk -schilderwerk ( kozijnen,deuren,) 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden -vloerverwarming -aanbouw,opbouw -sloopwerk Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 15,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als bouwbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende materialen. CAM BOUW BV verzorgt én ontzorgt uwe de hele bouwproject van A tot Z.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Volledige badkamerrenovatie was uitgevoerd. Snel en met hoge kwaliteit .Ik ben volledig tevreden met het eindresultaat!
  Kom in contact
 • Bouwmeester Abasov
  Bouwmeester Abasov
  Beoordeling: 5 van 55566 reviews
  Aannemer in Houten

  Als bouwer met 15 jaar ervaring is ons doel om plezier te hebben in wat we doen. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom doen we er alles aan om ons werk zo goed en mooi te maken met materialen van de hoogste kwaliteit. We voeren vakkundig pleister-, verf-, tegel-, elektra- en badkamerrenovaties uit en geven garantie op al onze werken. Je kunt ons werk ook zien op Instagram

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Vanaf het begin was het contact met dhr. Abasov erg plezierig en gaf hij het gevoel dat de klus in goede handen was. Tijdens het project was dhr. Abasov goed bereikbaar voor vragen. Het team heeft heel hard en professioneel gewerkt en dacht ook actief mee in het zoeken naar oplossingen. Zo had ik te weinig tegels besteld, maar kwamen ze met een mooie oplossing, wat er mijn inziens zelfs beter uitziet dan het originele ontwerp. Ook toen er even een communicatiefout was betreffende het toilet (verkeerde vloertegels geplaatst) is dit de volgende dag uitstekend verholpen. Wat mij ook opviel is dat het team keihard werkt en zelfs op de zaterdagen doorgingen om de klus op tijd af te krijgen. Naderhand hebben ze alles schoon en netjes achtergelaten. Het eindresultaat is echt heel mooi geworden! Nogmaals hartelijk dank!
  Kom in contact
 • Sloopservice Utrecht
  Sloopservice Utrecht
  Beoordeling: 4.7 van 54.75100 reviews
  Aannemer in Houten

  Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. Wij hebben grote en/of kleine opdrachten uitgevoerd. Bij vragen kunnen we referentie geven. We zijn gestopt met verhuizing. We doen nu alleen sloopwerkzaamheden. Laagste prijsgarantie! Professionele werk leveren wij af. Opleiding VCA-VOL

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Hakan kon erg snel langskomen om de klus te inspecteren om vervolgens met verstand van zaken in te schatten hoe lang de klus zou duren en de eventuele obstakels identificeren. Twee maar misschien drie dagen. Zijn mannen zijn langsgekomen en hebben niet alleen snel, maar zeer vakkundig werk geleverd waardoor het eindresultaat zeer goed is en dat zelfs binnen twee dagen. Niks anders dan lof voor Sloopservice Utrecht, Hakan en zijn uitstekende vakmannen!
  Kom in contact
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Aannemer in Houten

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Ik ben er erg voor tevreden. Hij werkt heel netjes en keurig. Kortom, 100% aanrader
  Kom in contact
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
  Aannemer in Houten

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Ik heb een slechte ervaring met deze meneer. Hij moest mijn 1e etage egaliseren maar het is hem niet gelukt. Mijn scheefstand is nauwelijks verbeterd en het ergste is hij beweerde dat zijn mareriaal goed was en niet zou scheuren na 1 week begon de egalisatie te scheuren. Ik had deze meneer aangesproken, kreeg als reactie scheuren is normaal. Ik zij van mijn vloer is nogsteeds scheef, zijn reactie ik kan er niks aan doen. Vervolgens gaf ik aan van het is jouw niet gelukt mijn vloer is alleen maar erger geworden ik wil een deel van mijn geld terug, reactie van deze meneer nee. Het is niet iemand die zijn fout erkend maar in tegendeel probeert hij jouw voor de gek te houden. Dus let op zou ik zeggen.
  Kom in contact
 • totaalbouwhb
  totaalbouwhb
  Beoordeling: 5 van 55561 reviews
  Aannemer in Houten

  Totaalbouwhb Aanbouw/uitbouw Wanden en plafonds Deuren en kozijnen Dakopbouw/dakramen Kozijnen Zolderverbouw Cinewalls Overige timmerwerkzaamheden Stuc en schilderwerk Toilet en Badkamers

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Hassan heeft bij ons een wand met deurkozijn en electra geplaatst/omgezet waardoor er een kamer is ontstaan. Hassan is een vakman pur sang, die goed met je meedenkt. Communicatie loopt uitstekend. Hij werkt snel, zeer precies en erg netjes. Hassan levert top kwaliteit. Bovenstaande geldt ook voor de stucadoor die de wanden heeft gestucd. Dus als je een vakman zoekt kunnen we Hassan zeer aanbevelen.
  Kom in contact
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75105 reviews
  Aannemer in Houten

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snel goed en vakkundig geholpen en tweede jop aan hem uitbesteedt
  Kom in contact
 • Schuitema Afbouw
  Schuitema Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Aannemer in Houten

  Schuitema Afbouw, een groeiend bedrijf met drie familieleden aan het stuur; Lorenzo Schuitema , de eigenaar, werktuigbouwkundig ingenieur, een relatief jonge professional met een frisse blik en een scherp technisch inzicht. Erwin Schuitema (vader), de ervaren kracht, met zijn ruim 30 jaar bouwervaring ondersteunt hij een ieder in dit bedrijf. Hij houdt het toezicht op de kwaliteit en weet vaak net die ene goeie oplossing te vinden voor een lastige situatie. Angelique Schuitema (zus), de stille kracht, als klant zult u niet snel kennis maken met Angelique, Zij verzorgt de administratie, maar houdt daarnaast ook het gehele bedrijfsproces in de gaten en helpt ons om de juiste keuzes te maken. Samen met nog enkele personeelsleden en onderaannemers verzorgen wij verschillende projecten. Van iets kleins als een meubel maken of een toilet betegelen, tot volledige renovaties. Er is maar weinig waar Schuitema Afbouw geen raad mee weet. Naast het uitvoeren, helpen wij ook graag mee met het ontwerpen. Wij staan graag voor u klaar met ons advies om de klus zowel technisch als esthetisch vooruit te helpen. Hierin blinken wij vooral uit wanneer Erwin en Lorenzo (vader en zoon) samen met u, de klant in gesprek gaan. Door de verschillende achtergronden en ruime ervaring van beiden, vormen wij een combinatie van praktijk en theorie, van ouderwets vakmanschap en moderne technologie en door de verschillende voorkeuren in stijl, weten wij onze klanten meestal te verrassen met een breed scala aan opties.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Erg fijne en meedenkende mensen. Zonder druk te leggen worden wel opties besproken en kenbaar gemaakt. Werk is goed en netjes opgeleverd. Ook is er goed overleg mogelijk. Fijne mensen ook in het contact, ook met onze jonge kinderen die af en toe kwamen kijken tijdens het klussen.
  Kom in contact
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85347 reviews
  Aannemer in Houten

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Vandaag Zaterdag 13 jullie via werkspot karwei aangevraagd. Binnen 30 minuten contact en hebben de opdracht nog dezelfde dag met tevredenheid uitgevoerd.. shapoo. Op naar de volgende klus mastgoot vervangen. Waalre,
  Kom in contact
 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75105 reviews
  Aannemer in Houten

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Wat een toppers. Een echt familie bedrijf, waarbij de klant nog centraal staat. Hele fijne, snelle, en eerlijke communicatie met Joey. We waren in eerste instantie niet tevreden met de vogelwering om de zonnepanelen. Zonder gedoe hebben ze dit netjes aangepast.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Houten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3041 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Houten

Andere vakmensen in Houten

Vind vakmensen bij jou in de buurt