Vind aannemers in Culemborg

Op zoek naar aannemers in Culemborg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Culemborg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 530 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Culemborg

 • ElektrOdijk

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 4.7 van 54.75118 reviews

  Elektrotechnisch installatiebedrijf. Speciaal gericht op de kleine utiliteit, renovatie en de particuliere markt. Ook gespecialiseerd in de aanleg van centraal stofzuigsystemen. ElektrOdijk werkt samen met de volgende bedrijven / personen: - NERO Bouw Bunnik - Jaco Gijsbertsen Loodgieter - GO (Groene Oplossingen)

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Hans heeft de voorbereiding voor de nieuwe keuken perfect uitgevoerd. Hij werkt netjes, denkt mee en is zeer vriendelijk. Wij zijn erg blij met wat hij bij ons gedaan heeft en bevelen hem zeer zeker aan.
 • In & outdoor solutions

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  In & outdoor solutions Uw ideale partner voor: - Complete woning renovaties - Badkamer renovaties - Timmer klussen - Schilder werkzaamheden - Infrarood vloeren - Vloeren leggen - Slopen - Tuin renovatie - Interieur advies - Electra - Stukadoors werkzaamheden - Alle werkzaamheden voor in en om het huis heen. Ons team bestaat uit vakmensen die ieder al meer als 10 jaar hun vak verstaan. Bij ons staan de wensen van de klant en goede communicatie centraal en hoog in het vaandel.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  In & outdoor solutions heeft gelukkig op korte termijn een afspraak kunnen maken en heeft heel goed werk geleverd. De vloer ziet er weer prachtig uit, het is geschuurd en opnieuw gebeitst. In de hal is het stucwerk strak en mooi gedaan. Verder is de badkamer super afgewerkt en er is een mooi resultaat neergezet met goede ideeën voor tegels, voor de douche en de algehele look & feel. Binnen de afgesproken tijdslijnen geleverd, goede communicatie en vooral betrouwbaar. Bedankt en zeker aan te bevelen.
 • B.d.R. Koerier

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 4.6 van 54.65371 reviews

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW EN VERVOER SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Nadat een andere aannemer ons had laten zitten waren we met spoed op naar iemand die voor ons alsnog een stalen bint kon plaatsen over de gehele breedte van het huis. Bennie reageerde snel en liet meteen weten de klus te kunnen uitvoeren op korte termijn, communiceerde daarbij meteen de prijs en voorwaarden, wat ik ervaar als erg prettig. Bennie is over het algemeen rechtdoorzee, eerlijk en denkt goed mee. Heeft verstand van zaken en komt de afspraken na zonder gedoe en poespas. Niet l*llen maar poetsen. Al met al een positieve ervaring. Hoop voorlopig niet meer te hoeven verbouwen maar anders weet ik wie ik moet bellen. Ik zou Bennie ook aanraden bij vrienden.
 • Bouw en Timmerbedrijf G.J. van Leeuwen

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 4.5 van 54.5537 reviews

  We zijn een bedrijf dat vooral is gespecialiseerd in timmerwerken, interieurbouw en kleine verbouwingen. Hierdoor zijn we dus ook zeer ervaren met electra, waterleiding, gas en de centrale verwarming. Vaak moeten er wel leidingen verlegd worden en het één en ander gestucadoord worden. We zijn ook goed thuis in het loodgieterswerk. Goten, dakbedekkingen en zinkwerk. Ook worden er door ons geregeld complete badkamers gemaakt. In al deze disciplines zijn we thuis. Een bijzonder allround bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1978. Het heeft van 1998 tot en met 2001 even stilgelegen voor het nemen van een sabbitical. Google even op mijn bedrijfsnaam en U vind mijn website met alle informatie , referenties , gerealiseerde projecten, enzovoort. Verder is er ook veel te zien op Instagram onder gevanleeuwenbouw.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Gé heeft bij ons de zolder verbouwd van 1 grote ruimte tot 2 slaapkamers, een vliering, wasruimte en opbergruimte. Al het afwerken inclusuef stucen, radiator plaatsen, electra en spotjes plaatsen doet Gé zelf. Wij zijn heel erg blij mee met het resultaat. Gé heeft een super hoog afwerkingsniveau en werkt erg netjes. Het duurde iets langer dan gepland, maar ondanks dat raffelt Gé het niet af. De ingebouwde spotjes flikkerde een beetje, maar Gé heeft dat zonder problemen een paar weken later netjes opgelost. Buiten het geweldige vakmanschap is Gé ook een plezierige man in de omgang met veel mooie verhalen. En dit alles voor een eerlijke prijs! Een echt vakman die wij ten zeerste kunnen aanbevelen!!
 • Klus- & Onderhoudsbedrijf Van Vliet

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Klus&Onderhoudsbedrijf VanVliet . Onze specialiteiten zijn in het renoveren en betegelen van badkamers, wc's en vloeren van A tot Z. Maar we doen ook tuinaanleg, straatwerk. We bezitten over eigen vervoer en gereedschap en machines.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Klus renovatie toilet. Gezellige vakkundige mannen komen perfect hun afspraken na. Werken netjes en zijn precies ,gaan niet weg voordat ze zelf ook tevreden zijn. Betrouwbaar en vakkundig bedrijf echt een aanrader.
 • Met-Rob Klussen en Repareren

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Na 30 jaren ervaring ben ik in 2011 gestart met mijn klusbedrijf. Ik richt me op alle klussen en klusjes in huis en bedrijfspand: aanleg en onderhoud van water-, cv- en elektra-installaties, totaalverbouwing van badkamer of keuken en timmerwerk. Ik repareer elektrische apparatuur en elektronica zoals witgoed, keukenapparatuur en audio. Met vriendelijke groet, Rob Krutzen, Met- Rob klussen en Repareren

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Erg creatief, mooie badkamer en toilet gekregen. Afwerking verdiende niet de schoonheidsprijs. (Kitten)
 • ADB Projecten

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  ADB projecten is een timmerbedrijf die gericht is op duurzame -met name houten- renovatie/restauratieprojecten in de woonomgeving. Wij werken projectgericht, met aandacht voor de klant en voor het product. Van idee naar advies. Van advies naar uitvoering.

  Laatste review:

  Balkon (ver)bouwen -

  Voor de VVE wilden wij 4 bankirai balkons renoveren en extra dwarsbalken laten bevestigen voor een stevigere bodem om op te lopen. De renovatie van de balkons is volledig naar verwachting en conform afspraak opgeleverd: goed vakmanschap in het leggen van de balkons, heldere communicatie in hoe ze te werk gaan en het resultaat mag er zijn. Goede keuze van materiaal en nette afwerking. Tevens is de regenwaterafvoer opnieuw gecreëerd, in de stijl van het appartment en strak gemonteerd. Communicatie tijdens de klus en planning wanneer te komen waren goed. Bij het inmeten van de klus in de planningsfase hadden we wellicht iets proactiever het advies kunnen krijgen van wat we nu hebben, maar dat is minimaal. Wellicht was ik al duidelijk met m'n idee, maar een 2e mening is altijd goed. Ook positief dat na afloop ADB aangaf dat we een klein issue hebben met de muurbekleding. Dit kunnen we parallel aanpakken.
 • Wand & Plafond Specialist

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 4.7 van 54.75104 reviews

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand of een wand van giboblokken in uw huis door geluidsoverlast of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - gibowanden monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - Schilderklare / behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:

  Geluidsisolatie -

  Nette en snelle communicatie. Goed werk geleverd, op korte termijn.
 • Van Dord Installatie & Onderhoud

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Mijn naam is Rob van Dord, en heb 32 jaar ervaring met installatie & bouw werkzaamheden. Gestart in de elektrotechniek na het afronden van mijn opleidingen. Dat werk werd echter al snel uitgebreid met installatietechniek voor centrale verwarming, gas, water en divers loodgieters werk. De laatste jaren zijn daar tegel en stucwerkzaamheden bij gekomen. Ik ben gespecialiseerd in renovatie van badkamer, toilet en keuken. Zoekt u een allround vakman met oog voor detail en waar kwaliteit en degelijk werk hoog in het vaandel staan, dan bent u aan het juiste adres ! Met vriendelijke groet, Rob van Dord Van Dord Installatie & Onderhoud Enkele werkzaamheden... Renovatie badkamer, toilet & keuken Installatie CV, water, gas & riolering Tegel & Stucwerkzaamheden Elektrotechniek (Gediplomeerd Elektriciën Sterk & Krachtstroom)

  Laatste review:

  Geef goed advies daar waar nodig. Werkt nauwkeurig. Je kunt er gewoon op vertrouwen dat het goed komt.
 • JZ totaal bouw

  Aannemer in Culemborg

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  JZ Totaalbouw is uw partner in bouwen! Totaalbouw voor grote en kleine verbouwingen! Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren, bedrijven, hoofdaannemers, als organisaties/ instanties (overheid, woningbouwverenigingen, VVE, vastgoedbeheerders, zorginstellingen). etc. Met een onze volledige inzet zorgen wij ervoor dat al uw voorkomende bouwkundige werkzaamheden volledig naar uw wensen worden vervuld. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers en adviseurs en kunnen daarom dus breed ingezet worden. Van nieuwbouw tot verbouw. Met onze mensen weten wij met de ondersteuning van vaste partners iedere klus in een snel tempo te klaren. Met degelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgen wij voor de kwaliteit die u mag verwachten. JZ Totaalbouw kunt u inzetten voor al uw bouwwerkzaamheden. Ga dus niet op zoek naar partijen die de elektriciteit gaan aansluiten, de waterleiding, de afvoeren etc. JZ Totaalbouw biedt u een totaal-oplossing. Wij werken nauw samen met betrouwbare en betaalbare partners. JZ Totaalbouw kan u van dienst zijn op de diverse facetten in de bouw. Dus voor zowel de uitvoering als voor controle werkzaamheden. Ook bij de aankoop of het betrekken van een nieuwe woning kunnen wij zeer nauwkeurig aangeven waar de zwakke punten in uw nieuwe woning zitten. Zo weet u vrijwel zeker dat er daarna niet nog meer verrassingen komen waar u niet op zit te wachten. Verborgen gebreken proberen wij zo veel mogelijk boven water te krijgen. We weten waar de zwakke plekken zitten en kunnen u verder ook aangeven welke kosten u kunt verwachten bij eventuele herstel-, nieuw- en/of aanbouwwerkzaamheden. Probeer zoveel mogelijk verrassingen te voorkomen - maak gebruik van onze kennis. Onze kennis is uw voordeel! Alleen op deze wijze voorkomt u dat u niet van het ene gat in het andere valt. Voor de aan-, ver- of nieuwbouw van bijvoorbeeld: Dakkapel - Keuken - Badkamer - Aanbouw - Schuur - Renovatie - Garage - Tuinhuis - Kozijnen - Vloeren - Plafonds - etc. etc.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Johan heeft voor ons een tuinbank op maat gemaakt. De uitvoering is perfect; het luisterde vrij nauw ivm diverse obstakels waar de bank omheen / tussen moet. Verder verliep de communicatie met Johan erg prettig en gaf hij duidelijk de planning aan. Ik zou JZ zeker aanraden.

Populaire lokale aannemers in Culemborg

Andere vakmensen in Culemborg

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur