Vind aannemers in Vianen

Op zoek naar aannemers in Vianen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Vianen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 669 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Vianen

 • Bouwmeester Abasov
  Bouwmeester Abasov
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Aannemer in Vianen

  Als bouwer met 15 jaar ervaring is ons doel om plezier te hebben in wat we doen. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom doen we er alles aan om ons werk zo goed en mooi te maken met materialen van de hoogste kwaliteit. We voeren vakkundig pleister-, verf-, tegel-, elektra- en badkamerrenovaties uit en geven 5 jaar garantie op al onze werken. Wij werken als een team. BV: Bouwmeester Abasov. KVK-nummer 82111464

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Onze badkamer is door Bouwmeester Abasov en zijn mensen prachtig verbouwd. Echte vakmannen, het tegelwerk is superstrak geplaatst door Roman en Ivan. We kregen hele goede tips om de badkamer nog mooier te maken. Communicatie verliep heel soepel, er werd meteen gereageerd als we vragen hadden. (Ook 's avonds) Wij zijn heel erg blij dat we onze badkamer door Bouwmeester Abasov hebben laten verbouwen en raden hem en zijn team dan ook van harte aan. De 5 sterren zijn meer dan verdiend.
 • Huizinga timmerwerken
  Huizinga timmerwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.45109 reviews
  Aannemer in Vianen

  Huizinga Timmerwerken is een eenmanszaak opgericht door Nigel Huizinga. Een timmerman met 15 jaar ervaring en voorzien van alle nodige certificaten, diploma's. Onze werkzaamheden bestaan uit al het timmerwerk in en rondom huis. Enkele werkzaamheden hiervan zijn: Plafond plaatsen/verlagen. Wanden plaatsen. Keukens plaatsen. Deurkozijnen stellen en het afhangen van alle soorten en maten deuren. Koven plaatsen. Het leggen van complete laminaat vloeren. Tegelwerk. Schuttingen en vlonders plaatsen. Enzovoort.. De werkzaamheden zullen dan ook door onze vakman Nigel zelf uitgevoerd worden. Klant tevredenheid vinden wij het belangrijkst, is de Klant tevreden dan is de vakman dat ook. Huizinga Timmerwerken.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Top werk geleverd! Voor toekomstige klusjes weet ik bij wie ik terecht kan.
 • Slinkart Design
  Slinkart Design
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Aannemer in Vianen

  SLINKART-DESIGN ontwerp met een knipoog Ik ben Sander van der Waal. Na een studie aan de Kunst Academie te Utrecht waar ik de opleiding architectonische vormgeving en industrieel ontwerpen heb genoten ben ik een vervolg opleiding gaan doen aan het Hout & Meubilerings College te Amsterdam. Met een artistieke achtergrond en Ambachtelijke vaardigheden, beschik ik nu over een flink dosis creativiteit en de nodige vakmanschap die ik graag met u wil delen. Bij Slinkart-Design kunt u terecht voor al uw bijzondere, unieke meubelstukken en ruimtelijke oplossingen, waarin creativiteit, functionaliteit en vakmanschap in terug te vinden zijn. Waarin netheid en oog voor details hand in hand gaan en waar persoonlijke benadering en betrokkenheid net zo belangrijk zijn. DAAR WAAR UW CREATIVITEIT EVEN TE KORT SCHIET DENK IK GRAAG MET U MEE.

  Laatste review:

  Trap plaatsen of renoveren -

  Sander is punctueel, creatief en flexibel. Reageert altijd snel en komt z’n afspraken na. Heeft vooraf verschillende opties met ons besproken om de trap te renoveren en is daarna aan de slag gegaan. Ook heeft hij een nette schuifdeur met kozijn geplaatst tussen onze trappen in. Door omstandigheden duurde het traject aan onze kant langer dan voorzien, maar ook daar ging Sander flexibel mee om.
 • Timmerbedrijf Midden Nederland
  Timmerbedrijf Midden Nederland
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Aannemer in Vianen

  Medio april '21 ben ik gestart met mijn bedrijf. Hiervoor heb ik 6 jaar gewerkt via een uitzendbureau bij diverse aannemers, waarvan een paar een lange periode. Timmeren is mijn hoofdvak en dat doe ik al zo ruim 35 jaar. Daarnaast heb ik ook diverse ervaring in de praktijk opgedaan waardoor ik een allrounder ben. ik ben meestal werkzaam in de renovatie in de particuliere sector. Kasten (de)monteren, laminaat leggen, wanden plaatsen, maar ook verlichting plaatsen/monteren, renovatie en zo nog veel meer. Voor vele dingen kan u bij mij terecht. Graag een zo goed mogelijke omschrijving plaatsen van uw bedoelingen helpt hierbij mij de keus van contact te maken.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Heeft snel en netjes gewerkt!
 • EDJ Service
  EDJ Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.75285 reviews
  Aannemer in Vianen

  Hallo, Bij deze wil ik mij graag aan u voorstellen; Wij zijn een bedrijf met 30 jaar ervaring in de vloeren ! Welke wij met veel vakmanschap en plezier voor een klant uitvoeren . Ook het verwijderen van vloeren en vloerverwarming leggen en daarna nieuwe dekvloer verzorgen wij in 1 pakket . Overige wensen zoals o.a. Stucwerk en timmerwerk nemen wij Evt ook voor u mee in de offerte . Wij zijn dankbaar als u van onze diensten gebruik maak ! Vr gr Eugene

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Snel en goed geholpen. Goede communicatie en top resultaat! Aanrader
 • In & outdoor solutions
  In & outdoor solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Aannemer in Vianen

  In & outdoor solutions Uw ideale partner voor: - Complete woning renovaties - Badkamer renovaties - Timmer klussen - Schilder werkzaamheden - Infrarood vloeren - Vloeren leggen - Slopen - Tuin renovatie - Interieur advies - Electra - Stukadoors werkzaamheden - Alle werkzaamheden voor in en om het huis heen. Ons team bestaat uit vakmensen die ieder al meer als 10 jaar hun vak verstaan. Bij ons staan de wensen van de klant en goede communicatie centraal en hoog in het vaandel.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Dominic is AMAZING! He is very dedicated, I can get reply almost 24/7, he is smart, can understand your needs very well, he manages his ops team in a good way, he can deliver result within short notice He can do way much more than I thought, first I just plan to re-do bathroom and toilet, later on kitchen floor, plastering, electricity... No compliant at all. I am sticking with him if I need any renovation further. highly recommend!
 • Versatile Verbouwingsbedrijf BV
  Versatile Verbouwingsbedrijf BV
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Aannemer in Vianen

  Versatile Verbouwingsbedrijf BV, is een expert in het plaatsen, renoveren van ruimtes in woning zoals, Toiletten, Badkamers, Keukens, Tegelwerk, Schilderen, Dakrenovatie etc inclusief compleet huis renovatie met de beste kwaliteit. Inmiddels hebben we met succes honderden kleine tot grote projecten opgeleverd, tot high-end, ready to use resultaat. Afgezien van het bovenstaande, zijn wij specialist in badkamers en toiletten plaatsen tot compleet renovatie. Directe voordelen voor onze klanten in de samenwerking met ons. 1. Wij zijn een zeer ethisch en klantgericht bedrijf. 2. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en we geven daar garantie aan. 3. We werken met hoge normen. Onze kosten zijn eenvoudig, dus we leveren topklasse werk tegen betere prijzen. Hierdoor hebben we een enorme lijst met tevreden klanten in het hele land.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  I am very happy with their work done in my kitchen and bathroom. Quick, neat and even gave tips on how to improve things I never noticed before. During the whole process they were friendly, helpful and pleasant. Would recommend them for any job you need done. Fantastic work! And thank you again!
 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6584 reviews
  Aannemer in Vianen

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Duidelijke en prettige communicatie met heldere afspraken en kosten. De werkzaamheden zijn met oog voor detail en echt vakmanschap uitgevoerd. Het fijne van S.V.M. is de brede kennis. Dit is zeker niet beperkt tot het tegelen zelf. Dit maakt het een goede partij om mee samen te werken als je ook grotere veranderingen wilt laten doorvoeren (denk aan afvoer van wasmachine of toilet). Al met al echt tevreden over het resultaat! Ze zijn zelfs nog een keer later teruggekomen om het badkamermeubel te plaatsen, omdat deze later geleverd werd.
 • Karaman Afbouw
  Karaman Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Aannemer in Vianen

  Ons bedrijf voert de volgende werkzaamheeden uit: Totale interne renovatie. stucadoren, beton cire waterdichte stucwerk voor badkamer, tegelzetten, houtenvloeren leggen, leidingen leggen, gehele badkamer tegelen en montages, plaatsen van keuken, plafond- decoratie.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Klus zeer vakkundig afgewerkt. Maar bovenal zijn we geholpen door een vriendelijke man, die met goede (betere) ideeën om onze zolder tot een mooie kamer om te toveren kwam.
 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85148 reviews
  Aannemer in Vianen

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Heel netjes, zorgvuldig en vakkundig gedaan. Kost wel wat maar wel vakkundig gerepareerd.

Populaire lokale aannemers in Vianen

Andere vakmensen in Vianen

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur