Vind ontwerpers in Vianen

Op zoek naar ontwerpers in Vianen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Vianen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 56 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Vianen

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Ontwerper in Vianen

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel een constructieberekening nodig? Mark kan je helpen! Hij nam heel fijn direct telefonisch contact met ons op om zo de vraag vanuit ons goed te bespreken. Ook gaf hij aan wat wij konden verwachten, gaf duidelijke uitleg en heeft snel en goed werk geleverd.
 • TNA bouwkundig tekenaar
  TNA bouwkundig tekenaar
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Ontwerper in Vianen

  Als bouwkundig- en E-installatie tekenaar zorgt TNA voor kwalitatieve producten omtrent plattegronden, kleine en grote projecten zoals een opbouw, aanbouw, dakkapel, het uitwerken van installatie ontwerpen, verlichtingsinstallatie, begrotingen, installatie- en blokschema's etc. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goedkoop bouwtekening voor het verkrijgen van een vergunning. Goedgekeurd door de gemeente. Ik ben helemaal tevreden
 • Wegdam Bouwkundig Advies
  Wegdam Bouwkundig Advies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Vianen

  Wegdam Bouwkundig Advies is een eenmanszaak waarbij ik, Jules Wegdam, bouwkundig tekenaar ben van beroep. Daarbij maak ik gebruik van de nieuwste 3D tekensoftware zoals Revit, Allplan en sketchup. Daarnaast gebruik ik een render software (Lumion) om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er uiteindelijk wordt opgeleverd. Ik kan de wens dus vertalen naar een 3D model en van daaruit alle tekeningen aanleveren die nodig zijn om over te gaan tot het daadwerkelijke bouwen. Vraag gerust wat ik voor jou kan betekenen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Reageerde snel, had goed door wat er moest gebeuren en kon de tekeningen snel aan leveren. Over het algemeen erg tevreden!
 • Bouwadvies Betuwe
  Bouwadvies Betuwe
  Beoordeling: 4.3 van 54.35114 reviews
  Ontwerper in Vianen

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Dani's home
  Dani's home
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Vianen

  Mijn naam is Daniëlle en ik run de Restyleschuur en Dani's Home. Bij Dani's Home verkoop ik meubels en woonaccessoires, geef ik interieurstyling advies en geef ik diverse creatieve workshops. In de Restyleschuur ontwerp en maak ik meubels, schilder en restyle ik meubels, en verkoop ik krijtverf, andere verfsoorten en materialen. Daarnaast werk ik ook op locatie. Het werk wat ik dan zoal uitvoer is decoratief schilderwerk, dus het maken van exclusieve wanden, en het (re)stylen van (woon)kamers, toiletten en badkamers. Meubels kunnen op verzoek ook aan huis geschilderd worden. Daarbij ben ik in te huren voor interieurstyling voor zowel woonhuizen als bedrijfsruimtes. Ik repareer en restaureer ook meubels, dus als er iets gemaakt, hersteld of aangepast moet worden dan is dat ook mogelijk. Voor vragen of meer informatie, neem gerust even contact met mij op.

  Laatste review:

  Danielle heeft bij ons alle meubels opnieuw gestyled, Zij is eerst langs gekomen om het een en ander te bespreken. daarna heeft ze alle meubels meegenomen naar haar eigen werkplaats, keurig en zoals afgesproken werd alles op tijd thuis afgeleverd. Ik ben heel erg blij met hoe het is geworden.Ik adviseer haar zeker aan bij mensen!
 • Jordy Kok
  Jordy Kok
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Ontwerper in Vianen

  Pentavex begeleid u bij uw bouw/verbouw plannen op het gebied van advisering, tekenwerk en het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Jordy reageerde ongelooflijk snel op de aanvraag. Direct telefonisch afgestemd en de opleverdatum afgesproken. Fijne communicatie en levert geheel volgens afspraak. Zeer tevreden dat we onze vergunningaanvraag dankzij het snelle schakelen van Jordy vlot konden doorlopen.
 • eliegardens
  eliegardens
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Ontwerper in Vianen

  Elie Gardens gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van tuinen (sierbestrating), plaatsen van hekwerken en tuinverlichting. Tevens vijveraanleg, en het planten van bomen/planten/gras. Elie Gardens kan uw tuin ontwerpen en tevens de stenen (graniet/keramisch/kalksteen/beton) aanbieden. De tuin wordt aangelegd middels een nieuwe techniek zodat onkruid tussen de tegels geen kans krijgt en kans op verzakking nihil is.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ik ben erg blij en tevreden met het uitgevoerde werkzaamheden, en dat de werklieden aan hun afspraak gehouden hebben, netjes op tijd en goed afgeleverd.
 • Tweebouw
  Tweebouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Ontwerper in Vianen

  15 jaar bouwervaring, onder andere gewerkt in de utiliteitsbouw met constructies en aftimmerwerkzaamheden, maar ook ervaring als onderhoudsmedewerker bij een gezondheidsinstelling. Bouwtechnisch geschoold van LTS tot aan 2e jaar HBO-bouwkunde. In 2015 als zelfstandig ondernemer gestart. Kwaliteit en een tevreden klant zijn mijn drijfveren als allround vakman.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Prettige communicatie en goed de opdracht uitgevoerd. Fijn dan Gillian goed meedenkt!
 • Bouwadvies BvM
  Bouwadvies BvM

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Vianen

  Ervaren Gepensioneerde Architekt-ontwerper en Bouwkundige met een ruime( lange) ervaring(Woningbouw-Ultiliteisbouw en in het Particulier Segment .In de Voorbereiding Fase (Voorlopig-Definitief Ontwerp) besteksuitwerking Tekeningen en Bouwaanvragen(WABO Vergunning). In de Uitvoeringsfase (Werktekeningen en bouwbegeleiding en project realisatie. Uitstekende referentie,s tevens op aanvraag van de Opdrachtgever.Mijn doelstelling is toch op bepaalde schaal werkzaam te blijven op het vakgebied .Sedert 08-05-jl heb ik mij toegevoegd/ingeschreven bij Werkspot. Mijn Bureau Activiteiten:Architektuur-Ontwerp-Teken en Bouwadvies en Begeleiding.

 • Low Budget Interior Design
  Low Budget Interior Design
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Ontwerper in Vianen

  Bent u op zoek naar een interieur- of bouwkundige aanpassing in of aan uw woning die past bij uw stijl en leefomstandigheden? LBID verzorgt de inrichting voor woonhuizen, restaurants, hotels, praktijken, bedrijven en kantines van sportaccommodaties. Het kan heel goed zijn dat u weet wat u wilt maar dat u geen idee heeft hoe u dit aan moet pakken, of juist helemaal niet weet wat u wilt en graag hierin inspiratie en adviezen wilt. LBID kan u ontzorgen door het gehele project van begin tot eind te verzorgen! Wij hebben een flexibel antwoord op al uw wensen en behoeften op het gebied van interieurstyling of een bouwkundige woningaanpassing. Van het allereerste contact tot en met het definitief realiseren van uw droomhuis, staan wij voor u klaar met advies en ondersteuning. Van inventarisatiefase tot en met realisatiefase uw vaste contactpersoon. Neem gerust even een kijkje op de website!

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  - Luistert wel naar je wensen om er vervolgens niks mee te doen. - Sturen een offerte waar we niks mee kan. via sms bericht uitlating doen dat ze niet elke keer nieuwe offerts kunnen blijven aanvragen. (terwel 1 offerte te hebben ontvangen. waar van vooraf al besproken was dat niet haalbaar was) noem ik geen oficieel offerte. - Komen gemaakte afspraak niet na. - Geen offerte ontvangen met onze wens. ( ook al zou deze buiten het buget vallen.) - Bij ons de indruk geven mooier voor doen dan het is. - Via sms bericht laten weten niet veder te willen. - Aangeven dat je eerlijke referentie te schrijven. Dan maken ze wel tijd om te bellen. - En zo kan ik nog wel door blijven gaan. Maar mensen wij geven het advies om een andere bedrijf te kiezen. Het blijft altijd u eigen keuze, wij zijn blij dat we niet met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

Populaire lokale ontwerpers in Vianen

Andere vakmensen in Vianen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur