Vind aannemers uit Nieuwegein

Op zoek naar aannemers uit Nieuwegein? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Nieuwegein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 747 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Nieuwegein

 • Klusservice Direct

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.5 van 54.5554 reviews

  Welkom wij zijn in Nieuwegein gevestigd klusbedrijf met 15 jaar ervaring en met goed netwerk. Zakelijk of particulier,voor elke behoefte vinden wij de juiste aanpak. Kleine of grote projecten, wij ontwikkelen het best passende stappenplan. Of het nu gaat om verbouwing, renovatie of herinrichting van ruimten, wij focussen ons op uw ideeen en zijn altijd opzoek naar een win-winsituatie. Wilt u meer informatie of een afspraak met klusservice direct ? ons werkzaamheden bestaan uit: *Badkamer & wc *Gas, water & Electra *Zonnepanelen *Dakbedekking *Injecteren vocht of lekkage kelder *Timmerwerk *Kozijnen & ramen *Beglazing *Schilderwerk binnen & buiten *Stucwerk binnen & buiten WIJ LEVEREN KWALITEIT EN GEVEN GARANTIE OP DE UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN. Pas als u tevreden bent, dan zijn wij tevreden. Met vriendelijke groet. Klusservice Direct.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Klusservice direct heeft met 2 man in een krappe 3 dagen een hangend toilet bij ons geplaatst en de hele wc ruimte opnieuw betegeld. Het zijn echte vakmensen die met je meedenken. Ze letten op alle details en het resultaat is daar ook naar: fantastisch! Aanrader voor iedereen die zo'n klus moet laten doen.
 • Karaman Afbouw

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Ons bedrijf voert de volgende werkzaamheeden uit: Totale interne renovatie. stucadoren, beton cire waterdichte stucwerk voor badkamer, tegelzetten, houtenvloeren leggen, leidingen leggen, gehele badkamer tegelen en montages, plaatsen van keuken, plafond- decoratie.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Betreft afwerking van de zolder met stucplaten en een schuifwand bij de knieschotten. Er werd goed meegedacht. Afspraken worden nagekomen. Ze werken hard en netjes.
 • Bouwmeester Abasov

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Als bouwer met 15 jaar ervaring is ons doel om plezier te hebben in wat we doen. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom doen we er alles aan om ons werk zo goed en mooi te maken met materialen van de hoogste kwaliteit. We voeren vakkundig pleister-, verf-, tegel-, elektra- en badkamerrenovaties uit en geven 5 jaar garantie op al onze werken. Wij werken als een team. BV: Bouwmeester Abasov. KVK-nummer 82111464

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Erg vakkundige professionals Abasov heeft mijn badkamer heel erg mooi achtergelaten bij hun zit je aan het juiste adres
 • Klus- & Onderhoudsbedrijf Van Vliet

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Klus&Onderhoudsbedrijf VanVliet . Onze specialiteiten zijn in het renoveren en betegelen van badkamers, wc's en vloeren van A tot Z. Maar we doen ook tuinaanleg, straatwerk. We bezitten over eigen vervoer en gereedschap en machines.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Klus renovatie toilet. Gezellige vakkundige mannen komen perfect hun afspraken na. Werken netjes en zijn precies ,gaan niet weg voordat ze zelf ook tevreden zijn. Betrouwbaar en vakkundig bedrijf echt een aanrader.
 • Hesco

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.5 van 54.5580 reviews

  Hesco is een vakkundig en ervaren timmerbedrijf dat zich vooral richt op het leveren en plaatsen van houten trappen . Zou als het creëren van de trap gat in houten vloeren of betonen Mocht het zo zijn dat jullie een stale spil trap willen vervangen voor een houten vuren trap daar zijn jullie ook bij het juiste adres .,

  Laatste review:

  Trap plaatsen of renoveren -

  Prima kerel
 • Klusbedrijf Mitch van Doorn

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Mijn naam is Mitch van Doorn en ik ben ruim 12 jaar werkzaam in de bouw. Ik ben in 2017 voor mezelf begonnen en heb daarvoor altijd voor een aannemer gewerkt. De klussen voer ik over het algemeen samen met mijn broer (klusbedrijf Jeff van Doorn) uit. De werkzaamheden die ik voornamelijk uitvoer, zijn complete verbouwingen, renovatie van badkamers en toiletten, timmerwerk, tegelwerk, stucen etc. Voor het elektrawerk en groot loodgieterswerk hebben we vaste mensen. De kleine loodgieters werkzaamheden pak ik wel zelf mee. Ik ga graag bij u aan de slag!

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Superfijn klusbedrijf. Hebben inmiddels al meerdere klussen naar volle tevredenheid voltooid. Communicatie is erg fijn en houden zich altijd aan afspraken. Denken ook mee. Aanrader!!
 • ElektrOdijk

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.7 van 54.75121 reviews

  Elektrotechnisch installatiebedrijf. Speciaal gericht op de kleine utiliteit, renovatie en de particuliere markt. Ook gespecialiseerd in de aanleg van centraal stofzuigsystemen. ElektrOdijk werkt samen met de volgende bedrijven / personen: - NERO Bouw Bunnik - Jaco Gijsbertsen Loodgieter - GO (Groene Oplossingen)

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Het werk is goed gedaan en Hans heeft ook meegedacht met de extra werkzaamheden die niet in de oorspronkelijke offerte stonden. Ook was de offerte een stuk goedkoper dan vergelijkbare offertes die we van andere partijen gezien hadden. We hadden een beetje miscommunicatie over wat wel en niet gedaan moest worden, maar uiteindelijk is het goed en professioneel opgelost. Ik zou zeker Elektrodijk nog een keer vragen voor vergelijkbare klussen.
 • Vandoorn030

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  Ik ben een zelfstandig ondernemer ik lever kwaliteit werk netjes en ben altijd bereikbaar voor garantie vca gecertificeerd

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Goeie vent en kan eigenlijk wel bijna alles zelf. Persoonlijk zeer tevreden over deze aannemer.
 • Stefan van Santen

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Sloopwerkzaamheden Timmerwerkzaamheden Funderingen maken en storten

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Nette klusman. Komt afspraken goed na. Heeft voor mij een inbouwkast verwijderd en al het puin netjes afgevoerd.
 • R.G. v. Kuik

  Aannemer in Nieuwegein

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  VK Bouw is een veelzijdig en flexibel bouwbedrijf gevestigd in Utrecht ( tegen Vleuten aan) . VK Bouw denkt mee met haar klanten. U kunt rekenen op een uitstekend advies, heldere afspraken, en een duidelijke offerte. Omdat wij gebruik maken van de laatste technieken, duurzame, hoogwaardige materialen en producten, bent u gegarandeerd zeker van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking van uw bouwproject. Onze gekwalificeerde, enthousiaste vakmensen en onderaannemers realiseren uw bouwproject op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Vanzelfsprekend kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met al uw vragen op het gebied van bouwen kunt u bij ons terecht. VK Bouw houdt zich bij al haar projecten strikt aan de voorgeschreven normen en voorschriften, evenals de veiligheidsaspecten, milieueisen en arbo-eisen. Onze projecten worden uitgevoerd met de grootste zorg en het hoogste kwaliteitsniveau, maar altijd binnen het vastgestelde budget. Niets is er persoonlijker dan uw eigen woning. Een kostbaar bezit, dat bij iedereen uniek is door uw woonwensen toe te voegen in huis. Uw leven verandert en het huis moet meegroeien. Een uitbouw, schuur, veranda, nieuwe badkamer, keuken of andere veranderingen in of om het huis kunnen de woonvreugde vergroten. Dit zijn ingrijpende veranderingen, die door een specialist uitgevoerd moeten worden. VK Bouw is uw specialist in bouw- en onderhoudsklussen. Met mijn 20 jaar ervaring in bouwen, verbouwen, renovatie en plaatsen van kozijnen haalt u voor elke bouwklus de specialist in huis.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Goed communicatie, denkt mee en top werk opgeleverd

Populaire lokale aannemers in Nieuwegein

Informatie over aannemers uit Nieuwegein

Wij hebben bouwbedrijven voor je op een rijtje gezet zodat je niet langer hoeft te zoeken naar een goede aannemer voor jouw bouwproject. Wij tonen jou de aannemersbedrijven uit Nieuwegein die zich bij ons hebben aangesloten. Zij komen graag bij jou thuis om de situatie ter plekke te bekijken. Zo kunnen zij jou direct een deskundig advies geven dat volledig is afgestemd op jouw situatie. Bovendien ontvang je direct vrijblijvend een prijsopgave.

De aannemersbedrijven uit Zeist

Je wilt er zeker van zijn dat een aannemersbedrijf betrouwbaar is en goed werk aflevert. De bouwbedrijven die bij ons zijn aangesloten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alleen aannemers die samenwerken met erkende schilders, loodgieters, stuccers, timmermannen, dakdekkers en andere gekwalificeerde klusspecialisten kunnen zich bij ons aansluiten. Wij kijken ook naar de materialen waar deze deskundigen mee werken: deze moeten van de hoogste kwaliteit zijn. Tot slot vinden wij het belangrijk dat bouwbedrijven meewerken aan klanttevredenheidsonderzoeken om de kwaliteit van hun werk en hun service te toetsen. Zo ben je met een aangesloten aannemer uit Nieuwegein verzekerd van een gekwalificeerde vakman met verstand van zaken!

Kies voor een erkend aannemersbedrijf uit het Utrechtse Nieuwegein

Is jouw woning toe aan een opknapbeurt? Wanneer je een verbouwingsklus op de planning hebt staan waar veel verschillende vakmannen voor nodig zijn, kan je beter een aannemer inschakelen. Een aannemer fungeert als spin in het web bij het coördineren van een complexe verbouwing. Hij weet precies hoe je de verschillende klussen op elkaar af moet stemmen om zo efficiënt mogelijk te werken. Bovendien kan hij sneller erkende vakmensen voor iedere klus regelen dan jij dat kunt doen. Je hoeft natuurlijk niet helemaal aan de zijlijn te staan. Je kunt met het bouwbedrijf bespreken welke klussen je wel en niet uit handen geeft en samen een realistische planning maken. Zo kom je samen met een aannemersbedrijf uit Nieuwegein vast en zeker tot een verbouwing die al je verwachtingen overtreft!

Het renoveren van je woning via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Nieuwegein, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een aannemersbedrijf uit Nieuwegein? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Nieuwegein

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur