Vind elektriciens in Nieuwegein

Op zoek naar elektriciens in Nieuwegein? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Nieuwegein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 937 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Nieuwegein

 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Yaman en zijn collega’s hebben het elektrawerk bij ons aangelegd voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Ik ben erg blij met het werk dat hij heeft gedaan. Daarnaast is hij zeer behulpzaam, denk mee en helpt snel. Ik zal hem zeker aanraden!
 • Jah elektroinstallateur
  Jah elektroinstallateur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  Welkom op het profiel van Jah elektroinstallateur uit Nieuwegein. Mijn naam is Aboubacar Jah en ik ben de eigenaar van Jah elektroinstallateur. Wij kunnen alle klussen met betrekking tot elektriciteit uitvoeren voor iedereen. Met vriendelijke groet, Aboubacar

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prima. Vooraf telefonisch contact gehad over de opdracht en een vast bedrag afgesproken. Daarna even contact gehad via de app. Hij reageert snel.
 • M-ICT
  M-ICT
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  M-ICT is een specialist op het gebied van ict. Naast dat wij verschillende cloud diensten leveren verzorgen wij ook uw bekabeling. U kunt bijvoorbeeld denken aan data/ internet (utp) en televisie (coax) ook voor uw bewaking of camera systeem kunnen wij de bekabeling voor u verzorgen. Wij leveren uitstekende service tegen een concurrerende prijs.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Ik was zeer tevreden over de inzet van M-ICT. Het gaat om een professional met een brede deskundigheid. Onze opdracht betrof eigenlijk netwerkaansluitingen, maar bij nader inzien wilden we ook graag een stopcontact en een schakelaar laten verplaatsen. Dat deed hij net zo graag. Behalve de uitstekende prijs, vond ik het vooral fijn dat elke nieuwe aansluiting uitgebreid werd getest en doorgemeten. Niet alleen de netwerkbekabeling, maar ook elektra. Daarnaast kregen we Cat. 7 bekabeling omdat de Cat. 6a op was, voor dezelfde prijs. Echt super, heel sympathiek, rustig en beheerst.
 • Power Up Installatie
  Power Up Installatie
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  Power Up Installatie kan je helpen met je Elektricien klus in Nieuwegein en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Power Up Installatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Joost is prettig in de communicatie en denkt goed mee. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
 • Duran ElektroTechnischBedrijf
  Duran ElektroTechnischBedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85425 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  Duran ElektroTechnischBedrijf is een landelijk SEI erkend installateur. Wij zijn gediplomeerde ervaren monteurs, gevestigd in Utrecht. We zijn meer dan 15 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, woningen, kantoren enz.. U krijgt 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wij voeren alle werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran ElektroTechniscBedrijf op de eerste plaats. WAT WIJ DOEN ONDER ANDERE Wij verzorgen elektrotechnische installaties van nieuwbouw en renovaties. Voor al uw elektro werkzaamheden in uw huis of in uw bedrijf kunt u terecht bij Duran ETB. Heeft u vragen over uw elektra installatie? Moet uw elektra in uw keuken of in uw huis uitgebreid worden? Moet uw oude groepenkast vervangen worden? Wilt u een vrijblijvend offerte op maat? Wij komen graag bij u langs om alles met u te bespreken en geven graag advies wat er mogelijk is. Wat wij doen: -keuren elektrische installaties - groepenkasten / stoppenkast vervangen - storing zoeken / alle stroomstoringen - stopcontacten plaatsen en verplaatsen / verleggen - volledige elektra vervangen / vernieuwen - data utp kabels trekken(cat 5 en cat 6) - aardpen slaan - intercom installaties -coax / televisie kabel trekken -rookmelder plaatsen / aanbrengen -dubbele stopcontact in meterkast plaatsen / aanleggen -Oude draden van een huis vernieuwen / vervangen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Groepenkast / stoppenkast uitbreiden -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder voor wasmachine en wasdroger -inductie kookplaat aansluiten Voor meer informatie kunt u met Duran ETB contact opnemen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Meterkast vervangen door 3 fase groepenkast (Hager) en perilex aansluiting in bestaande keuken aangelegd via kruipruimte. Alles vlot en volgens afspraak geleverd en uitgevoerd voor een redelijke prijs. Klepjes voor loze ruimte in de groepenkast kast waren niet bij de hand, maar zijn de volgende ochtend al bezorgd.
 • Manpowersupply
  Manpowersupply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85213 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  Mijn naam is Adrian , ik heb 34 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  He was very good. Very efficient and friendly. I would definitely recommend him.
 • Maatwerk Elektra
  Maatwerk Elektra
  Beoordeling: 4.8 van 54.85100 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  Elektricien in Utrecht en omgeving nodig? Bijvoorbeeld wanneer de stroom is uitgevallen of heeft u storing in uw woning of bedrijfspand. Maatwerk Elektra uw betrouwbare en GECERTIFICEERDE elektro partner. Wij schieten u snel en vakkundig te hulp. Maatwerk Elektra helpt met onder andere: het aanleggen van groepen, het aanleggen en of verbeteren van het inpandig elektriciteitsnetwerk en of het vakkundig verhelpen van stroomstoringen. Heeft u stroom storing en heeft u met spoed een elektricien nodig? We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Onze werkzaamheden: *laadpaal aanleggen, *Storingzoeken, *Kookplaat aansluiten, *Elektraleiding aanleggen, *Kookgroep aanleggen, *Aardlekschakelaar installeren/ vervangen, *Tuinelektra aanleggen. *Schakelmateriaal verplaatsen, *Groepenkast vervangen of uitbreiden, *Groepenkast voorbereiden voor een 3 fasen aansluiting. Met vriendelijke groet Maatwerk Elektra uw betrouwbare elektricien.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Aardige jongens kwamen iets later maar overlegden dat wel. Fijn dat mijn klus zo op zaterdag avond nog gedaan kon worden!
 • Hasan Onderhoud en Klussenbedrijf
  Hasan Onderhoud en Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  Ervaren elektrician en klusser.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Zeer precies en mooi uitgevoerd. We zijn tevreden.
 • ADRO Techniek
  ADRO Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  0

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Hele vriendelijke en vakkundige man. Mohammed heeft onze spiegel en lampen netjes opgehangen. Ik kan hem zeker aanraden.
 • Botech Bouw
  Botech Bouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Nieuwegein

  Beste Consument, Op werkspot bied ik mijn diensten aan als ventilatie specialist! Het vervangen en reinigen van ventilatie systemen WTW systemen ect.ect. Ook voor het installeren van afzuig kappen en kanalen plaatsen kunt u mij inhuren.

  Laatste review:

  Ventilatiesysteem installeren of vervangen -

  My broken mechanical ventilation box was replaced with a new one and channels were installed and cleaned. Overall I am satisfied with the work and would recommend!

Populaire lokale elektriciens in Nieuwegein

Andere vakmensen in Nieuwegein

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur