Elektriciens in Vleuten

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Vleuten. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Vleuten

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Vleuten

 • Enego
  Enego
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Elektricien in Vleuten

  Enego KvK-nummer 92174086 Ruim twintig jaar ervaring Wij voeren dagelijks elektrische werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het repareren en/of moderniseren van de elektrische installaties in uw woning. Het uitvoeren van kleine en grote complexe elektriciteitswerken. Wij werken vakkundig en volgens de geldende normen op het gebied van elektrische apparatuur. Bij grotere klussen en/of complexere werken komen wij altijd vooraf langs om de situatie te beoordelen en op basis daarvan een goede offerte uit te brengen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op via Werkspot Garantie geven ja Risicoverzekering ja Bezoek om de situatie te beoordelen Ja Rekeningen ja Gediplomeerde elektricien ja Redelijke prijzen ja Wij spreken 3 talen - Nederlands. Engels . Arabisch

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Er wordt heel secuur gewerkt, goede materialen gebruikt en de deskundigheid is prima in orde. Als we nog eens een klus hebben weten we wie we moeten hebben!
  Kom in contact
 • ENtechniek
  ENtechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9586 reviews
  Elektricien in Vleuten

  ENtechniek specialist in elektrotechnische installaties Groepen kast vervangen extra groep aanleggen licht en schakelaar plaatsen kookplaat aansluiten etc. 15 haar ervaring in elektrotechniek.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Soepel en snel. Was mooi op tijd.
  Kom in contact
 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 555148 reviews
  Elektricien in Vleuten

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. -Zonnepanelen aanleggen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Hawi elektrotechniek; Reageert snel, ontzorgt, denkt mee, komt afspraken na, vriendelijk, goudeerlijk en betaalbaar. Zeer tevreden!
  Kom in contact
 • Duran ElektroTechnischBedrijf
  Duran ElektroTechnischBedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95499 reviews
  Elektricien in Vleuten

  Duran ElektroTechnischBedrijf is een landelijk SEI erkend installateur. Wij zijn gediplomeerde ervaren monteurs, gevestigd in Utrecht. We zijn meer dan 15 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, woningen, kantoren enz.. U krijgt 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wij voeren alle werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran ElektroTechniscBedrijf op de eerste plaats. WAT WIJ DOEN ONDER ANDERE Wij verzorgen elektrotechnische installaties van nieuwbouw en renovaties. Voor al uw elektro werkzaamheden in uw huis of in uw bedrijf kunt u terecht bij Duran ETB. Heeft u vragen over uw elektra installatie? Moet uw elektra in uw keuken of in uw huis uitgebreid worden? Moet uw oude groepenkast vervangen worden? Wilt u een vrijblijvend offerte op maat? Wij komen graag bij u langs om alles met u te bespreken en geven graag advies wat er mogelijk is. Wat wij doen: -keuren elektrische installaties - groepenkasten / stoppenkast vervangen - storing zoeken / alle stroomstoringen - stopcontacten plaatsen en verplaatsen / verleggen - volledige elektra vervangen / vernieuwen - data utp kabels trekken(cat 5 en cat 6) - aardpen slaan - intercom installaties -coax / televisie kabel trekken -rookmelder plaatsen / aanbrengen -dubbele stopcontact in meterkast plaatsen / aanleggen -Oude draden van een huis vernieuwen / vervangen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Groepenkast / stoppenkast uitbreiden -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder voor wasmachine en wasdroger -inductie kookplaat aansluiten Voor meer informatie kunt u met Duran ETB contact opnemen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Keurig volgens afspraak. Zeer vriendelijk
  Kom in contact
 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75519 reviews
  Elektricien in Vleuten

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  prima gewerkt en was snel beschikbaar.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf KY
  Klussenbedrijf KY
  Beoordeling: 4.7 van 54.7567 reviews
  Elektricien in Vleuten

  Ik ben een ZZP mijn vak gebieden zijn voornamelijk ventilatiesystemen repareren en onderhouden. Stoffering werkzaamheden (pvc,tapijt, laminaat) ook verwijderen. Elektrawerkzaamheden. Meubels in elkaar zetten en sloopwerkzaamheden. Kortom een Duizendpoot voor al u klussen!

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Komt netjes zijn afspraken na
  Kom in contact
 • i-Lizard
  i-Lizard
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Elektricien in Vleuten

  Mijn naam is Bart Vermeulen. Met MTS/HTS-Diploma op zak, en veel praktijkervaring, houd ik me bezig met het uitvoeren van (elektrotechnische) installatie-werkzaamheden. Denk hierbij aan uitbreiding of vervanging van een groepenkast, het bijplaatsen van een inductiegroep of de volledige vervanging van de elektrische installatie in huis. Of het "simpelweg" bijplaatsen van stopcontacten, schakelaars of lichtpunten. Naast elektrotechnische installatie werkzaamheden, voer ik ook loodgieters-werkzaamheden uit in keuken en badkamer.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Wat een vakman!😀 Heldere communicatie, doet wat hij zegt, zegt wat hij doet. Bij hem is je klus in uitstekende hand. Een aanrader 👍😀
  Kom in contact
 • Rivado installatietechniek
  Rivado installatietechniek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1533 reviews
  Elektricien in Vleuten

  Ik ben Richard en eigenaar van Rivado, Ik werk al ruim 15 jaar in de installatietechniek en heb in die 15 jaar ruime kennis opgedaan op meerdere gebieden. Zo heb ik veel ervaring in het verleggen van water, cv en riolering leidingen. Het plaatsen van sanitair. En het onderhouden en installeren van luchtbehandelingssytemen. Voor complete sloop en demontage werkzaamheden kunt u ook bij mij terecht. Wij werken samen met een sloper die al meer dan 20 jaar in het vak zit. Voor het aanpassen van water en riolering leidingen voor bijvoorbeeld een verbouwing van de keuken bent u bij mij aan het juiste adres. Ook voor het aanpassen van uw cv leidingen of verplaatsen van radiatoren kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Voor het periodiek laten reinigen van uw ventilatie systeem in uw woning of het vervangen van de ventilatiebox kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Dit draagt ook nog eens bij aan een gezonder klimaat in huis!

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Professional. On time. Recommended.
  Kom in contact
 • Ibratech
  Ibratech
  Beoordeling: 4.8 van 54.85142 reviews
  Elektricien in Vleuten

  Mijn naam is Brahim, ik werk sinds juli 2017 als zpper. Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in de elektrotechniek. Ik ben een erkend elektromonteur. Mocht u mij in huren voor een klus, Aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op toenemen, in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich mee brengt. Mvg, ibratech

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Gevraagd om hulp bij het bevestigen van 7 lampen aan het plafond, dit bleken er 8 te zijn. Dit was gelukkig geen probleem. Goed geholpen, meegedacht, en het eindresultaat ziet er heel netjes uit. Erg tevreden en voor een volgende klus zou ik zeker weer terugkomen!
  Kom in contact
 • HTES elektra
  HTES elektra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Vleuten

  Hoi Ik ben een elektricien in de Utrecht

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Vleuten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2756 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Vleuten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vleuten

Vind vakmensen bij jou in de buurt