Vind glaszetters in Vleuten

Op zoek naar glaszetters in Vleuten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Vleuten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 68 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Vleuten

 • Klussenbedrijf Rooijens

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 4.2 van 54.2526 reviews

  Klussenbedrijf Rooijens Werkzaam in de regio Gelderland. Schilderen en Glas. Renovatie werk van slecht hout . kozijnen aanpassen zodat er dubbelglas in kan. .

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Geregeld 👍
 • hessels totaalbouw

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews

  Hoi ik ben Bas Hessels, Ik werk al meerdan20jaar in de bouw waarvan 9jaar voor en 15 jaar in de particuliere verbouwingen. Ik overleg van begin tot het eind goed met de opdrachtgever om zo een top resultaat te realiseren. Daarvoor zijn goede afspraken met de opdrachtgever erg belangrijk om zo tot een tevreden en goed eind resultaat te komen Voor aanvullende informatie kun u ook even kijken op onze Uw klus is onze zorg Met vriendelijke groet, Bas Hessels

  Laatste review:

  Vliering plaatsen of renoveren -

  Snel en netjes gewerkt
 • Daan's Monuglas specials

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Wij zijn al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het renoveren van kozijnen (ramen en deuren). Met name in oude panden waar de authentieke look behouden moet worden, (monumentale panden) Wij passen de bestaande kozijnen/ramen/deuren aan op het nieuwe glas wat we gaan toepassen. Het bewerken en afwerken van de kozijnen/deuren doen wij evenals op een speciale manier. Denk hierbij aan het afwerken doormiddel van een ouderwetse stopverf look. Hierdoor behoudt je de originele uitstraling worden. Deze methode kan ook toegepast worden op stalen kozijnen (ramen en deuren) binnen en buiten. Onze neven activiteiten hebben wij uitgebreid naar: -Het leveren en plaatsen van stalen binnen en buiten puien. Het leveren en plaatsen van hardglazen deuren/panelen, denk hierbij aan douchedeuren, Scheidingswanden voor kantoor doeleinden etc. -Het leveren en plaatsen van balustrade panelen (glas) . Denk hierbij aan afzettingen van balkons, trapgat etc. -het werkend maken van oude schuiframen en deuren. -kierdichtingen van ramen en deuren. -houtrot. -vervangen dubbelglas naar hr glas Wij streven ernaar om samen met de klant een goed project neer te zetten. Daarom staat klanttevredenheid bij ons op nummer 1.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Door de drukte is de planning wat uitgelopen, maar gelukkig was de opdracht voor de opening van mijn praktijk gerealiseerd. Daniël en zijn mannen zijn deskundig in hun werk, werken erg precies.
 • Roycom Totaal

  Glaszetter in Vleuten

  Nog geen reviews

  Ik plaats al 20 jaar kozijnen en glas ! Stalen puien Binnen en buiten puien Hardglas Isolatie glas Kistwerkzaamheden Monumentaal afstoppen

 • Glasservice den Hartog

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Glaszetter in Midden Nederland. Al 12 jaar werkzaam als glaszetter en ervaring in alle soorten en maten.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Justin is een sociale en hulpvaardige vakman, die denkt in oplossingen! We zijn super tevreden en raden hem zeker aan.
 • Mardith Dienstverlening

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 4.8 van 54.85307 reviews

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:

  Kattenluikje plaatsen of verwijderen -

  Mr kwam redelijk op tijd en wilde direct beginnen. Mijn vriend was thuis om het proces te begeleiden en liet het, door ons uitgezochte, luik zien. Dat was niet goed omdat er houtrot zou ontstaan. Mijn vriend geloofde Mr, waarop deze zei dat hij nog wel "een standaardkattenluikje" in zijn bus had. Mijn vriend zei dat wij ons luikje vooral hadden gekocht omdat het een borstel had en geen rubber waardoor deze minder geluid maakte. Hierop zei Mr: "Een kat hoor je altijd binnenkomen." Mijn vriend ging hier niet op in. Het kattenluik van Mr kostte €35,-. Toen mijn vriend het betreffende product googelde om te zien hoe duur dit was en wat de recensies waren, met name betreffende het geluid, werd Mr boos en dreigde hij weg te gaan. Mijn vriend zei toen "Fijne dag." waarop Mr schoorvoetend, doch scheldend ons huis verliet.
 • Diki bouwbedrijf

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  ..

  Laatste review:

  Positieve ervaring met deze mannen. Enes en zijn broer werken hard en komen afspraken na. Mooie oplevering gedaan waar ik erg blij mee ben. Learnings uit mijn project: - bespreek en beschrijf heel goed wat er wel/niet in scope zit. Bij mij ontstond er discussie over het wel/niet in de prijs zitten van het plafond in het stucwerk. Er is op het moment van starten van het werk dan geen ruimte/tijd meer voor onderhandelingen. (Logisch) - tijdens het zetten van de keuken ontstond er een discussie met de keukenplaatsers over het niet haaks zijn van het stucwerk. Dit resulteerde in een meerprijs voor het plaatsen van de keuken. Dit was een vervelende situatie, maar heeft Diki netjes opgelost door direct te komen kijken en mee te delen in de extra kosten voor het meerwerk. Overall: Zeer tevreden, zou ze nog een keer uitnodigen.
 • Hesco

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 4.6 van 54.6574 reviews

  Hesco is een vakkundig en ervaren timmerbedrijf dat zich vooral richt op het leveren en plaatsen van houten trappen . Zou als het creëren van de trap gat in houten vloeren of betonen Mocht het zo zijn dat jullie een stale spil trap willen vervangen voor een houten vuren trap daar zijn jullie ook bij het juiste adres .,

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Hassan is zeer deskundig en voert zijn werk perfect uit. Hij houdt je op de hoogte en is goed in communicatie. Wel zo fijn want dan weet je waar je aan toe bent. Hij heeft de opdracht dan ook naar volle tevredenheid opgepakt!
 • W&J Totaalonderhoud

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  Na vele jaren gewerkt te hebben voor een bedrijf, heb ik er zelf een geopend. Sinds 2009 bestaat W&J Totaalonderhoud. Ik ben gespecialiseerd in schuifwandkasten, lambriseringen, paneel deurkasten, radiatorbekleding, tafels, kasten, tv-meubels, en alle meubels volgens jullie en/of mijn ontwerp. Ook kunt u bij ons terecht als uw huis verbouwd of gerenoveerd moet worden. Het vervangen van jullie oude deuren en kozijnen met nieuwe zijn uiteraard ook geen probleem voor het bedrijf. Daarnaast kan ik de door mij gemaakte meubels naar wens van de klant schilderen. Wanneer uw huis behoefte heeft aan schilderwerk aan de buitenkant of binnenkant, is dat geen probleem voor ons.

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Ivan is een absolute vakman. Een echte meester met hout en een aanrader voor mooi timmerwerk. Hij werkt stipt, nauwkeurig, rustig en netjes. Goed overleg en goede ideeen. Hij is bij ons altijd welkom en zeker een aanrader! Ivan heeft bij ons gedaan: kozijnen en vensterbanken in jaren 30 stijl inbouwkasten balkenplafond en nog veel meer
 • Altijd Kraan

  Glaszetter in Vleuten

  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

  Ik ben Arnold Kraan en heb een opleiding genoten als meubelmaker. Na mijn schooltijd heb ik 23 jaar in de in- en verkoop bij diverse grote bouwmaterialenhandelaren gewerkt. Hierdoor heb ik een brede materiaalkennis en weet ik waar ik goede en betaalbare materialen vandaan kan halen. In 2014 hebben we een nieuwe woning gekocht en deze zelf ingericht met onder andere schuifdeurkozijnen, laminaat vloeren, kleding kasten, computerkast en een juweeltje van een buitenkeuken. Door deze verbouwing ben ik er achter gekomen dat mijn passie bij de interieurklussen en timmerwerk ligt en ben ik mijn eigen zaak gestart. Daarnaast kan ik ook mijn administratieve talenten inzetten voor particulieren en collega ZZP-ers. Van te voren bespreek ik het werk en wat ik er voor nodig heb. Ik geef een offerte met materiaal en werkuren dat een totaal prijs geeft. Als je van te voren duidelijk heb besproken wat je van elkaar verwacht geeft dat na afloop een tevreden klant. Betaling met uw pinpas is mogelijk. Altijd Kraan probeert "groen" te werken. Dat betekend dat de materialen die ik gebruik lokaal gehaald of bezorgd worden en dat de materialen verantwoord geproduceerd zijn. Ook probeer ik zo veel mogelijk mijn klussen lokaal te zoeken en deze met de elektrische bakfiets te bezoeken. Klussen in de binnenstad van Utrecht zijn voor mij dus ook goed te doen hierdoor.

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Supersnel, efficiënt, netjes en vriendelijk! (En flexibel want naast het ophangen van de lampen is ook nog snel een vloertje gelegd!)

Populaire lokale glaszetters in Vleuten

Andere vakmensen in Vleuten

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur