Vind schilders in Vleuten

Op zoek naar schilders in Vleuten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Vleuten

 • Qschilders+
  Qschilders+
  Beoordeling: 4.6 van 54.6587 reviews
  Schilder in Vleuten

  Welkom bij Qschilder+werken. Qschilders+ zijn gemotiveerde vakmensen die plezier hebben in hun werk.Qschilders+ wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld door een onafhankelijke adviseur.De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het was een positieve chat en een goed gesprek thuis met Sebastian,op een maandagmiddag, over de klus. Sebastian beloofde een offerte te maken, die ik dan de woensdagavond erop zou ontvangen op mijn emailadres. Niet ontvangen. Daarna gevraagd of hij nog wel interesse had in de klus. Dat was zeker zo, bevestigde de schilder. Daarna niets meer gehoord. Deze manier, om af te zien van een klus, is niet bepaald professioneel. En had ik ook zeker niet verwacht van Sebastian.
 • De Laat Schildersbedrijf
  De Laat Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews
  Schilder in Vleuten

  Schildersbedrijf m de laat Gageldijk 57 3602AH MAARSSEN

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Onze woonkamer, keuken en de hal is in 1 dag naar tevredenheid geschilderd, zowel het plafond als de muren. We kunnen Schildersbedrijf De Laat van harte aanbevelen.
 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75357 reviews
  Schilder in Vleuten

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel en goed gedaan
 • MKA Klusservice
  MKA Klusservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95153 reviews
  Schilder in Vleuten

  Welkom bij MKA Klusservice. MKA Klusservice werkt klantgericht, staat voor kwaliteit en stelt een tevreden klant als hoogste doel. MKA klusservice is gespecialiseerd in wand en plafondafwerking en behangwerkzaamheden. Of het nu gaat om uw hele woning, een kamer of een enkele wand, bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens kunnen wij alle soorten glasweefsel of renovlies leveren en aanbrengen tegen scherpe prijzen, alles van uitstekende kwaliteit en met garantie. Leest u onze referenties en kijkt u eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden in en om uw woning, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijne vakman: goede communicatie en onwijs snel!
 • Akif Ismet klussenbedrijf
  Akif Ismet klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Schilder in Vleuten

  Mijn naam Denis Akif Ismet klussenbedrijf is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Zaandam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. schilderen stukadoor 100% goede werk woord ingeleverd!!!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ik ben heel erg tevreden de bedrijven zelf snel werken snel klaarmaken en wat wat gezegd dat gedaan!!!👍💯
 • ISH KLUSBEDRIJF
  ISH KLUSBEDRIJF
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Schilder in Vleuten

  Ik heb 6 jaar ervaring als schilder.Ik werk door heel Nederland,ik garandeer ook het werk dat ik heb gedaan.Ik verzeker u dat u geen problemen zult hebben en tevreden zult zijn met mijn werk. Werk met dure en hoog kwaliteit materialen

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima werk verricht, buitenschilderwerk snelle offerte en snel gedaan. Mogen de volgende keer weer komen.
 • T.Stokeronderhoudsbedrijf
  T.Stokeronderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Schilder in Vleuten

  kan je helpen met je Schilder klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, gespecialiseerd in traprenovatie en monumentale panden . Liefde voor het vak Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De klus is nog niet uitgevoerd maar het contact verliep erg snel en prettig. Reageert snel, denkt mee en zijn tot een goede prijs gekomen. Erg fijn.
 • AS Correct Bouw
  AS Correct Bouw
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Schilder in Vleuten

  We zijn een klein en ontwikkelend schildersbedrijf, voor ons is de werkhouding het belangrijkste, we stellen kwaliteitswerk, goede communicatie, begrip bij de uitvoering van de taak, we zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is. Professioneel werk, goede kwaliteit

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De positieve reviews hier kloppen! Angel heeft vakwerk afgeleverd, zich keurig aan alle afspraken gehouden en is erg prettig in de communicatie. Voor een volgende klus ga ik hem zeker weer vragen!!
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Schilder in Vleuten

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super tevreden met het werk van Brahim. Ook fijne communicatie gehad!
 • Hermsen Vastgoed Onderhoud
  Hermsen Vastgoed Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Vleuten

  Hermsen Vastgoed Onderhoud is hét adres in uw regio voor al uw schilder- en stucwerk, reparatie van houtrot en wandafwerking. We hebben uitgebreide ervaring met werkzaamheden aan exclusieve woningen, monumentale bouwwerken en bedrijfspanden. Zodat uw woon- of bedrijfspand er tot in de details perfect uitziet. Vol passie verfraaien en onderhouden wij al deze mooie objecten. Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en service. Zo doen wij elke opdracht zorgvuldig en alleen met de allerbeste (top) merken uit ons segment. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk. Naast het leveren van het allerbeste schilderwerk door onze vakmannen, hechten we veel waarde aan eerlijke en kraakheldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus staan we klaar voor al jouw vragen. Persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig. Want betrouwbaar zijn, dat vinden we heel belangrijk.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Erg zorgvuldig

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Vleuten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1146 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Vleuten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vleuten

Vind vakmensen bij jou in de buurt