Vind schilders in Breukelen

Op zoek naar schilders in Breukelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Breukelen

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75363 reviews
  Schilder in Breukelen

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel snel goed behangen.
 • GTS Schildersbedrijf
  GTS Schildersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Schilder in Breukelen

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Behanger? Dan kun je in Weesp bij GTS Schildersbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Laminaat leggen, Vloer verwijderen, Behangen kamer... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Memet heeft fantastisch werk afgeleverd! Alles ging in goed overleg. Ze waren snel, heel netjes en alles schoon achtergelaten !
 • De Laat Schildersbedrijf
  De Laat Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5532 reviews
  Schilder in Breukelen

  Schildersbedrijf m de laat Gageldijk 57 3602AH MAARSSEN

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Marcel en zijn team hebben perfect schilderwerk uitgevoerd bij onze nieuwe woonboot. Daarbij werd alles netjes afgeplakt, afspraken netjes nagekomen en de helder gecommuniceerd.
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Schilder in Breukelen

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang & schilderwerk. Netjes gewerkt, goed overleg mbt klus, kosten, onverwachte wendingen tijdens de klus. Klus duurde iets langer dan verwacht, hierover bestond goed contact & afspraken met mij als klant. Laat werkplek netjes achter, verwijdert waar nodig gemorste verf (van de radiator leidingen etc). (Schilderwerk betrof enkel de muur, overige werk is van mijzelf en van beduidend mindere kwaliteit ;) )
 • Top Notch Services
  Top Notch Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.45125 reviews
  Schilder in Breukelen

  !!! Vanwege personeelstekort en uitval van ons technisch collega nemen wij tijdelijk geen grote projecten aan !!! Kijk voor meer info op www(helloeddy).nl

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  We hebben onlangs ons huis laten schilderen door top notch , en het resultaat is fantastisch! Eddy en collega zijn echt vakmanmen met een scherp oog voor detail. Onze muren en plafonds zien er nu stralend uit en geven ons huis een frisse uitstraling. Een klein verbeterpuntje is de bereikbaarheid van eddy of zijn broer Het kan soms een uitdaging zijn om contact te krijgen of afspraken te maken, maar ik moet zeggen dat het eindresultaat het wachten zeker waard is! Als hij eenmaal aan de slag gaat, levert hij prachtig werk af en zorgt hij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dus, als je op zoek bent naar een schilder met vakmanschap en geduld hebt om soms even te wachten op een reactie, dan is top notch absoluut een aanrader. We zijn ontzettend blij met hoe alles is geworden en zouden hem zeker opnieuw inhuren voor toekomstige projecten groetjes Peter
 • Allin1Repair
  Allin1Repair
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Schilder in Breukelen

  Uw alles in 1 technische dienst. Jaren ervaring als technisch dienst/ICT bij hotels en verzorgingshuizen. Student HBO engineering, design and innovation aan het HvA. Handig met alle techniek. Eerlijk, snel en betrouwbaar. Elektra, loodgieter, vloeren, schilderen, sloten, timmerwerk, fietsreparatie, Ict, Windows & Apple, internet wifi, Chromecast, Apple-TV, smartphone & tablet reparatie.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  De klus is goed uitgevoerd. Ziet er goed uit en volgens afspraak gedaan.
 • D. Flier schilderwerken
  D. Flier schilderwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Schilder in Breukelen

  Ik ben een schilder met ruim 12 jaar ervaring. Enkele projecten waar ik heb gewerkt is Kasteel de Haar,Felix Meritis, Mauritshuis en de Waalse kerk. Ook ben ik bekend met het nieuwbouw projecten etc. M’n werkgebied is zeer uitgebreid dus geen enkel probleem om eventjes in de auto te moeten zitten. M’n werkzaamheden zijn: buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, muurafwerking & houtrot reparatie (tot bepaalde grote). Ook zijn wij nu begonnen met timmerwerkzaamheden en stucwerkzaamheden. Ook heb ik een schildersopleiding gevolg en daar m’n diploma behaald. Ik geef altijd garantie om m’n uitgevoerde werk en ben ook verzekerd voor eventuele ongevallen. Ik werk met schruifladders en steigers dus heb het materiaal wat nodig is. Hoop zo voldoende informatie te hebben gegeven.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Heel erg tevreden! Dirk kon al snel aan de slag en heeft netjes werk geleverd. Fijne communicatie en eventuele verbeterpunten zijn direct opgelost.
 • Hermsen Vastgoed Onderhoud
  Hermsen Vastgoed Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Breukelen

  Hermsen Vastgoed Onderhoud is hét adres in uw regio voor al uw schilder- en stucwerk, reparatie van houtrot en wandafwerking. We hebben uitgebreide ervaring met werkzaamheden aan exclusieve woningen, monumentale bouwwerken en bedrijfspanden. Zodat uw woon- of bedrijfspand er tot in de details perfect uitziet. Vol passie verfraaien en onderhouden wij al deze mooie objecten. Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en service. Zo doen wij elke opdracht zorgvuldig en alleen met de allerbeste (top) merken uit ons segment. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk. Naast het leveren van het allerbeste schilderwerk door onze vakmannen, hechten we veel waarde aan eerlijke en kraakheldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus staan we klaar voor al jouw vragen. Persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig. Want betrouwbaar zijn, dat vinden we heel belangrijk.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Erg zorgvuldig
 • T.Stokeronderhoudsbedrijf
  T.Stokeronderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Schilder in Breukelen

  kan je helpen met je Schilder klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, gespecialiseerd in traprenovatie en monumentale panden . Liefde voor het vak Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Tommy en Junior waren super snel, vriendelijk en goed in hun werk! Top gedaan
 • AS Correct Bouw
  AS Correct Bouw
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Schilder in Breukelen

  We zijn een klein en ontwikkelend schildersbedrijf, voor ons is de werkhouding het belangrijkste, we stellen kwaliteitswerk, goede communicatie, begrip bij de uitvoering van de taak, we zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is. Professioneel werk, goede kwaliteit

  Laatste review:
  Goede communicatie, vriendelijke mannen, hebben uitstekend werk geleverd. Niets op aan te merken!

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Breukelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1079 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Breukelen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Breukelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt