Vind schilders in Zeist

Op zoek naar schilders in Zeist? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Zeist

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75387 reviews
  Schilder in Zeist

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel gereageerd, snel beschikbaar, snel gewerkt en prima prijs. Ik ben blij!
  Kom in contact
 • Qschilders+
  Qschilders+
  Beoordeling: 4.5 van 54.5591 reviews
  Schilder in Zeist

  Welkom bij Qschilder+werken. Qschilders+ zijn gemotiveerde vakmensen die plezier hebben in hun werk.Qschilders+ wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld door een onafhankelijke adviseur.De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima communicatie met de uitvoerder. Er kon snel een kijk afspraak gemaakt worden, tijdens deze afspraak werd vakkundig advies gegeven en een initiële kostenraming gemaakt. Afgesproken om 2 dakkapellen, boeiboorden en 3 kozijnen te laten schilderen. Hierna konden ze snel beginnen met de klus. Zeer tevreden met het geleverde werk en ook met de communicatie tijdens de klus.
  Kom in contact
 • Adam Czesak
  Adam Czesak
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Schilder in Zeist

  Ik ben Adam, een professionele schilder die ook stuc- en houtreparatie werkzaamheden kan uitvoeren. Ik werk alleen, netjes en snel, dus weinig overlast.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De buitenkant van ons huis is geschilderd, het ziet er weer prachtig uit. Adam is een vakman, komt afspraken na, betrouwbaar en reageert snel. Super blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews
  Schilder in Zeist

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Job done well and quickly. I would recommend.
  Kom in contact
 • Happy Painters
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Schilder in Zeist

  Schildersbedrijf In bezit eigen steiger tot 7 meter hoogte Buitenwerk en binnenwerk Tevens reparatie en vervangen rotte houtdelen

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super snel een prima offerte, vriendelijk en goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Bedankt voor alles!
  Kom in contact
 • Green Mountain Services
  Green Mountain Services
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Schilder in Zeist

  Green Mountain Services levert keurig en netjes vakwerk voor een goede prijs. Ik kom altijd met veel enthousiame de klus klaren! Door al mijn ervaring met schilderen en behangen lever ik een tiptop resultaat. Met veel genoegen neem ik uw opdrachten aan. Vriendelijke groet van Peter de schilder en behanger uit Zeist.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super blij met onze metalic muur. En metalic verf is echt een uitdaging. Is mooi geworden en hadden snel een afspraak. Peter gelijk gevraagd voor een volgende klus😉.
  Kom in contact
 • AS Correct Bouw
  AS Correct Bouw
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Schilder in Zeist

  We zijn een klein en ontwikkelend schildersbedrijf, voor ons is de werkhouding het belangrijkste, we stellen kwaliteitswerk, goede communicatie, begrip bij de uitvoering van de taak, we zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is. Professioneel werk, goede kwaliteit

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Vriendelijke mannen, goede communicatie en uitstekend werk! Ik kan ze absoluut aanbevelen.
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf Semler
  Onderhoudsbedrijf Semler
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Schilder in Zeist

  Mijn naam is Dirk Wij zijn gespecialiseerd in alles rondom het vak schilder zoals behangen schilderen latexspuiten en spackspuiten en sausen wij werken altijd professioneel en netjes voor een mooie eindresultaat moet u bij ons zijn

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Vriendelijke schilders,hebben mijn plavond prima gedaan.Ben er erg blij mee.
  Kom in contact
 • T.Stokeronderhoudsbedrijf
  T.Stokeronderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Schilder in Zeist

  kan je helpen met je Schilder klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, gespecialiseerd in traprenovatie en monumentale panden . Liefde voor het vak Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Tommy en Junior waren super snel, vriendelijk en goed in hun werk! Top gedaan
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Kartal
  Klussenbedrijf Kartal
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Schilder in Zeist

  Heb je een Schilder nodig in Soest of omgeving? Klussenbedrijf Kartal kan je helpen met alle klussen die een Schilder voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Netjes geschilderd en super snel.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Zeist, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 991 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Zeist

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zeist

Vind vakmensen bij jou in de buurt