Sloopbedrijven in Zeist

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Zeist. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Zeist

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Zeist

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Klus is super gedaan! Wilco werkt nauwkeurig en denkt goed mee en alles gaat in overleg. Hij heeft ons ook nog gewezen op een mankement aan de buitenmuur, wat wij zelf niet hebben gezien maar wat wel aangepakt moest worden. Wij bevelen Wilco van harte aan.
  Kom in contact
 • Sloopservice Utrecht
  Sloopservice Utrecht
  Beoordeling: 4.7 van 54.75100 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. Wij hebben grote en/of kleine opdrachten uitgevoerd. Bij vragen kunnen we referentie geven. We zijn gestopt met verhuizing. We doen nu alleen sloopwerkzaamheden. Laagste prijsgarantie! Professionele werk leveren wij af. Opleiding VCA-VOL

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Hakan kon erg snel langskomen om de klus te inspecteren om vervolgens met verstand van zaken in te schatten hoe lang de klus zou duren en de eventuele obstakels identificeren. Twee maar misschien drie dagen. Zijn mannen zijn langsgekomen en hebben niet alleen snel, maar zeer vakkundig werk geleverd waardoor het eindresultaat zeer goed is en dat zelfs binnen twee dagen. Niks anders dan lof voor Sloopservice Utrecht, Hakan en zijn uitstekende vakmannen!
  Kom in contact
 • A&T Totaalbouw
  A&T Totaalbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5546 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  Welkom op het profiel van Bouw bedrijf A&T Totaalbouw Ons bedrijf is al 20 jaar actief, binnen en buiten nederland en we hebben heel veel goede en bijzondere werk verricht voor onze klanten , die werk maakt ons meer meer bijzonder dan andere bouwbedrijven . Ons werk in de bouw en allerlei decoraties, innovaties, schilderen en constructiewerken . In het engels; Welcome to the profile of A&T Totaalbouw Our company has been running for 20 years, inside and outside the Netherlands and we have done a very good and special job for our customers, which makes us more widespread in the labor market. Our work in construction and all kinds of decorations, innovation and painting and construction..

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  I recently hired the A&T Totaalbouw for a bathroom and toilet renovation project. They transformed our outdated toilet to shower and installed new toilet. The team was professional, The works really have the good experience. I appreciate the person who has done the plumbing work, he is really smart and fast. the team is always on time. They completed the project scheduled time. Special thanks to Ahmad and Akram.
  Kom in contact
 • Thijsebaard Sloopwerken
  Thijsebaard Sloopwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  Hallo, Ik ben Martijn uit De Bilt en heb een 1-persoons sloop bedrijfje. Voor sloopwerk en aanverwant werk kunt U bij mij terecht. Bij mij krijgt u goed werk (met garantie) voor een eerlijke prijs. Vooraf geef ik U een duidelijk kosten-overzicht zodat U achteraf niet voor verassingen komt te staan. Graag tot ziens! vriendelijke groet, Martijn Thijsebaard.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Komt na wat je afspreekt, werkt netjes en is betrouwbaar.
  Kom in contact
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95136 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Heel tevreden over het resultaat. Dochter is er heel blij mee. Kwam snel langs om te kijken naar de klus en een prijs mee te geven. Denkt mee en geeft advies. Werkt snel en zorgvuldig. Liet alles zo schoon mogelijk achter.
  Kom in contact
 • Kaitjily
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Zeist

  Hi, ik ben Joël. Ik werk nu 2 jaar voor mijzelf. Ik neem kleine klusjes aan bijvoorbeeld het verwijderen van vloeren. Afvoeren van puin,meubilair,tuinafval.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Vlotte communicatie, klus snel en goed opgepakt. Bedankt!
  Kom in contact
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95814 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Fijne communicatie, duidelijke afspraken op tijd en keurig uitgevoerd 👍🏻 dank aan Serkan
  Kom in contact
 • E.B. Schoonmaak & Dienstverlening
  E.B. Schoonmaak & Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  Wij bij EB Dienstverlening staan voor een fijne en duidelijke samenwerking met de klant. Wij maken vooraf altijd een duidelijke offerte met prijsopgave van uw klus zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Mochten er onvoorziene werkzaamheden bij komen zal dit vooraf altijd overlegd worden met de klant. Wij werken met een dynamisch en flexibel team met veel ervaring en kennis op het gebied van veilig en verantwoord slopen. Ook voor verschillende kluswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zetten de klant altijd op één en denken graag met u mee over de slimste en beste plan van aanpak voor uw klus. Wij helpen u graag verder met uw klus en kijken uit naar een fijne samenwerking. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Afspraak=Afspraak Meedenkend gepassioneerd Milieubewust Flexibel Ebdienstverlening .nl

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Jongens werken hard door en hebben goed werk geleverd, maar het blijft een hoop geld voor 6 uurtjes werk, de gemiddelde advocaat verdient minder :-). Maarja zelf doe je het niet zo snel, dus had het er zeker wel voor over! Jongens zijn aardig en beleeft en communicatie vooraf was perfect. Er bleven na het verwijderen van de badkamer wat lijmresten achter van de tegels, die de heren netjes op verzoek nog deels weg gehaald hebben. Achteraf bleek er wel nog veel meer los lijmwerk aanwezig waar niet op gestukt kan worden, dus helaas toch zelf ook nog de nodige uurtjes bezig geweest om tegellijm te verwijderen. (Verzoek vooraf was om tegel- en stuuk klaar op te leveren). Desondanks toch tevreden, verder was alles keuring uitgevoerd en netjes opgeruimd.
  Kom in contact
 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Duidelijke afspraak. Klus prima gedaan. Zeer vriendelijke mannen. Kan ik iedereen aanbevelen.
  Kom in contact
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75143 reviews
  Sloopbedrijf in Zeist

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super! Binnen 3 dagen konden ze komen (in het weekend). Zeer vriendelijke experts in tuinonderhoud, het plezier straalt er vanaf. Het was een team van 2 personen, die elkaar goed aanvullen. Ze hebben veel ervaring, dat zie je gelijk. Uiteindelijk hebben ze meer gedaan dan gevraagd, een klein stukje bestrating in de achtertuin met wat onkruid hebben ze kosteloos meegenomen. Gewoon. Omdat het een kleine moeite was :-). Heel aardig. Wij zijn dus heel tevreden. Aanrader!
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Zeist, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 553 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Zeist

Andere vakmensen in Zeist

Vind vakmensen bij jou in de buurt