Sloopbedrijven in Veenendaal

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Veenendaal. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Veenendaal

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Veenendaal

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Klus is super gedaan! Wilco werkt nauwkeurig en denkt goed mee en alles gaat in overleg. Hij heeft ons ook nog gewezen op een mankement aan de buitenmuur, wat wij zelf niet hebben gezien maar wat wel aangepakt moest worden. Wij bevelen Wilco van harte aan.
  Kom in contact
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75496 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Prima communicatie/planning en de klus vlot geklaard
  Kom in contact
 • Wouters Projecten B.V.
  Wouters Projecten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  Wouters Projecten B.V. is een bedrijf met zeer veel ervaring op het gebied van asbest en bouw. Ons specialisme: U als klant helpen aan een complete en volledige rapportage, en de daarbij behorende saneer en aanpak adviezen. Soms is wel asbest in uw pand aanwezig, maar hoeft het niet verwijderd te worden. Ook nog bouwkundige inspectie nodig? Wij kunnen uw bezit ook controleren op bouwkundige gebreken en ongedierte!

  Kom in contact
 • Van Veenendaal GWW
  Van Veenendaal GWW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  Welkom bij Van Veenendaal GWW. Het bedrijf is opgericht als eenmanszaak in 2015 en we zijn gevestigd in Lunteren. Ons werkgebied is met name Gelderland, Utrecht, en een deel van Noord-Brabant. Bij een aantal bedrijven in de Grond- Weg- en Waterbouw heb ik ervaring opgedaan vanaf mijn 14e. Onze diensten zijn: grondwerk, sloopwerk, rioleringen, het kappen van bomen en straatwerk. Maar ook beschoeiingen zijn een deel van de werkzaamheden. Waar we ons op richten zijn met name klussen van hooguit 1 a 2 dagen. Kleinere klussen dus. Voor de machines zijn we gecertificeerd voor minigraver, minishovel, en minidumper. Ook zijn we gecertificeerd voor het werken met een kettingzaag voor bomen met een doorsnee van 40 cm. Tevens zijn we gecertificeerd voor het werken met een hoogwerker. We werken met hooggekwalificeerde materialen en machines om uw klus naar tevredenheid uit te voeren. We houden van een goede servicegerichtheid. En dat doen we onder het motto: Innovatief en Kwalitatief. Voor (bijna) elk probleem is wel een oplossing.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Martijn is een hele fijne vent, harde werker en houd zich aan de gemaakte afspraken. Hij heeft het juiste gereedschap en heeft een mooie visie daarover n.l. dat gereedschap langer mee kan dan dat we allemaal denken mits je het goed onderhoud (daar verteld hij tijdens zijn pauzes ook graag over) erg interessant! Voor een eventuele volgende klus zal ik hem dan ook graag inhuren.
  Kom in contact
 • Jurman Sloopwerken
  Jurman Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  Jurman Sloopwerken, uw partner voor: - Totaalsloop - Renovatiesloop Met jarenlange ervaring en professionele apparatuur garanderen wij een vlotte en veilige uitvoering van uw project. Wij zorgen voor een efficiënte afvoer van materialen en een schone werkomgeving.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Tom heeft vooraf de klus opgenomen en een goede inschatting gemaakt van tijd. Tevens heeft hij een vervolg opdracht met het opbouwen van een schutting opgenomen en door een partner uit laten voeren. Tom is capabel, accuraat en kan ook meedenken als dingen anders zijn als het lijkt.
  Kom in contact
 • Minion Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  Ben je op zoek naar een Isolatiebedrijf, Airico specialist, Klusbedrijf, Dan kun je in Ede bij Minion Bouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Geluidsisolatie, Binnendeur plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Zeer behulpzaam, echte harde werker. Het was blauw beton, speciaal een grotere boor gehuurd om dit voor elkaar te krijgen. Ander bedrijf had het met 2 man opgegeven een week eerder, hij kwam alleen en klaarde de klus.
  Kom in contact
 • G. Van Den Berg Montage
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  G. Van Den Berg Montage kan je helpen met je Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Lunteren en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met G. Van Den Berg Montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Overdag ben ik meestal aan het werk met het monteren van daken en wanden. We hebben gereedschap en de beschikking over een kar dus klein onderhoud, slopen of dingen afvoeren gaat ons wel lukken.👍 Ook doe ik regelmatig onderhoud ‘s avonds en op zaterdag in tuinen denk hierbij aan het verwijderen en nieuw aanbrengen van struiken/bomen. Het bedrijf zit op de Veluwe zodat we in omgeving Gelderland, Utrecht overal snel ter plaatse kunnen zijn.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Heeft 2 eenpersoonsmatrassen afgevoerd. Waren heel vriendelijk. Kwamen afspraken na en vroegen een redelijke prijs. Zou ze nog een keer vragen!
  Kom in contact
 • BST Milieutechniek
  BST Milieutechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  BST Milieutechniek is een jong bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het saneren van alle voorkomende asbesttoepassingen.Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Roland heeft bij ons een Risicoklasse 2a asbestplaat aan de binnenkant van het zolderdak verwijderd. Hij reageert snel, werkt netjes, en heeft alles ook netjes achtergelaten. Gaf een vertrouwd en veilig gevoel en heeft alles zeer snel afgehandeld.
  Kom in contact
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95136 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Heel tevreden over het resultaat. Dochter is er heel blij mee. Kwam snel langs om te kijken naar de klus en een prijs mee te geven. Denkt mee en geeft advies. Werkt snel en zorgvuldig. Liet alles zo schoon mogelijk achter.
  Kom in contact
 • Van Putten Dienstverlening
  Van Putten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.3540 reviews
  Sloopbedrijf in Veenendaal

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie, netjes in de communicatie. De mannen die de klus kwamen doen waren harde werkers, netjes en beleefd! En hebben het netjes achtergelaten.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Veenendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 355 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Veenendaal

Andere vakmensen in Veenendaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt