Schilder Houten: vind professionals uit jouw regio

Noord-West, Noord-Oost, Zuid-West, Zuid-Oost, aan welke kant van Houten je ook woont, je ontkomt er bijna niet aan om eens in de zoveel tijd je woning te schilderen. Binnen is het advies om dit iedere zeven jaar te doen. Het schilderwerk buiten doe je bij voorkeur iedere vijf jaar. Geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Een schilder uit Houten neemt als jouw schilderklussen graag van je over. Via Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met ervaren schilders uit jouw regio.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Houten

 • Di. Painter
  Di. Painter
  Beoordeling: 4.5 van 54.5585 reviews
  Schilder in Houten

  klusbedrijf Di. Painter biedt verschillende diensten aan onder andere: binnen en buiten schilderwerk, decoratief schilderwerk, kleur advies, behangwerk, monteren/demonteren van meubelen en laminaat vloeren leggen. Wij zijn een team van vakvrouwen die altijd gaan voor goede kwaliteit en net werk! Iedereen heeft zijn eigen expertises waardoor we u alle diensten met een goede kwaliteit aan kunnen bieden. klusbedrijf Di. Painter adviseerd u om sikkens verfproducten aan te schaffen. Dit vanwege de goede kwaliteit, een mooi eindresultaat en een snel dekkend resultaat. De duurzaamheid van de sikkens producten is erg goed. Het behoud lang kleur en geeft een goede bescherming. Het is mogelijk via ons top kwaliteit verf producten aan te schaffen van sikkens. Het is uiteraard ook mogelijk producten van andere merken zelf of via ons aan te schaffen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij hebben helaas eens met Diana niet kunnen werken. In het begin communicatie was vlot en duidelijk. Alle beoordelingen waren meestal erg positief dus wij gingen ervoor! Via de Werkspot app hebben wij een afspraak gemaakt dat wij eind oktober weer contact met haar zouden opnemen voor een definitieve begin datum. Diana is sinds een aantal weken helaas onbereikbaar. Ik heb geprobeerd om via deze app contact met haar te krijgen maar zonder succes. Ik zie dat zij de berichten leest. Ik heb haar ook verschillende keren geprobeerd te bellen maar dat leverde ook niks op. Misschien is er iets met Diana persoonlijk aan de hand maar ik had verwacht dat zij tenminste een antwoord zou geven. Vandaag lees ik een recentelijk slechte beoordeling van haar hier op Werkspot. Dit, samen met ons ervaring is genoeg om haar niet verder proberen te bereiken. Geen aanrader helaas.
 • ISH KLUSBEDRIJF
  ISH KLUSBEDRIJF
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Schilder in Houten

  Ik heb 6 jaar ervaring als schilder.Ik werk door heel Nederland,ik garandeer ook het werk dat ik heb gedaan.Ik verzeker u dat u geen problemen zult hebben en tevreden zult zijn met mijn werk. Werk met dure en hoog kwaliteit materialen

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hasan en zijn broer waren flexibel, erg aardig en hebben goed werk afgeleverd. We kunnen ze zeker aanraden!
 • schildersbedrijf pars
  schildersbedrijf pars
  Beoordeling: 4.8 van 54.85132 reviews
  Schilder in Houten

  Wij zijn een jong, dynamisch, schildersbedrijf, gevestigd in wijk bij Duurstede, waar u terecht kunt voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor u gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. • Wij zijn altijd op tijd • Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is • Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf van ( Sigma ) • De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus • Wij zorgen dat de steiger iedere dag wordt op- en afgebroken, zodat u hier geen last van heeft als wij er niet zijn.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Soroush is een eerlijke en hardwerkende vakman. Vanwege het regenachtige weer is hij speciaal het weekend gekomen om de klus af te ronden. Bedankt Soroush
 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Schilder in Houten

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Top werk. Ik had een restant behang en hij heeft het er perfect in gepast. Zelfs zijn de naden niet te zien.
 • De Laat Schildersbedrijf
  De Laat Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Schilder in Houten

  Schildersbedrijf m de laat Gageldijk 57 3602AH MAARSSEN

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super snelle reactie op mijn spoed klus, zolder plafon + muur witten. Super vriendelijke en sempatieke mannen en leveren zeer netjes en goed werk af. Marcel denkt met je mee en geeft goeie advies. Ze waren met 1 dag klaar. Ben super blij met het einde resultaat. Ik raad de Laat schilderbedrijf aan.
 • Rigidas Bouw
  Rigidas Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews
  Schilder in Houten

  Dit bedrijf ben ik gestart in 2020 na jaren lang gewerkt te hebben als facilitair beheerder. Mijn werkgebied is regio Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen, De Meern, Vleuten, Utrecht, De Bilt. Ik heb een aantal schilder, verbouw en interieur projecten gedaan voor Movactor in Nieuwegein. Voor een particuliere klant heb ik een schitterende kastenwand gebouwd. Kraakhelder in afspraken en kwaliteit is mijn motto.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Duidelijke offerte, geen verrassing achteraf. Prima werk geleverd. AANRADER.
 • Califix
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Schilder in Houten

  Graag wil ik mijn zelf voorstellen als de hardwerkende schilder. Ik ben al van af mijn 18 jarige leeftijd beginnen als assistent schilder. Heb mijn diploma behaald op het gildervaard college in Nieuwegein. Ik ben dus 19jaar schilder. Ik werk nu sinds 2015 als ZZP'R. Ik kan met trots zeggen dat ik de afgelopen jaren 99% van mijn klante te verde heb kunnen houden en dat is ook wel mijn drijfveer. Mijn klanten zien mij als een vriendelijke man die altijd zijn afspraken na komt. (Kijk ook naar mijn reviews)Verder ben ik gespecialiseerd in schilderwerk binnen en buiten. Ik werk met spuiten machine of rol en kwast werk. In de loop der tijd heb ik een netwerk opgebouwd met verschillende vakmannen zoals: timmermannen,schilders, stukadoors, loodgieters, enz enz. Ik heb toen bedacht om een platform te creëren voor vakmannen zodat er werk gelegenheid word gecreëerd voor elkaar. Wij zijn dus van alle markten thuis ;). Verder wil ik aangeven dat ik mijn werk altijd voor de 100% goed doe en pas klaar ben als het ook echt klaar is. Mvg, Jamal El Yaakoubi Klusbedrijf CALIFIX

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Moet nog gebeuren
 • Rinus Behang en Klus Service
  Rinus Behang en Klus Service
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Schilder in Houten

  Uw muren weer voorzien van mooi behang? Rinus behang en Klus service verwerkt alle soorten behang met of zonder patroon, reliëf of fotobehang. Mijn credo is: Het is het eindresultaat wat telt. Ik maak als zzp-er gebruik van de KOR regeling zodat er geen BTW in rekening gebracht zal worden. Verder kunt u mij ook benaderen voor het leggen van (klik)laminaat. Ook het verrichten van overige klussen (electra, timmerwerk, lichte loodgieterswerkzaamheden, montage van kasten en overige meubels etc.) in huis kunt u mij benaderen. Ik heb ruim 45 jaar ervaring op bovenstaande gebieden. Graag sta ik u met raad en daad bij. Ook geef ik garantie op de uitgevoerde werkzaamheden binnen een redelijke termijn.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ondanks tegenslagen door verkeerde batchnummers en verkeerde info op de behangrollen bleef Rinus rustig en loste hij het allemaal op. Mijn ouders zijn erg blij met het patroon en de kwaliteit van het behangen. Het is een blikvanger geworden! Zij bevelen Rinus van harte aan!
 • Klusbedrijf Arta
  Klusbedrijf Arta
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Schilder in Houten

  Wij zijn een jong en dynamisch schildersbedrijf, gevestigd in Utrecht voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor uw gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. . Wij zijn altijd op tijd . Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is . Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf (Sigma of Sikkens) . De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Mattheus😉 wat een topper ben jij! Deze man is 7 jaar in Nederland maar doet enorm zijn best en is al snel een lid van je familie zoveel gun je hem en heeft hij voor je gezin over! Onze kids waren weg van hem en andersom!! Een man die genoeg heeft meegemaakt maar een hart van goud!! Laat je niet afschrikken door afkomst of zijn Nederlandse taal. Als je zijn verhaal hoort is het alleen maar knap in z'n korte tijd!! Maar nu de klus.. Wat maakt deze man je huis mooi!! Zoals zijn eigen woorden zijn "jullie huis is mijn huis" en zo werkt hij ook. Is zeer netjes en het is niet snel goed genoeg voor hem!! (samen met Isa voor het stucen) Vragen die je hebt is niets teveel en helpt je of geeft tips. Ook opmerkingen pakt hij gelijk op en stuurt foto's wat hij heeft gedaan. Is zeer netjes en sociaal en respect voor je omgeving. Neemt bijvoorbeeld pauze in eigen auto. Als je hem met respect behandeld doet hij alles voor je en is het een man voor het leven. Zie foto's die spreken voor zich!!
 • AS Correct Bouw
  AS Correct Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Schilder in Houten

  We zijn een klein en ontwikkelend schildersbedrijf, voor ons is de werkhouding het belangrijkste, we stellen kwaliteitswerk, goede communicatie, begrip bij de uitvoering van de taak, we zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is. Professioneel werk, goede kwaliteit

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prettig contact met Angel en collega's en ze hebben uitstekend werk afgeleverd!

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Houten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 713 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Houten

Uurtarief schilder Houten

Voordat je een schilder uit Houten inschakelt, ben je vast benieuwd wel bedrag je hier ongeveer voor kunt reserveren. Dat is niet zo eenvoudig te zeggen. Het is afhankelijk van het type klus wat een schildersbedrijf uit Houten hiervoor vraagt. Het schilderen van kozijnen en deuren kost de schilder uit Houten in de regel vaak meer tijd dan het sauzen van een muur of het plafond. Geef bij het omschrijven van je schilderklus dan ook altijd aan wat je precies geverfd wilt hebben. De schilder uit Houten berekent dan op basis van het uurtarief en de verwachte tijd die de schilder kwijt denkt te zijn aan het uitvoeren van de klus, de prijs voor de opdracht.

Om je toch een beetje een beeld te geven, kun je rekening houden met een gemiddeld uurtarief tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief materiaalkosten, zoals verf en btw. De btw over schilderwerk is standaard 21 procent. Is je woning in bijvoorbeeld Houten buitengebied, 't Goy of Schalkwijk ouder dan twee jaar, dan betaal je slechts 9 procent btw. Heeft jouw woning bijna die leeftijd bereikt? Dan loont het dus om de schilderklus nog heel even uit te stellen. Dat scheelt je een hoop geld.

Prijzen per vierkante meter 

Houd voor het bepalen van je budget voor de schilder uit Houten ook rekening met de plaats waar geschilderd moet worden. Schilderwerk binnen is in de regel goedkoper dan buiten. Voor een goede vergelijking, kijk je hiervoor naar de vierkantemeterprijs. Voor schilderwerk binnen ligt dat bedrag tussen de € 6,- en € 15,-. Voor buitenschilderwerk vraagt de schilder uit Houten gemiddeld een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter. Let er verder op dat je niet het gehele jaar je woning buiten kunt laten schilderen. De winter, wanneer het koud en nat is, is geen ideaal moment. Maar ook de zomer als de temperatuur teveel oploopt, is niet altijd geschikt. De verf droogt dan te snel, met een lelijk resultaat tot gevolg.

Schildersbedrijf Houten gezocht? 

Wil je jouw klus aan een schilder uit Houten of de directe omgeving uitbesteden? Via Werkspot kom je snel in contact met ervaren schilders uit jouw regio. Het werkt heel eenvoudig. Je plaatst je klus, waarbij je een goede omschrijving geeft van wat er geschilderd moet worden, de omvang van de klus en de staat van de ondergrond. Eventuele bijzonderheden, zoals lastig bereikbare plaatsen kun je ook gelijk aangeven. Dat geeft de schilder uit Houten direct een goed beeld van de opdracht. Krijg je meerdere reacties op jouw aanvraag? Dan is het slim om de reviews van de schilders uit Houten even door te nemen. Dat geeft jou een beter beeld van de ervaringen van andere mensen met dit schildersbedrijf uit Houten.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Houten

Vind vakmensen bij jou in de buurt