Vind schilders in Houten

Ben je op zoek naar schilders in Houten? Met Werkspot kan je gemakkelijk in contact komen met vakmensen bij jou in de buurt. Ontvang en vergelijk vrijblijvend voorstellen van professionele schilders.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Houten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 567 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Houten

 • NXTGOAL
  NXTGOAL
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Schilder in Houten

  NXTGOAL KLUS- EN ONDERHOUDSBEDRIJF wij kraken elke klus Wij zijn een klus en onderhoudsbedrijf in de regio midden nederland. Alle klussen zijn haalbaar voor ons, altijd genoeg kennis en ervaring in het klussen! Daarom onze slogan wij kraken elke klus.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Klus geplaatst op werkspot voor schilderwerk buitenzijde. Zeer snelle reactie en uitgebreide offerte, met de door ons gevraagde uitsplitsing van werkzaamheden (vanwege twijfel over het al dan niet mee laten schilderen van bepaalde delen). Door een onverwacht snelle verhuizing, kunnen wij de klus voor dit huis niet meer laten uitvoeren door NXTGoal, maar de ervaring tot nu toe was erg prettig! Ik hou deze vakman zeker in mijn gedachten voor toekomstige klussen
 • Van schilderwerken
  Van schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Schilder in Houten

  Van schildersbedrijf heeft jaren lange ervaring in binnen en buiten schilderwerk. Daarnaast ruime ervaring in stukadoren. Graag komen wij met u in contact om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  De opdracht is buitengewoon goed uitgevoerd. De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam, werken erg netjes en leveren professioneel werk af.
 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Schilder in Houten

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat via: cosmodiensten outlook. com Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Laminaat leggen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies - Het plaatsen van Deel Renovaties doormiddel van het lamineren van hardhouten delen, dit gebeurd alleen als het hout is voorzien van Houtrot, vaak is een nieuw kozijn een veel grotere uitgaven, waardoor een Deel Renovatie vaak de voordeligste optie is. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Een vakman uit duizenden. Communiceert aardig en op tijd. Werkt netjes en snel. Musa weet wat hij doet en doet dat goed. Arte behang zit er meer dan keurig op voor een eerlijke prijs.
 • Klusbedrijf Multi Job
  Klusbedrijf Multi Job
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Schilder in Houten

  Mijn naam is Mahmoud Khater, ik kom van oorsprong uit Egypte maar woon inmiddels alweer 10 jaar in Nederland. In die tijd heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt, waaronder een klusbedrijf, schildersbedrijf. Maar na al die jaren aan de slag geweest te zijn bij een werkgever, was het tijd om voor mezelf te beginnen en sinds 8 februari 2020 is Klusbedrijf Multi-Job een feit! U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende klussen, schilderen.moet het een en ander gesloopt worden vanwege een verbouwing? Ook dan kom ik graag bij u langs. Kernwaarden Voor mij is het belangrijk dat u als klant tevreden bent over mijn werk en mijn service. Daarom houd ik me altijd aan onze afspraken, werk ik precies en lever ik mijn werk netjes af. Verder ben ik erg betrouwbaar en ga ik met respect om met uw eigendommen. Schilderen ? Verf kan een huis op verschillende manieren maken of breken. Niet alleen bepaalt de juiste kleur op deuren en kozijnen voor een groot deel de uitstraling, maar nog belangrijker is dat een goede verflaag verrotte kozijnen e.d. voorkomt. Daarom is regelmatig verven heel belangrijk. Ik gebruik hiervoor altijd a-merken als Sigma en Sikkens, want een hoge kwaliteit verf geeft het mooiste en duurzaamste resultaat.   Ik verf zowel buiten als binnen en op allerhande verschillende ondergronden. Van een muur met glasvezelbehang tot een beschimmeld plafond in de badkamer of het tuinhuisje buiten in weer en wind. Voor hoge plekken heb ik een eigen steiger of trap en binnenshuis dek ik van tevoren alles af om verf op meubels te en de vloer te voorkomen.   Vraag nu een offerte op maat aan, u kunt hierbij aangeven of u zelf verf wilt aanschaffen, of dat ik het moet opnemen in de offerte.  .

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Ze hebben met twee personen 60 m2 aan muren geverfd. Binnen 1 dag. Overleggen goed. Ze hebben hun werk netjes achtergelaten. alles was na verloop schoon en strak opgeleverd. Ze hebben ook geholpen meubels terug te zetten.
 • Schildersbedrijf Evertjan Holsappel
  Schildersbedrijf Evertjan Holsappel
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Schilder in Houten

  18 jaar ervaring Gespecialiseerd in net gestucte muren /nieuwe woningen schilderen Gespecialiseerd in schimmelproblemen badkamer Gespecialiseerd in keukens schilderen En natuurlijk al het andere schilderwerk Ik werk al 18 jaar zeer gepassioneerd als schilder Ben erg prettig in communicatie en klantenservice En ga pas naar huis als mijn klant tevreden is Ook vind ik het geen probleem om eerst even te komen kijken wat de wensen zijn En u kan een aantal van mijn vorige klanten bellen om te verifiëren dat ik netjes en correct werk

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  prima en snel uitgevoerd werk
 • Coldsteronderhoud-en schilderbedrijf
  Coldsteronderhoud-en schilderbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Schilder in Houten

  Ik werk in bouw sinds 1995 Ik werk in het midden van Nederland en doe schilderen stukken . Tegels . Elektriciteit . Vloer leggen . En Behang ..... enz. Ik heb goede kwaliteit en scherpe prijzen

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Prettige communicatie. Professioneel, grondig en snel. Flexibel.
 • AS Correct Bouw
  AS Correct Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Schilder in Houten

  We zijn een klein en ontwikkelend schildersbedrijf, voor ons is de werkhouding het belangrijkste, we stellen kwaliteitswerk, goede communicatie, begrip bij de uitvoering van de taak, we zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is. Professioneel werk, goede kwaliteit

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Hele goede ervaring met AS Correct Bouw! Prettig en helder in contact en afstemming. En de klus is vakkundig en snel geklaard. Ik zal AS Correct Bouw zeker opnieuw benaderen voor een klus.
 • schildersbedrijf pars
  schildersbedrijf pars
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews
  Schilder in Houten

  Wij zijn een jong, dynamisch, schildersbedrijf, gevestigd in wijk bij Duurstede, waar u terecht kunt voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor u gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. • Wij zijn altijd op tijd • Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is • Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf van ( Sigma ) • De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus • Wij zorgen dat de steiger iedere dag wordt op- en afgebroken, zodat u hier geen last van heeft als wij er niet zijn.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Ik heb zeer goede ervaring met Schildersbedrijf Pars. Soroush werkte heel nauwkeurig en professioneel. Hij liep niet zomaar naar binnen en naar buiten, wat een fijn gevoel gaf als we zelf thuis waren. Ook de communicatie was heel goed, we wisten waar we aan toe waren en dat was fijn. Het schilderwerk is heel mooi geworden en alles is netjes afgewerkt. Het onverwachte houtrot dat we hadden is netjes opgelost, ook de kosten die hieraan verbonden waren werd goed gecommuniceerd. Als we in de toekomst weer een schilder nodig hebben bellen we zeker weten Soroush weer op!
 • Klus- en Onderhoudsbedrijf C.J. Veraart
  Klus- en Onderhoudsbedrijf C.J. Veraart
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Schilder in Houten

  Hallo Ik Ben Hans Veraart , ik ben schilder / Timmerman . Ik ben op gegroeid in dit vak gebied En doe dit met plezier ik hoop u hiermee van dienst te kunnen zijn

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Goede vakman oog voor detail.
 • Rigidas Bouw
  Rigidas Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Schilder in Houten

  Dit bedrijf ben ik gestart in 2020 na jaren lang gewerkt te hebben als facilitair beheerder. Mijn werkgebied is regio Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen, De Meern, Vleuten, Utrecht, De Bilt. Ik heb een aantal schilder, verbouw en interieur projecten gedaan voor Movactor in Nieuwegein. Voor een particuliere klant heb ik een schitterende kastenwand gebouwd. Kraakhelder in afspraken en kwaliteit is mijn motto.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  - komt afspraken na - is flexibel en lost zaken op - werkt netjes

Populaire lokale schilders in Houten

Uurtarief schilder Houten

Voordat je een schilder uit Houten inschakelt, ben je vast benieuwd wel bedrag je hier ongeveer voor kunt reserveren. Dat is niet zo eenvoudig te zeggen. Het is afhankelijk van het type klus wat een schildersbedrijf uit Houten hiervoor vraagt. Het schilderen van kozijnen en deuren kost de schilder uit Houten in de regel vaak meer tijd dan het sauzen van een muur of het plafond. Geef bij het omschrijven van je schilderklus dan ook altijd aan wat je precies geverfd wilt hebben. De schilder uit Houten berekent dan op basis van het uurtarief en de verwachte tijd die de schilder kwijt denkt te zijn aan het uitvoeren van de klus, de prijs voor de opdracht.

Om je toch een beetje een beeld te geven, kun je rekening houden met een gemiddeld uurtarief tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief materiaalkosten, zoals verf en btw. De btw over schilderwerk is standaard 21 procent. Is je woning in bijvoorbeeld Houten buitengebied, 't Goy of Schalkwijk ouder dan twee jaar, dan betaal je slechts 9 procent btw. Heeft jouw woning bijna die leeftijd bereikt? Dan loont het dus om de schilderklus nog heel even uit te stellen. Dat scheelt je een hoop geld.

Prijzen per vierkante meter 

Houd voor het bepalen van je budget voor de schilder uit Houten ook rekening met de plaats waar geschilderd moet worden. Schilderwerk binnen is in de regel goedkoper dan buiten. Voor een goede vergelijking, kijk je hiervoor naar de vierkantemeterprijs. Voor schilderwerk binnen ligt dat bedrag tussen de € 6,- en € 15,-. Voor buitenschilderwerk vraagt de schilder uit Houten gemiddeld een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter. Let er verder op dat je niet het gehele jaar je woning buiten kunt laten schilderen. De winter, wanneer het koud en nat is, is geen ideaal moment. Maar ook de zomer als de temperatuur teveel oploopt, is niet altijd geschikt. De verf droogt dan te snel, met een lelijk resultaat tot gevolg.

Schildersbedrijf Houten gezocht? 

Wil je jouw klus aan een schilder uit Houten of de directe omgeving uitbesteden? Via Werkspot kom je snel in contact met ervaren schilders uit jouw regio. Het werkt heel eenvoudig. Je plaatst je klus, waarbij je een goede omschrijving geeft van wat er geschilderd moet worden, de omvang van de klus en de staat van de ondergrond. Eventuele bijzonderheden, zoals lastig bereikbare plaatsen kun je ook gelijk aangeven. Dat geeft de schilder uit Houten direct een goed beeld van de opdracht. Krijg je meerdere reacties op jouw aanvraag? Dan is het slim om de reviews van de schilders uit Houten even door te nemen. Dat geeft jou een beter beeld van de ervaringen van andere mensen met dit schildersbedrijf uit Houten.

Andere vakmensen in Houten

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur