Vind CV installateurs in Houten

Op zoek naar CV installateurs in Houten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Houten

 • Warmteq verwarmingsbedrijf
  Warmteq verwarmingsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  CV installateur in Houten

  “Welkom op het profiel van Warmte-Q Verwarmingsbedrijf. Met vele jaren ervaring kan ik u met plezier en trots vertellen dat wij gespecialiseerd zijn als het gaat om: het installeren zowel het verhelpen van storingen, lekkages, en onderhoud verrichten aan cv-ketels, (close-in) boilers, luchtverwarming, mechanische ventilatie en stadsverwarming. Ook voor andere werkzaamheden kunnen wij tot u dienst zijn betreft het volgende: lekkages verhelpen, slimme/ of normale kamerthermostaten plaatsen en of vervangen, leidingen plaatsen en of vervangen, rookmelder/koolmonoxide melder plaatsen en of vervangen, rookgasafvoer en luchttoevoer plaatsen en of vervangen, kranen plaatsen en of vervangen en nog veel meer. Wij zijn in bezit van meerdere certificaten en diploma’s, onder andere CO-gecertificeerd (volgens de nieuwe gasketel wet). Kwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en daarom op nummer 1. Duidelijke advies en afspraken worden uiteraard verleend en nagekomen aan onze klanten! Er wordt altijd eerst goed overlegd met de opdrachtgever, omtrent de werkzaamheden en de prijsindicatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook tijdens en voornamelijk na onze werkzaamheden wordt er met u duidelijk gecommuniceerd. Dit kan over van alles gaan😁.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Snelle service, goede uitleg en op voorhand alle kosten helder. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • Seleman Service & Installatie
  Seleman Service & Installatie
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  CV installateur in Houten

  Hierbij de prijzen die ik hanteer voor een onderhoud aan de cv-ketel. Cv onderhoud incl pakkingen: 100 euro ex btw. Meerwerk zoals rookgasafvoer beugels wordt ter plekken of doormiddel van een foto beoordeeld. (Na elke onderhoud ontvangt u een co-vrij rapportage per mail) Met vriendelijke groeten, Seleman Service

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Prima uitgevoerd!
  Kom in contact
 • Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75258 reviews
  CV installateur in Houten

  Aannemersbedrijf Griffioen bestaat sinds 1985. Na jaren in loondienst te zijn geweest heb ik 1985 mijn eigen bedrijf opgericht. Als gecertificeerd Remeha installateur lever en plaats ik Remeha cv ketels. Sinds 2023 ben ik ook "Hybrid Hero" en lever en monteer ik als zodanig Remeha hybride warmtepompen, full electric warmte pompen , monobloc warmtepompen en warmtepompboilers. Dit doe ik vanuit Lienden en Ermelo. Voor uitvoering van de klus een bezoek voor een persoonlijk advies? Geen probleem. Afvoer afkomende materialen? Vanzelfsprekend. Ben u mij volgende opdrachtgever? Kees Griffioen Aannemersbedrijf Griffioen Lienden

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Top aannemer, goed in communicatie, meedenkend en niet duur, aanrader!
  Kom in contact
 • NM Installaties
  NM Installaties
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  CV installateur in Houten

  NM Installaties kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, CV ketel repareren of onderhouden, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud, Lekkage verhelpen, Warmtepomp repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met NM Installaties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Na een week van redelijk contact laat NM installaties ineens niets meer van zich horen. Mogelijk blijkt de klus toch te moeilijk of was te termijn te kort, maar laat uit fatsoen dan teminste iets horen? Ook na de vraag waarom het stil blijft krijg je gewoon geen reactie... bijzonder jammer.
  Kom in contact
 • R.E.D. Installatietechniek
  R.E.D. Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  CV installateur in Houten

  R.E.D. installatietechniek is een duurzaam dynamisch installatiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring R.E.D. is gespecialiseerd in: Centrale verwarming Warmtepompen Hybride systemen CV ketels vervanging Airconditioning Service en onderhoud Loodgieterswerk Ventilatie 24/7 storingsdienst Alle door ons geleverde diensten voldoen aan de meeste recente eisen. R.E.D. Installatietechniek beschikt over ondergenoemde certificaten * Stek ( f gassen) gecertificeerd * Vakmanschap Co gecertificeerd * VCA gecertificeerd * ervaringen diverse installatie

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Heel blij met het werk dat Mimoen bij ons heeft uitgevoerd! Hij heeft duidelijk laten weten wat hij aan het doen was, waarom het moest, en ik kon ook uit interesse meekijken. Hij denkt heel fijn mee en komt met meerdere oplossingen voor wat het beste past bij jou situatie. Onze CV draait weer als nieuw en de nieuwe rookgasafvoer zorgt voor een veilige situatie en een veel mooier resultaat. Sowieso gaan we in de toekomst weer met R.E.D. Installatietechniek in zee. Bedankt!
  Kom in contact
 • Kraan Onderhoud & Installatie
  Kraan Onderhoud & Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  CV installateur in Houten

  OVER ONS Kraan Onderhoud & Installatie is een jong bedrijf met jaren ervaring! Hoe dan? Na jaren “in het vak” te hebben gewerkt voor een werkgever vond ik het tijd om de grote stap te wagen en zelf een betrouwbaar servicebedrijf te starten. Met jarenlange ervaring in het uitvoeren van onderhoud, installatie en het geven van advies is Kraan Onderhoud & Installatie een betrouwbare partner!

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Prima
  Kom in contact
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95203 reviews
  CV installateur in Houten

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Great job, super helpful and communication went well — he got the CV kettle repaired.
  Kom in contact
 • Prima warmte
  Prima warmte
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  CV installateur in Houten

  Installatiebedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  De klus is snel en netjes gerealiseerd keteltje brand nu een aantal dagen prima werk.
  Kom in contact
 • Laaribi Installatietechniek
  Laaribi Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85106 reviews
  CV installateur in Houten

  Laaribi Installatietechniek: Kwaliteit is onze prioriteit Gepassioneerde installatiebedrijf, met oog op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij gaan pas weg als alles werkt en zodra u tevreden bent.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Heel moeilijk te bereiken. Geen antwoord op berichten, ook niet telefonisch.
  Kom in contact
 • Allround klusbedrijf tinus
  Allround klusbedrijf tinus
  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews
  CV installateur in Houten

  Welkom bij allround klusbedrijf Tinus, Ik ben Tinus, eigenaar van klus bedrijf Allround Tinus van origine ben ik loodgieter, daarnaast beschik ik ook over kennis en passie voor tegel en timmer werkzaamheden,en het leggen van vloeren Met een elektricien als companion is er weinig wat wij samen niet aan kunnen. Van ruwbouw tot de complete afmontage zowel badkamers tot appartementen. Werkzaamheden - loodgieter / cv - ondstoppingen - electra - timmerwerk - completer renovatie - Daarnaast sta ik altijd achter het gene wat ik maak! Dus om die reden bied ik ook altijd garantie aan Mocht je intresse hebben? Neem dan contact met mij op via Werkspot. En dan hoop ik je aan de koffie tafel te zien. Met vriendelijke groet, Allround Klusbedrijf Tinus

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  We have a good communication with Tinus. He answered our call and helped us as fast as possible. Although the removal of rotten wood took more time than expected, he showed us how hard he worked and what materials he used . He explained patiently about his working hours . We would like to hire him in the future.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Houten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 181 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Houten

Andere vakmensen in Houten

Vind vakmensen bij jou in de buurt