Vind Metaal bewerkers in Houten

Op zoek naar Metaal bewerkers in Houten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Houten

 • Lasbedrijf Woerden
  Lasbedrijf Woerden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Metaalbewerker in Houten

  Hallo Ik ben Mohamed en heb een eenmanszaak(las,metaalbedrijf+poedercoating,spuiten). Als u op zoek bent naar een bedrijf voor u opdracht, of het nou productie of eenmalig is. Wij hebben de skills en kwaliteit om het voor u te realiseren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Het werk zag er uitstekend uit en de communicatie verliep erg prettig. Aanrader!
 • G. Macdaniel
  G. Macdaniel
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Metaalbewerker in Houten

  Als u op zoek bent naar een lasser / monteur dan kan G. Macdaniel u verder helpen. met onze bus kunnen wij u op locatie van dienst zijn, of in de werkplaats in Noordeloos waar we de ruimte hebben en van alle gemakken voorzien zijn. de werkplaats is onder andere voorzien van een zware bovenloopkraan, een hefbrug, metaalbewerking machines zoals een lintzaag, pons-knip machine, las apparatuur, etc. we hebben ervaring in reparatie en onderhoud van machines. de laatste paar jaar concentreren wij ons op metaalbewerking in de breedste zin van het woord. constructie, machinebouw, damwand en reparatie laswerk is ons niet vreemd heeft u interesse dan horen wij het graag. Stuur ons dan een bericht, zodat we u kunnen helpen en u van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Reageert snel, goede communicatie en levert prima werk.
 • Klaren Constructies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Metaalbewerker in Houten

  Klaren Constructies is een eenmanszaak Veel is mogelijk denk aan tafels van staal met hout afgewerkt tot hele constructies met een coating er op. Hou van een uitdaging en denk graag mee. En kom afspraken ook na!

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Super vakman! Denk overal over mee en niks is hem te veel. Mark heeft bij ons een staal constructie gemaakt om de gevel te dragen. Is super goed verlopen en de communicatie was erg prettig. Als we nog iets met staal nodig hebben weet ik waar ik moet zijn!
 • Jan Decor- en laswerkzaamheden
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metaalbewerker in Houten

  handige meneer

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Zeer professioneel werk geleverd ! Super blij mee !! Bedankt voor uw hulp!
 • Stef bouw
  Stef bouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metaalbewerker in Houten

  Beginnende jonge onderneming.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Vriendelijke jongeman en heeft alles keurig en netjes naar wens gemaakt en gerepareerd. Wij zijn erg blij met het resultaat.
 • De Klustenaar

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Houten

  All-round klusjesman. Eerlijk over welke klussen goed uitgevoerd kunnen worden, en welke klussen niet. Doorlopende heldere communicatie over het verloop van de klus en eventuele aanpassingen staat bovenaan. Hartelijke groet, Arjan

 • ANWtimmeren
  ANWtimmeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Metaalbewerker in Houten

  ANWtimmeren is een klein bedrijf met vele jaren ervaring verstaan wij ons vak! Kwaliteit, een scherpe prijs en de wensen van de klant staan bij ons voorop! Bij ons kunt u allerlei houtbewerking. Diensten van deuren tot kozijnen, van dorpels tot trappen, van dakraam tot dakkapel, Deurenkozijnen plaatsen en onderhouden,zijn we ook gespecialiseerd in speciaal werk en sierwerk, zowel in enkele als meerdere stuks, het werk vakkundig en snel voor u, Flexibilteit is onze kracht! A N W Altijd Netjes Werk A N W Always Neat Work

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Fijne Timmerman. Stemt goed af, komt snel langs. Heeft quick fix gedaan en gaat nieuwe deur afhangen voor ons. Blij met Maher!
 • Van der Ven Bouw & Onderhoud
  Van der Ven Bouw & Onderhoud

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Houten

  Van der Ven Bouw & Onderhoud vindt zijn oorsprong in een samenwerkingsverband tussen Nico A. Van der Ven en Casper Hendriks, welke tezamen een ruime tijd in de bouwwereld actief zijn. Wij beschikken dan ook over een enorme schat aan ervaring. Wij stellen onze kennis en kunde op het gebied van bouw gerelateerde diensten zeer graag en tegen een eerlijke prijs te uwer beschikking. Tevens zijn wij u zeer graag van dienst voor advies en uitvoer van allerhande bouw gerelateerde klussen in en rondom uw woning(en) en/of bedrijfspand(en). Eveneens bent u voor advies en uitvoer van bouw gerelateerd onderhoud, zowel éénmalig als doorlopend, bij ons op het juiste adres. Ook voor onder aanneming en/of uitbesteding van voornoemde diensten kunt u altijd een beroep ons doen. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor (nadere) informatie en/of offerte!

 • Klusbedrijf JAB

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Houten

  Klusbedrijf JAB, diverse werkzaamheden o.a. zolderverbouwingen, niet-dragende binnenwanden, dakramen plaatsen (Velux cursus gevolgd, gecertificeerd) toilet renovaties Werkzaam in midden van het land. Kernwaarden: Kwaliteit. Mooi product Klus maken alsof het voor mijzelf thuis is

 • DELTA Industries
  DELTA Industries
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Metaalbewerker in Houten

  DELTA Industries is gespecialiseerd in het technisch tekenen van constructies. Wij kunnen uw schets of idee omzetten naar een technische tekening zoals een constructiebedrijf deze nodig heeft om het te produceren (denk hierbij aan: PDF, STEP, AutoCAD (DWG) formaat). Wij kunnen u vervolgens ook helpen bij het daadwerkelijk vervaardigen van uw ontwerp in allerlei verschillende materialen met verschillende soorten van afwerking. Dit loopt uiteen van metaalbewerking tot 3D printen tegen scherpe tarieven.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  De klus netjes uitgevoerd en het contact was ook vlot en prettig.....prima partij om mee samen te werken!

4.6

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Houten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 42 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Houten

Andere vakmensen in Houten

Vind vakmensen bij jou in de buurt