Vind aannemers in Breukelen

Op zoek naar aannemers in Breukelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Breukelen

 • BBB Sloopwerken Constructiebouw
  BBB Sloopwerken Constructiebouw
  Beoordeling: 5 van 555177 reviews
  Aannemer in Breukelen

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken Constructiebouw, BBB staat voor Bert’s Bouw Bedrijf. Dat zijn eigenlijk 2 woorden, maar dit klinkt leuker. We hebben zelfs een eigen partij in de 2e kamer ;) We kunnen naast slopen ook (op)bouwen. We bouwen muren van cellenbeton, bouwen /vernieuwen vloeren en plafonds. We hebben tevens een professionele timmerman in huis voor het bouwen van o.a. nieuwe vloeren, vlieringen en plafonds. Mijn vakmensen en ik zetten ons graag in om u netjes te helpen en van dienst te zijn. Wat we doen, doe we goed. Precies en punctueel in onze specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door ons uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties Sloop & Bouw; Zakelijk & Particulier: * Verwijderen draagmuren, plaatsen stalen draagbalk / staalportaal incl gipsbekleden stucklaar maken * Strippen: woningen, winkels en kantoren * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaarden, keukens, badkamers, wc’s, schuren, bijgebouwen, garages, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken, plaatsen lateien * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Tuinen: kettingzagen van bomen, uithalen bestrating * Bouwen van cellenbeton muren * Bouwen van nieuwe houten balken vloeren * Storten van beton met wapening * Aanhelen van dakbeschot en dichten van daken * Isoleren van vloeren en plafonds * Gipsplaten plaatsen Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, BBB Sloopwerken Constructiebouw Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBBSloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top bedrijf ! In een dag heel de zolder gesloopt, alle troep netjes afgevoerd en netjes achtergelaten. Vriendelijke mannen die met je mee denken, Zal dit bedrijf zeker aanraden.
 • Rafa Elektra
  Rafa Elektra
  Beoordeling: 4.5 van 54.5557 reviews
  Aannemer in Breukelen

  Rafaelektra. nl of com kunt u kiezen Elektricien / loodgieter / stucadoor / sloopwerkzaamheden/ enz ….. mogelijkheden: - groepenkast vervangen - keuken aanpassing voor nieuwe keuken E&W - kookgroep , pir , inductie - extra groep - keuken verwijderen ( sloopen ) - krachtgroep , inductie kookgroep 1 of 3 fase - loodgieter bv: vaatwasser , qooqer - bekabeling van meterkast naar keuken - uitbreidingen in uw meterkast - Perilex - Frezen ( sleuven ) - noodverlichting - loodgieter, stucadoor, schilderen in overleg ! - Enz Bel of mail en bespreken het verder rafaelektra. Nl Mvg R

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Hele fijne ervaring! In 3 dagen is alle elektra geaard en zijn de muren weer dicht gestuukt. Hele vriendelijke vakmensen! Erg blij mee en een aanrader!
 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55106 reviews
  Aannemer in Breukelen

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zoek je vakkundige, betrouwbare en betaalbare vaklui, die met je meedenken en ook nog eens service verlenen, zoek dan niet verder. Huur dan José en zijn team in. Wij hebben onze badkamer en toilet laten doen en zijn erg tevreden met het resultaat. Goede afspraken gemaakt met Jose.Zijn mannen hebben super hard doorgewerkt en alles binnen 2 weken afgerond Top bedrijf zeker een aanrader!!
 • City-Bouw
  City-Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews
  Aannemer in Breukelen

  City-Bouw is een allround Bouw en Timmerbedrijf en reeds 30 jaar werkzaam in de bouw Een bedrijf dat afspraken nakomen hoog in z'n vaandel heeft staan. En vooral kwaliteit levert voor een scherpe maar eerlijke prijs Meedenkt met de opdrachtgever voor het beste resultaat Voor al uw verbouwingen in en om uw huis Voor uw aanbouw, dakkapel, nieuwe badkamer, renovatie, plaatsen van uw nieuwe keuken. Kortom alles realiseer ik graag voor u. Ook heb ik jaren gewerkt in de winkelbetimmering. Gecertificeerd houtrot specialist bekend met Renovaid, Repair Care, Windows Care

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie, snelle service en goede prijs! Er waren wel wat beschadigingen na het plaatsen van de deuren op wat muren en vloer. Die waren goed te verhelpen, maar is een aandachtspuntje!
 • MPVG Projecten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Breukelen

  Wij leveren en installeren ook warmtepompen! 18 jaar ervaring in renovatie, verbouwingen en beheer. We renoveren gehele panden incl. nieuwe fundering, nieuw dak, dakkapellen, uitbouw, schilderwerk, nieuwe badkamers en keukens. Maar ook voor bijvoorbeeld alleen een badkamer- of zolderrenovatie komen we graag langs. We werken voor particulieren en zakelijke partijen zoals vastgoedbeleggers en ontwikkelaars. Ook doen we zelf in eigen beheer kleinschalige vastgoed ontwikkelingen. We kunnen alles aan uw pand doen. Met isoleren, energieneutraal maken en domotica hebben we de nodige ervaring.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  De badkamerklus (grote renovatie, nieuwe tegels, nieuwe douchruimte) is zeer professioneel uitgevoerd.
 • Bouwbedrijf Don Quijote
  Bouwbedrijf Don Quijote
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Aannemer in Breukelen

  Bouwbedrijf Don Quijote B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden in de regio's Utrecht, Noord-holland en Brabant. Ons motto is: Transparant & Eerlijk bouwen. Dit houdt in dat wij met duidelijke afspraken werken waardoor voor u duidelijk is wanneer en voor welke prijs een project gerealiseerd wordt, zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Daarnaast rekenen wij geen voor-rijkosten (voor klussen van meer dan 4 uur) en ook doen wij geen opslag op de prijzen van gebruikte materialen zoals gebruikelijk is in de bouw wereld. Ons team bestaat uit ervaren professionals, zoals gediplomeerde timmerlui, stukadoors, schilders en elektriciens, welke elke klus voor u perfect kunnen klaren. Wij geven 6 maanden garantie op werkzaamheden die niet naar u tevredenheid blijken, wij zullen die dan ook kosteloos per direct voor u komen oplossen. Daarnaast zijn wij erg flexibel heeft u een spoedklus of wilt u snel geholpen worden, bel ons! samen vinden we een oplossing om u opdracht in te plannen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ze hebben bij ons een inbouw-gashaard verwijderd, daarna gestuct en de vloer gerepareerd. De muren zijn strak en de vloer ziet eruit alsof het nooit anders geweest is. De heren zijn vriendelijk, werken heel netjes, en laten het huis ook weer opgeruimd en schoon achter. Top!
 • D van Eck Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Breukelen

  Ik ben David van Eck en ik ben een zzp’er uit het dorp Kockengen. Van jongst af aan ben ik al met mijn vader aan het timmeren en allerlei dingen aan het maken, zodra het kon ging ik uiteraard ook zoveel mogelijk met hem mee naar de bouw ( hij is timmerman bij een aannemers bedrijf ) . Na de middelbare school ben ik een bbl opleiding allround Timmerman niveau 3 gaan doen en fulltime in de bouw gegaan. Nu wil ik de ik de avonden en op zaterdag eigen klussen gaan doen op zzp basis om misschien in de toekomst te groeien met mijn bedrijf. Ik hoop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en prettige zaken met u te doen . Bel of stuur gerust een keer een aapje voor meer informatie

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  David is erg betrouwbaar en benaderbaar. Hij kwam alle afspraken na en dacht zelfs nog goed mee, dacht in oplossingen, creatief! Hij was niet onder de indruk van een kleine/grote tegenslag. Sowieso ook een fijne kerel in de omgang, erg aardig. Ook degene die hij meenam was sympathiek. Hij is erg sterk en heeft veel inzicht hoe iets moet gebeuren. Kortom, fijne klusman!
 • Beter Home Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Aannemer in Breukelen

  Wij zijn een professioneel klussen bedrijf dat gespecialiseerd is in renovaties en reparaties voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren vakmensen zijn in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden, van kleine reparaties tot complete verbouwingen. Wij zijn vooral trots op onze expertise in keuken- en badkamerrenovaties, waarbij wij ons richten op het creëren van functionele en mooie ruimtes die volledig aan uw wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, een moderne badkamer of een volledige renovatie van uw huis, wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! Beter Home Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Zeer net gedaan is 4.30 bezig geweest .
 • KeyStone
  KeyStone
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Aannemer in Breukelen

  Our company will repair your house using the latest technologies and modern equipment, which allows to decrease the cost of the work, improve quality, reduce the time of the reconstruction. We are constantly renew our tools and use the newest technologies of the construction market. Our team has a work experience throughout Europe. Payment is made only upon completion of the work. Assessment of the scope of work and commercial offer free of charge.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Overall the team did a great job, they replaced my shower drain, floor tiles, glass partition wall, electrical work for new plugs and light switch, and installed an electric radiator. The workers were nice and friendly.
 • Klusbedrijf TT
  Klusbedrijf TT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Aannemer in Breukelen

  Wij werken aan badkamer en wc renovaties. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Wij komen langs om alle werkzaamheden te bespreken en hierop ontvangt u een gespecificeerde offerte. Op ons instagram en facebook pagina vindt u foto's van eerdere werkzaamheden.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Ik ben een beetje jaloers op deze jongeman. 22 lentes jong, maar levert al op deze leeftijd echte vakmanschap. Onze toilet op de begane grond laten renoveren. Conform gemaakte afspraken het werk door Tufan verricht. Geen verborgen kosten of extra's. Wil je iets extra's dan is dat altijd bespreekbaar. Na oplevering moest de kitting langs het plafond nog worden gedaan. Tufan heeft zelf gebeld en gevraagd wanneer ik thuis was. Chapeau!

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Breukelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 926 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Breukelen

Andere vakmensen in Breukelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt