Vind aannemers in De Meern

Op zoek naar aannemers in De Meern? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in De Meern

 • Klusbedrijf TT
  Klusbedrijf TT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Aannemer in De Meern

  Wij werken aan badkamer en wc renovaties. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Wij komen langs om alle werkzaamheden te bespreken en hierop ontvangt u een gespecificeerde offerte. Op ons instagram en facebook pagina vindt u foto's van eerdere werkzaamheden.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De heren hebben heel netjes gewerkt. Fijne en heldere communicatie voorafgaand. Resultaat ziet er prachtig uit.
 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55107 reviews
  Aannemer in De Meern

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Het was een lastige klus omdat het een badkamer in een oude boerderij en onder een schuin dak betrof. S.V.M. bouw heeft dit prima gedaan. Met name wil ik Javier en zijn mannen complimenteren want zij hebben niet alleen technisch heel goed werk geleverd maar ze hebben keihard gewerkt en waren super-vriendelijk en constructief in de omgang. Ik wil ze van harte aanbevelen!!!!
 • totaalbouwhb
  totaalbouwhb
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Aannemer in De Meern

  Totaalbouwhb Aanbouw/uitbouw Wanden en plafonds Deuren en kozijnen Dakopbouw/dakramen Kozijnen Zolderverbouw Cinewalls Overige timmerwerkzaamheden Stuc en schilderwerk Toilet en Badkamers

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer goede ervaring met Hassan. Prettig in de communicatie, goed bereikbaar voor overleg. De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd en we zouden bij een volgende klus zeker weer overwegen met Hassan samen te werken.
 • Bouwmeester Abasov
  Bouwmeester Abasov
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Aannemer in De Meern

  Als bouwer met 15 jaar ervaring is ons doel om plezier te hebben in wat we doen. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom doen we er alles aan om ons werk zo goed en mooi te maken met materialen van de hoogste kwaliteit. We voeren vakkundig pleister-, verf-, tegel-, elektra- en badkamerrenovaties uit en geven garantie op al onze werken.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Abasov heeft onlangs onze badkamer en toilet gerenoveerd, en het resultaat is perfectie! Ze onderscheiden zich door hun professionaliteit en aandacht voor detail. In vergelijking met andere vakmensen waarmee we hebben gewerkt in ons huis, was onze ervaring met Abasov duidelijk veel beter. Ze waren flexibel met veranderingen en aanpassingen, zelfs op het laatste moment, het was indrukwekkend. Ze wisten steeds goed in te spelen op onvoorziene omstandigheden. Het is zeldzaam om dergelijke kwaliteit te krijgen voor een goede prijs. Als ik meer dan vijf sterren kon geven, zou Abasov ze krijgen.
 • Diki bouwbedrijf
  Diki bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Aannemer in De Meern

  ..

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Great work, very satisfied. Everything was precisely cut and fit properly. Finishing was also great quality
 • Hesco
  Hesco
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Aannemer in De Meern

  Hesco is een vakkundig en ervaren timmerbedrijf dat zich vooral richt op het leveren en plaatsen van houten trappen . Zo als het creëren van de trap gat in houten vloeren of betonen Mocht het zo zijn dat jullie een stale spil trap willen vervangen voor een houten vuren trap daar zijn jullie ook bij het juiste adres ., Maar ., Een deur vervangen of een wandplaatsen Of een bouwkundig klusje ook goed om er tussen te zetten

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Repareerd in plaats van vervangen, het viel wat voordeliger uit.
 • Klusservice Direct
  Klusservice Direct
  Beoordeling: 4.6 van 54.6573 reviews
  Aannemer in De Meern

  Welkom wij zijn in Nieuwegein gevestigd klusbedrijf met 15 jaar ervaring en met goed netwerk. Zakelijk of particulier,voor elke behoefte vinden wij de juiste aanpak. Kleine of grote projecten, wij ontwikkelen het best passende stappenplan. Of het nu gaat om verbouwing, renovatie of herinrichting van ruimten, wij focussen ons op uw ideeen en zijn altijd opzoek naar een win-winsituatie. Wilt u meer informatie of een afspraak met klusservice direct ? ons werkzaamheden bestaan uit: *Badkamer & wc *Gas, water & Electra *Zonnepanelen *Dakbedekking *Injecteren vocht of lekkage kelder *Timmerwerk *Kozijnen & ramen *Beglazing *Schilderwerk binnen & buiten *Stucwerk binnen & buiten WIJ LEVEREN KWALITEIT EN GEVEN GARANTIE OP DE UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN. Pas als u tevreden bent, dan zijn wij tevreden. Met vriendelijke groet. Klusservice Direct.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Superfijne communicatie en mooi werk afgeleverd. Blij met het resultaat! Groet, Carolina
 • Schildersbedrijf BO
  Schildersbedrijf BO
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Aannemer in De Meern

  Ik ben 24jaar actief met mijn bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het reinigen van gevels en stenen. Je bent ook bij het juiste adres als het gaat om voegwerk renovatie. Daarnaast verzorg ik het schilderwerk en timmer werk buiten de woning. Ik kan het totale onderhoud verzorgen van de buitenzijde van de woning. Daarbij geeft ik in overleg garantie op het te realiseren werk. Bo onderhoud/Schildersbedrijf

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Fijn zaken doen met Bo, Hij kwam voor de garage maar hij was zo lekker bezig dat ik hem ook gelijk onze achtergevels heb laten renoveren. Goed werk geleverd en kwam zijn afspraken na. Bedankt Bo, tot de volgende keer!
 • BBB Sloopwerken Constructiebouw
  BBB Sloopwerken Constructiebouw
  Beoordeling: 5 van 555177 reviews
  Aannemer in De Meern

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken Constructiebouw, BBB staat voor Bert’s Bouw Bedrijf. Dat zijn eigenlijk 2 woorden, maar dit klinkt leuker. We hebben zelfs een eigen partij in de 2e kamer ;) We kunnen naast slopen ook (op)bouwen. We bouwen muren van cellenbeton, bouwen /vernieuwen vloeren en plafonds. We hebben tevens een professionele timmerman in huis voor het bouwen van o.a. nieuwe vloeren, vlieringen en plafonds. Mijn vakmensen en ik zetten ons graag in om u netjes te helpen en van dienst te zijn. Wat we doen, doe we goed. Precies en punctueel in onze specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door ons uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties Sloop & Bouw; Zakelijk & Particulier: * Verwijderen draagmuren, plaatsen stalen draagbalk / staalportaal incl gipsbekleden stucklaar maken * Strippen: woningen, winkels en kantoren * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaarden, keukens, badkamers, wc’s, schuren, bijgebouwen, garages, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken, plaatsen lateien * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Tuinen: kettingzagen van bomen, uithalen bestrating * Bouwen van cellenbeton muren * Bouwen van nieuwe houten balken vloeren * Storten van beton met wapening * Aanhelen van dakbeschot en dichten van daken * Isoleren van vloeren en plafonds * Gipsplaten plaatsen Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, BBB Sloopwerken Constructiebouw Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBBSloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top bedrijf ! In een dag heel de zolder gesloopt, alle troep netjes afgevoerd en netjes achtergelaten. Vriendelijke mannen die met je mee denken, Zal dit bedrijf zeker aanraden.
 • Bouwbedrijf Don Quijote
  Bouwbedrijf Don Quijote
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Aannemer in De Meern

  Bouwbedrijf Don Quijote B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden in de regio's Utrecht, Noord-holland en Brabant. Ons motto is: Transparant & Eerlijk bouwen. Dit houdt in dat wij met duidelijke afspraken werken waardoor voor u duidelijk is wanneer en voor welke prijs een project gerealiseerd wordt, zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Daarnaast rekenen wij geen voor-rijkosten (voor klussen van meer dan 4 uur) en ook doen wij geen opslag op de prijzen van gebruikte materialen zoals gebruikelijk is in de bouw wereld. Ons team bestaat uit ervaren professionals, zoals gediplomeerde timmerlui, stukadoors, schilders en elektriciens, welke elke klus voor u perfect kunnen klaren. Wij geven 6 maanden garantie op werkzaamheden die niet naar u tevredenheid blijken, wij zullen die dan ook kosteloos per direct voor u komen oplossen. Daarnaast zijn wij erg flexibel heeft u een spoedklus of wilt u snel geholpen worden, bel ons! samen vinden we een oplossing om u opdracht in te plannen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ze hebben bij ons een inbouw-gashaard verwijderd, daarna gestuct en de vloer gerepareerd. De muren zijn strak en de vloer ziet eruit alsof het nooit anders geweest is. De heren zijn vriendelijk, werken heel netjes, en laten het huis ook weer opgeruimd en schoon achter. Top!

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in De Meern, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 944 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in De Meern

Andere vakmensen in De Meern

Vind vakmensen bij jou in de buurt