Vind schoonmaakbedrijven in De Meern

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in De Meern? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in De Meern

 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65174 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed advies, prima prijs, vriendelijke man en bovenal erg mooie schone ramen!
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Netjes en snel uitgevoerd. Een aanrader.
 • Danish Clean & Services
  Danish Clean & Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  wij zijn een schoonmaakbedrijf, wij doen dagelijks, wekelijks, maandelijks schoonmaak van kantoren. Gerenoveerde huizen, eindschoonmaak, dieptereiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  After moving, Danish Clean cleaned the windows, balconies and the inside of my appartment. They are very proffessional, friendly and communicate well. Very happy with the results.
 • The cleaning quality
  The cleaning quality
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaakwerk voor woningen en bedrijfspanden. Ons doel is om u te ontzorgen op het gebied van de schoonmaak door het leveren van hoogwaardige diensten tegen scherpe prijzen. Wij verrichten meerdere schoonmaakwerkzaamheden, te weten: - Dagelijkse, periodieke en eenmalige schoonmaak. ( vanaf 0,95€ per m2 ) - Diepte reiniging - Textiel reiniging (tapijten, bankstellen en autobekleding) - Tuin onderhoud. Als u interesse heeft in de diensten die wij aanbieden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen( zie foto ) We denken graag met u mee!

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hicham heeft onze woning heel goed schoongemaakt. Hij was daarnaast ook snel beschikbaar, flexibel en prettig in de communicatie.
 • Heuckeroth schoonmaak
  Heuckeroth schoonmaak
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  8 jaar werkzaam in de schoonmaak branche actief in Noord-Holland/Utrecht. Interieur reiniging Glasbewassing Vloeronderhoud Dieptereiniging Gevelreiniging Dak reiniging Opleiding SVS Gecertificeerd Vloeronderhoud specialist volledig 2021 Gevel specialist volledig 2023 Bij vragen naar certificaat deze aantoonbaar maken. Mvg, John Heuckeroth

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  John is erg fijn in de communicatie, afspraak paar keer moeten verzetten en toch nog een datum kunnen vinden. Net klaar met klussen en het huis zag er weer fris uit - en rook ook zo. Zelfs extra dingen gedaan welke ik op voorhand niet had aangegeven. Erg fijn dat het zo goed is schoongemaakt.
 • Fix & Clean Master
  Fix & Clean Master
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  Bij ons schoonmaakbedrijf streven we ernaar om niet alleen een schoon en fris resultaat te leveren, maar ook rekening te houden met het milieu en de gezondheid van onze klanten. Daarom hebben we gekozen om te werken met biologisch afbreekbare materialen. Onze schoonmaakdiensten zijn beschikbaar in het gebied van Midden-Nederland. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, winkels of andere commerciële ruimtes, we zorgen ervoor dat alles grondig wordt gereinigd en hygiënisch wordt gehouden. Ons ervaren team van schoonmaakprofessionals staat klaar om elke uitdaging aan te gaan en streven ernaar om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te bieden. Naast onze schoonmaakdiensten bieden wij ook een eenvoudige allround klusservice aan. Of het nu gaat om het ophangen van schilderijen, het monteren van meubels, het vervangen van lampen, het repareren van lekkende kranen of andere kleine klusjes in en rondom het huis of kantoor, onze vakmensen staan voor u klaar. Ze hebben de nodige ervaring en vaardigheden om deze klussen efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goede communicatie, prima voldaan aan de opdracht, alles weer grondig en netjes schoon. Vriendelijke mensen
 • Schildersbedrijf BO
  Schildersbedrijf BO
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  Ik ben 24jaar actief met mijn bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het reinigen van gevels en stenen. Je bent ook bij het juiste adres als het gaat om voegwerk renovatie. Daarnaast verzorg ik het schilderwerk en timmer werk buiten de woning. Ik kan het totale onderhoud verzorgen van de buitenzijde van de woning. Daarbij geeft ik in overleg garantie op het te realiseren werk. Bo onderhoud/Schildersbedrijf

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Fijn zaken doen met Bo, Hij kwam voor de garage maar hij was zo lekker bezig dat ik hem ook gelijk onze achtergevels heb laten renoveren. Goed werk geleverd en kwam zijn afspraken na. Bedankt Bo, tot de volgende keer!
 • Servicebezorgd.nl
  Servicebezorgd.nl
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  Servicebezorgd is een bedrijf die allerlei diensten verleend waar en wanneer u wilt. De diensten worden op professionele wijze aan u verleend.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Supervriendelijke service! Hij heeft echt de tijd genomen om onze ramen en kozijnen schoon te krijgen. Heel tevreden
 • Sami Clean
  Sami Clean
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Nieuwegein bij Sami Clean terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  She did a really good job and was very thorough.
 • Nayel schoomaken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in De Meern

  Nayel schoomaken kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in 3562 BL, Utrecht, Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Nayel schoomaken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in De Meern, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 209 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in De Meern

Andere vakmensen in De Meern

Vind vakmensen bij jou in de buurt