Vind aannemers in Uithoorn

Op zoek naar aannemers in Uithoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Uithoorn

 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75197 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Duidelijke afspraken en komt afspraken na! Keurig netjes werkzaamheden uitgevoerd, werkt netjes en schoon. Als we weer een boorklus hebben gaan we zeker weer RiPa bellen!!
 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4534 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  ..Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in zowel de aanbouw, opbouw, verbouw, restauratie als in onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Dit komt omdat wij onze afspraken nakomen, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Goed werk, snel en duidelijk contact. Direct begonnen en alle extras of vragen direct beantwoord. Het schoonmaken was niet perfect kwa gips, maar alle vloeren en muren zijn netjes afgewerkt en goed achter gelaten. Zeer tevreden en een aanrader!
 • Reave Contracting
  Reave Contracting
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  20+ years of experience with international high-end construction projects.

  Laatste review:

  Gevel of tegels voegen -

  Wat een fantastische, kundige en betrouwbare klusjesman. Hij komt afspraken na en legt goed uit wat er aan de hand is en hoe hij het kan oplossen. Ik kan en wil hem ten zeerste aanbevelen!
 • Van fiel bouw & renovatie
  Van fiel bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  Vanfiel Bouw & Renovatie is gespecialiseerd in totaal renovatie van uw woning of werkplaats. Wilt u alleen een badkamer of keuken renovatie dat is ook mogelijk bij Van Fiel Bouw & Renovatie. Wij bieden u ook specifieke renovaties zoals: -Badkamer -Keuken -Toilet -Woonkamer -Dak -Tuin Wilt u een uitstekende kwaliteit tegen scherpste prijs dan bent u bij Van Fiel Bouw & Renovatie aan het goede adres.

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Vakmensen gingen kundig te werk en gaven advies waar nodig. Het (rieten) plafond van de keuken moest geheel vervangen worden en is heel netjes afgewerkt naar onze wensen. Er is ook een koof geplaatst voor spotjes. We zijn van A tot Z geholpen en we zijn erg blij met het eindresultaat! Bedankt Wais, Jowie, Serhii, Serhii jr. and Vitaly!
 • Akforce Bouwbedrijf
  Akforce Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  Wij als bouwbedrijf bestaan al 11 jaar , wij bouwen binnen wanden/muur, schilderen,stuccen, electra, en tegelwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken door heel Nederland. Wij zijn allemaal in bezit van Vca Diploma. Wij leveren gegarandeerd goed werk!

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Aksoy kwam snel bij ons kijken om een offerte op te stellen. Contact en afspraken maken ging goed. Mooi werk afgeleverd, komt afspraken na en is duidelijk in alles. Samen gewerkt met een elektricien en dat ging ook heel goed. Blij met onze muur. Het zou fijn zijn als de factuur duidelijker is. Werkzaamheden en materiaal.
 • Amstel Betonrenovatie
  Amstel Betonrenovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  Amstel Betonrenovatie is gespecialiseerd in het herstel van betonschaden, balkonrenovatie, coatingvloeren, dekvloeren, injecteren, stucewerk en sloopwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Balkon (ver)bouwen -

  Voor de balkons van onze VvE moesten de stalen balken ontroest worden en een nieuwe coating aangebracht worden op elk van de balkons. Ik had Rachid gevonden via Werkspot en voor er een offerte gemaakt werd kwam Rachid eerst langs om te inspecteren wat de status is van de balkons. Hij kon alles helder en goed uitleggen wat er mis is, wat er gedaan moest worden en waarom het belangrijk is. Toen we akkoord waren op de offerte begon hij zijn werkzaamheden die hij met zorgvuldigheid uitvoerde. Hij communiceerde alles wat meerwerk zou opleveren en was daar transparant en duidelijk in. Verder communiceerde hij ook handige zaken om te weten zoals wat de risico's zijn van een betegeld balkon (wat 1 van onze buren heeft). Opdracht was goed uitgevoerd en er waren geen verrassingen
 • Het Renovatieteam
  Het Renovatieteam
  Beoordeling: 4.4 van 54.4546 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  HET RENOVATIETEAM Ons bedrijf is sedert 2008 in Nederland in de kwaliteitsbouw aan het werk. Wij zijn een vertrouwd adres voor uw grote en kleine opdrachten in en rondom uw woning, werkruimte, kantoor en winkelpand. Dat kan gaan van renovatie tot uiteenlopende bouwwerkzaamheden voor uw badkamer en toilet, keuken, vloeren, plafonds, muren, terras, trappen, uitbouw en verwarming. Wij komen altijd langs. U kunt bij ons terecht voor: -Renovatie en verbouwing -Schilderen en afwerken -Gipsplaten aanbrengen en afwerken -Stucen -Timmerwerk -Doorbraak en uitbouw -Loodgieterswerk -Electrawerk -Vloerverwarming -Tegelwerk -Laminaat Wij werken tegen goede tarieven op urenbasis of voor een afgesproken bedrag, u mag het zeggen. Wie zijn wij? Wij zijn een hechte ploeg van ervaren en bekwame Poolse vakmensen met eigen specialismen in de bouw. Wij zijn efficiënt, leveren kwaliteit en zijn gemotiveerd. Wij zijn met meertalige Polen zodat de communicatie altijd goed is. Alles in een hand Wij nemen uw zorg uit handen en denken met u mee. Uw wensen werken wij samen met u uit. Hoe verder? Indien u interesse heeft kun u contact met ons opnemen via Werkspot. Vervolgens maken wij met u een afspraak voor overleg en een bezichtiging. Daarna ontvangt u vrijblijvend een gespecificeerde offerte per e-mail of post. Deze wordt met u besproken en doorgenomen. Indien u akkoord bent met de offerte spreken wij met u een datum af waarop het werk gaat beginnen. Het werk wordt zonder onderbreking uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Het Renovatieteam

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Sara is een zeer vriendelijke persoon die de klant centraal stelt en mee denkt in de oplossing. Zij en haar team hebben de klus bezichtigd en de mogelijkheden goed toegelicht. Afspraken worden stipt nagekomen. Werk werd uit handen genomen en het resultaat is top! Sara checkt ook of alles goed en naar wens is verlopen. Zeker een aanrader!
 • Mako klussenbedrijf
  Mako klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  MAKO Klusbedrijf is een allround schilder-, klus- en onderhoudsbedrijf en is sinds 2009 actief in de regio Amsterdam, Haarlem . Kijk Photos op Instagram mako_klussenbedrijf_v.o.f , ...... Onze werkzaamheden omvatten o.a.: • schilderwerk.(binnen en buiten) • Spuiten (latex) • stucadoorswerkzaamheden • sierpleisers • timmerwerkzaamheden • Laminaatvloeren. • Elektra • Verwarming

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  We zijn enorm blij met ons zolderrenovatie die door Maciek is uitgevoerd. Er is een wandje geplaatst, gestuced, geschilderd, extra schotten geplaatst, tv opgehangen, radiatoren vervangen, elektra toegevoegd, lampen opgehangen en nieuwe vloer + ondervloer gelegd. Maciek werkt snel, nauwkeurig en netjes. Bij een volgende klus bel ik hem zeker weer!
 • Erik de Jong Afbouw
  Erik de Jong Afbouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  Ben aannemer met service hoog in het vaandel

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Wij hebben al het voorberereidend werk voor onze keuken laten doen door E de Jong. Dit bestond uit leidingen verleggen, elektra, muurtje dichtmaken en stucen. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. Nu kunnen we binnenkort lekker genieten van onze nieuwe keuken. We zijn ook tevreden over de samenwerking en uitvoering. E is goed bereikbaar, er wordt netjes gewerkt en denkt ook in het belang van de klant. Heel fijn dat dat stukje service ook gegeven werd. Wij moesten namelijk nog even wachten op onze keuken maar kregen nog wel een stukje aanrechtblad en gootsteen terug. Maakte de tijd voor ons toch een stuk fijner.👍 Heel erg bedankt voor alles!!
 • Krebs Klussenbedrijf
  Krebs Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Aannemer in Uithoorn

  Krebs klussenbedrijf VOF bestaat sinds 2009. Wij zijn een vast en goed functionerend team. Onze specialisten zijn voornamelijk mensen uit Polen en iedereen heeft zijn eigen specialisaties in de bouw. Wij zijn flexibel en passen ons aan de behoeften van de klant aan. Taal communicatie is bij ons geen probleem. Wij spreken Nederlands en Engels...en ook Pools:) Tijdens de renovatie zijn we de hele tijd beschikbaar en beantwoorden we alle vragen en twijfels. Bij ons kun u dingen doen als: -renovatie en verbouwing -stucken -schilderen -timmerwerk -loodgieterswerk -electrawerk -uitbouw -aanbouw -opbouw -daakapel -vloerverwarming Als u voor ons kiest maken we een afspraak om alles te bespreken en te bekijken. Dan krijgt u van ons een offerte met alle informatie en als u akkoord bent kunnen wij datum plannen om te beginnen. Met vriendelijke groet, Krebs team

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Onze klus in de keuken is heel netjes en professioneel gedaan. Kastjes geïnstalleerd en opgehangen, werkblad op maat gemaakt, spiegel opgehangen en geschilderd. Er was een probleem met het inbouwen van de koelkast maar dit hebben de mannen ook kunnen oplossen door na overleg een andere collega in te schakelen. Deze heeft het netjes opgelost. Zeer positieve ervaring en ik kan Krebs Klussenbedrijf zeer zeker aanbevelen. Pluspunten: komen afspraken na, zijn punctueel, laten de werkplek netjes achter en werken heel netjes.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Uithoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 744 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Uithoorn

Andere vakmensen in Uithoorn

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur