Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Uithoorn

 • Manders Timmerwerken
  Manders Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  Manders timmerwerken is gespecialiseerd in het hangen van binnen en buitendeuren, hierbij kunnen wij het hele pakket voor u verzorgen van aanschaf van deur maar ook het beslag. De deuren worden vakkundig gehangen en en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ook voor het aanpassen van sloten, cilinders en beslag en het veiliger maken van uw buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en werken met hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Voordeur afgehangen en driepuntsluiting geïnstalleerd. Prima werk afgeleverd!
 • WijSch Multidiensten
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  WijSch Multidiensten is een allround gespecialiseerd klusbedrijf die elke klus of project voor u tot in de details perfect kan realiseren. Schoorsteenrenovaties, alle voorkomende Bouw/Sloopwerkzaamheden, schilderen, behang verwijderen, vloeren leggen/repareren, tuinaanleg/onderhoud. Voor al uw klussen, groot of klein, kunt u het beste bij WijSch Multidiensten zijn! Gevestigd in De Kwakel en werkzaam door heel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met WijSch Multidiensten om je klus of project te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Afspraak eind van maand, ging snel
 • ZZP Z.Pomorski
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  Werkgebied-Amstelveen,Aalsmeer, Uithoorn, Kudelstaart,Amsterdam 10 jaar ingeschreven bij KvK Werkzaamheden binnen en buiten thuis

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snelle en goede service!
 • Strijbis Construction
  Strijbis Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  Hoi hoi, Ik ben Jonathan. Eigenaar van Strijbisconstruction. Een 1 mans zaak die zich bezighoudt met timmeren. Timmeren zit in de familie, Strijbis bouw en Strijbis tegelwerken ging mij al voor. Nu ben ik ook aangeschoven in het rijtje en heb de afgelopen twee jaar vooral specialisaties gedaan op renovatie, neem vervangen raamkozijnen hout en kunststof. Dat laatste veel werk in te doen gezien de hoge isolatie waarde en subsidie vanuit overheid. Heb nauw contact met een van de 8 leveranciers in Nederland van het gerenommeerde merk K-vision van de leverancier Europrovyl. Bouw en timmerwerk sta ik voor in. Dus in principe elke timmerklus kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Elk bouwproject neem ik graag van u over in samenspraak met u. waarbij oog voor uw wens en langdurige relatie met de klant prominent zijn voor StrijbisConstruction. Verduurzaming is een hot-topic op het moment. daarin verdiepen wij ons en leveren werkzaamheden in samenwerking met ervaren loodgieters en elektriciens. Alle werkzaamheden van isoleren tot het plaatsen van een warmtepomp. En het plaatsen van zonnepanelen kunnen via ons op touw gezet worden. Totaal bouw doen wij aan maar dan met derden partijen. Alles heel goed kunnen geloof ik niet direct in. Dus voor het tegelwerk heb ik een ervaren tegelzetter ter beschikking, voor het stucwerk een ervaren stukadoor en vul het zo maar in. Elke discipline heb ik ter hand bij een bouwproject waardoor ik garant kan staan voor kwaliteit in elke sub-categorie. Om alle normen en regelwetgeving nauwlettend te kunnen volgen, volg ik nu zelf als extra scholing de opleiding tot Vakdiploma aannemer. Zo kan ik conform de laatste updates en wijzigingen in de bouw uw voorzien van een bouwwerk die up to date is. Zie ook strijbisconstruction online! Ik kijk uit naar de klussen en het contact, tot dan!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Erg blij met de aanschaf en plaatsing van het kunststof kozijn in ons dakkapel. Jonathan is erg een aanrader
 • Artalux
  Artalux
  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  Wij zijn een horren bedrijf uit Amstelveen. Wij produceren zelf alle producten op maat gemaakte horren voor alle soorten kozijnen hout, kunststof en aluminium. Ons werk gebied is de hele Randstad Daarnaast leveren wij alle soorten van insektenwering, vaste hordeuren, plissé hordeuren, schuifhordeuren, vaste raamhor plissé. Plus wij bieden een prachtige oplossing voor raamdecoratie/ plissé in frame voor slaapkamers en dakkapellen. Wij staan voor kwaliteit en snelle leveringen. Daarnaast werken wij met vaste prijzen voor de producten, inclusief meten, plaatsen en in de BTW. Offerte geheel vrijblijvend. Wij monteren geen producten van derden!

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk en vakkundig
 • Libertasbouw
  Libertasbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  17 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels Doet: Ramen, Glas, Deuren, Sloten, Kozijnen, Vloeren, Wanden, Plafonds, Zolders/Vlieringen, Isoleren, Gevels, Daken (plat & schuin), Goten, Funderingen, Dakkapellen, Trappen, Keukens, Badkamers, Schuren/loodsen, interieurbouw. 17 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English Does: Windows, Glass, Doors, Locks, Frames, Floors, Walls, Ceilings, Attics, Insulation, Facades, Roof (flat & tilted), gutters, foundation, Dormers, Stairs, Kitchens, Bathrooms. Barns/Sheds, interior-construction.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed netjes en correct goed in de communicatie kortom een aanrader.
 • Klussenbedrijf Cees v. Vliet
  Klussenbedrijf Cees v. Vliet
  Beoordeling: 4.4 van 54.45103 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  Voor al uw klussen in en om het huis . Al uw onderhoud en timmerwerk . Zowel reparatie als nieuwbouw. Aanbouw en verbouw.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Kort en duidelijk contact gehad. De volgende dag was het geregeld. Super! Bedankt nogmaals
 • M. van Zundert Timmer en Montage
  M. van Zundert Timmer en Montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  Het adres voor aanbouw, dakopbouw, verbouw of renovatie van uw huis, garage of schuur. Wij werken samen met gerenomeerde bedrijven en vakpersoneel. Dus geen half werk maar een afgewerkt eindresultaat waar u nog lang plezier van heeft. Ook maken wij exclusieve en op maat gemaakte veranda's , overkappingen, carports, bergingen, dakterrassen, schuren etc. Dit doen wij met veel plezier en vakmanschap. De veranda's e.d worden in diverse stijlen en afmetingen gemaakt. Met daklichten, verlichting, heaters, glazen schuifwanden, hekwerk, bergingen, houten vlonders. Tevens verrichten wij ook onderhoud aan het houtwerk van uw huis. Dakgoten, windveren, kozijnen, deuren, vensterbanken etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op als u meer zou willen weten of voor een vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groet, Michel van Zundert Timmer en Montage

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Goed contact gehad wacht nu op een afspraak om het werktuig te voeren
 • New Vision Housing
  New Vision Housing
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  New Vision Housing is een specialist op het gebied van bouw, renovaties en kunstof kozijnen. Voor het renoveren van uw badkamer, toilet, gehele woning of bedrijfspand, kunnen wij met ons geweldig hardwerkend team elk project voor u klaren. Onze kunstof kozijnen zijn van top kwaliteit en deze producten zijn van kunststof / PVC. HR++ of HR+++ glas met zeer goede isolatieparameters. Kozijnen zijn van een toonaangevende Duitse producent - Aluplast Doordat we geen dure showroom hebben en samenwerken met een vakspecialist kunnen we kozijnen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard kunnen we adressen opgeven waar we al geplaatst en geleverd hebben. Voor het maken van een offerte komen we graag bij u langs. Tot snel New Vision Housing

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  De ramen zijn nog niet geplaatst maar zijn onderweg. Als ze er zijn worden ze geplaatst .
 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555101 reviews
  Kozijnspecialist in Uithoorn

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay is een eerlijke en betrouwbare kozijnen specialist hij heeft bij mij de raammechanismes vervangen en de andere ramen ingesmeerd en afgesteld ze werken nu allemaal naar behoren. Hij weet veel van z’n vak en geeft ook hele goede tips voor de nazorg van de kozijnen. Aanrader!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Uithoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 765 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Uithoorn

Populaire diensten

Andere vakmensen in Uithoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt