Vind stratenmakers in Breukelen

Op zoek naar stratenmakers in Breukelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Breukelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Breukelen

 • van Elswijk Klusbedrijf

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.5 van 54.55138 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is David van Elswijk en ik heb van Elswijk klusbedrijf bestratingen opgericht in 2013. Ik ben gespecialiseerd in bestratingen en sierbestratingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten en herstel werkzaamheden. Hier heb ik 15 jaar ervaring mee. Voorheen voor een werkgever gewerkt en uiteindelijk besloten om voor mezelf te gaan. Mocht u interesse hebben kom ik graag met u in contact. Met vriendelijke groet, David van Elswijk van Elswijk Klusbedrijf

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Heel fijn! Super vriendelijk en behulpzaam. Niets was te veel en keiharde werkers! Echte aanrader!
 • RSA klusbedrijf

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Romano Amstelveen en ik ben in mei 2016 begonnen als ZZP-er. Ik ben de eigenaar van RSA Klusbedrijf. Ik heb 6,5 jaar werkervaring en ben gecertificeerd voor lassen, hout- en metaalbewerking. Variatie in het werk vind ik het leukst en ik ben een echte allrounder. U kunt mij o.a. inhuren voor bestrating, metselwerk, tegelwerk, laminaat leggen, hout- en metaalbewerking. auto reparaties . Ik ben een harde werker en vind precisie erg belangrijk. Ik ben liever iets langer bezig, dan dat ik iets afraffel. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken. Met vriendelijke groet, Romano Amstelveen RSA Klusbedrijf

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Prima, hard werkende jonge mannen.
 • van 't Verlaat (sier)Bestrating & Tuinaanleg

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Met voldoende vakkennis hopen wij binnenkort ook uw tuin om te toveren tot uw droomtuin. Tevens geven wij garantie op de geleverde diensten. Met Vriendelijke Groet, Van 't Verlaat (sier)Bestrating & Tuinaanleg

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ondanks onze lastige tuin met boom en dikke wortels heeft Danny er iets heel moois van gemaakt. Hij dacht ook mee door ophoogzand mee te nemen indien wij niet genoeg hadden, wat dus het geval was. Super tevreden en zeker een aanrader!!
 • Aslantas Bestrating

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews

  Het werk dat we gedaan hebben is een garantie voor wat we zullen doen; Kwaliteit & Tevredenheid!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goed en snel . Tevreden!
 • Terpstra Bestratingen

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Gediplomeerd stratenmaker, meer dan 20 jaar ervaring in aanleggen van tuinen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Afgelopen week heeft Terpstra Bestratingen mijn voortuin aangepakt. Oude tegels zijn afgevoerd en nieuwe tegels en bakken gemaakt. Ferry houdt zich aan de afspraken, denkt mee, en levert alles netjes op! Bij een volgende klus ga ik hem zeker weer benaderen.
 • Ruijgrok grond/straat en verhuurbedrijf

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Er is niets op aan te merken, een groot compliment in deze tijd. Eerlijke mannen, eerlijke prijs, eerlijk en gedegen werk!
 • HH-Bestrating

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Goeiedag beste lezer, Wie zijn wij van HH Bestrating! Wij zijn gespecialiseerd in infra en alles wat daarbij komt kijken. We leveren mooi vakwerk voor gemeentes en grote aannemers. Ook leveren wij onze dienstverlening aan particulieren van tuin ontwerp tot tuin aanleg en onderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Waar kunnen wij u mee van dienst: Werkzaamheden in dienst en bedrijven voor gemeentes en aannemers. Voorledig aanleg van bestrating,drempels,verkeersborden,straatkolken kortom alles wat bij infra komt kijken. Ook kunnen wij ondernemers van dienst zijn met het voorledig inrichten en bestraten van het straatwerk en hekwerk van uw bedrijven terrein. Met onze dienstverlening hebben wij al vele particulieren blij mogen maken met het plaatsen van hekwerk,schutting en aanleg van hun tuinen wij weten wat onze krachten zijn en een ieder heeft zijn specialiteit zo hebben wij een timmerman die zich bezig houdt met het plaatsen van schutting etc en die werkt ook mee onder leiding van een vakkundige stratenmaker zodat wij vakwerk kunnen garanderen. Wij hebben meerdere partners waar wij mee samenwerken en door jaren samenwerken goed vertrouwen is opgebouwd in het leveren van vakwerk beide kanten op!!! Met onze partners kunnen wij alle kanten op en vakwerk afleveren in meerdere vakgebieden. Vakgebieden van onze partners: Stucadoor. Timmerman. Loodgieter. Betonherstel. Airco en cv. Installatie techniek. Elektricien. Slopers voor sloopwerk. Kortom wij van HH Bestrating hebben een mooi netwerk, waardoor wij onze klanten kunnen ontzorgen en blij kunnen maken met onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen. Mvg, Team HH Bestrating.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer goede ervaring met HH-Bestrating. Werk uitgevoerd volgens een zeer hoge standaard en we zijn blij met ons nieuwe, goed uitziende terras en pad. Dank u.
 • Born Tuinen

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Een tuin is meer dan wat tegels en een stukje gras. Het is een plek om tot rust te komen en te ontspannen. Samen met u word in een vrijblijvend gesprek alles doorgenomen. Rekening houdend met uw budget, en wensen. Graag vullen wij uw wensen aan met onze vakkennis, het gaat tenslotte om uw tuin. We hebben al bijna 20 jaar ervaring in de bestrating aanleg van tuinen en bouwen van veranda's.

  Laatste review:

  Pergola of tuinhuis plaatsen -

  Eindelijk iemand die z'n afspraken nakomt. Snel in de communicatie. Ik zou hem voor al mijn houtklussen inzetten!
 • Best Boom en Tuinverzorging

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn Bern en Stijn en wij zijn de eigenaars van Best Boom- en Tuinverzorging. Bij Best Boom- en Tuinverzorging staat goede kwaliteit op één. Door onze 10 jaar ervaring weten wij met elke klus wel raad. Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij elke klus aan. Bij BEST werken gecertificeerde vakmensen. Daardoor kunnen wij ook verschillende werkzaamheden altijd veilig en netjes uitvoeren. Een aantal werkzaamheden die wij doen: - Snoeien en Rooien - Groenvoorziening - Landschapbeheer - Bestrating - Tuinaanleg Wat wij het leukste vinden aan het werk, is dat we een klant zijn wensen laten uitkomen. Of het nu om boom, tuin of snoei werkzaamheden gaat, als de klant aan het einde tevreden is, dan zijn wij dat ook. Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Best Boom en Tuinverzorging over de voorwaarden. Wij kijken uit naar onze toekomstige samenwerking en hopelijk tot ziens!

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  De tuin ligt er mooi bij, bestrating erg strak en netjes, bloembak ziet er goed uit. Helaas nog niet helemaal gevuld met aarde, moet nog aangevuld worden. Paal van kastanje hout zit stevig in de grond, wel wat gehavend hier en daar, en 170 hoog ipv 2 meter. Maar zeker functioneel. Kortom, wel tevreden!
 • Ferdy van Nood Loon & Verhuurbedrijf

  Stratenmaker in Breukelen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  Hoi ik ben Ferdy heb 17 jaar ervaring in aanleg en onderhoud van de tuin. Vanwege de lange winters ben ik 10 jaar geleden gestart met tevens een schildersbedrijf. Beide lopen goed. Ik werk niet vaak op uren maar neem een klus vaak aan.Dat vind ik belangrijk voor de klant.Zo weten wij beide waar wij aan toe zijn.Ik ben een harde werker geef altijd 1 jaar garantie hoop u genoeg te hebben geïnformeerd. Mvg.Ferdy van Nood. Voor vragen kunt u mij bereiken op 0642819340.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Ferdy en zijn team zijn zeer betrouwbaar, betrouwbaar en bescheiden. Ze kennen hun werk en gaan direct aan de slag. De opdracht die ik had was moeilijk omdat het hele huis was met wat schade, maar Ferdy en zijn team waren superefficiënt in het aanpakken ervan en deden een extra stap om dingen op te lossen die oorspronkelijk niet in de overeenkomst waren opgenomen. Ik ben super tevreden over Ferdy en zal hem zeker aanbevelen voor elke vorm van schilderwerk. Ik zal hem en zijn team in de toekomst ook inhuren als ik ooit iemand nodig heb om te schilderen. Bedankt Ferdy voor alle hulp en de beste wensen voor je team!

Populaire lokale stratenmakers in Breukelen

Andere vakmensen in Breukelen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur