Vind glaszetters in Oirschot

Op zoek naar glaszetters in Oirschot? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Oirschot

 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Glaszetter in Oirschot

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Glaszetter in Oirschot

  Wij zijn een zeer ervaren bedrijf op het gebied van glas. Sinds 1979 maken wij voor bedrijven en particulieren allerhande maatwerk in glas. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hardglazen deuren, wanden en constructies. Maar ook voor achterwanden van keukens en de traditionele glasproducten zoals vensterglas, isolatieglas en spiegels bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij officieel dealer van BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld met een U-waarde van 0.40! Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen en mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Glashandel van Spaendonk

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed gesprek gehad. Duidelijk in uitleg, prettig zaken mee te doen. Glas besteld en afspraak wordt gemaakt als het glas binnen is. Gaat helemaal goed komen.
 • Aartmaakt.nl
  Aartmaakt.nl
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Glaszetter in Oirschot

  Aartmaakt - de naam zegt t al… er is geen klus waar ik raar van op kijk. Van complete aan- of opbouw tot het vervangen van uw wc raam, ik zorg dat uw woonwensen optimaal in vervulling worden gebracht. Specialisme in het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien - kunststof, hout of aluminium.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Een hele fijne samenwerking! Aart komt zijn afspraken na en communiceert goed.
 • S.H. Schilder & Klussenbedrijf
  S.H. Schilder & Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oirschot

  Heb je een Schilder nodig in Oirschot of omgeving? S.H. Schilder & Klussenbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Altijd met kleine bedragen + kwaliteiten.

 • Sjoerd van loon dienstverlening
  Sjoerd van loon dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Oirschot

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat ook de kleinere klussen, reparatie/onderhoud of tuinonderhoud doet waar de aannemer/hovenier niet voor komt of te duur is. Dan horen wij het graag. Wij helpen u graag vooruit in tal van werkzaamheden.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Betreft plaatsing zinken dakgoot 7 mtr. Sjoerd reageert snel, prijs/kwaliteit is goed. Hij werkt netjes, is voorkomend. Communiceert helder en duidelijk. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
 • Bob Vogels Freelance
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Glaszetter in Oirschot

  Hallo allen, Ik ben bob, mijn achtergrond komt vanuit engineering, heb relatief brede ervaring in de bouw op verschillende gebieden, van timmerman tot glaszetter tot betonboorder. Heb een aantal huizen van boven tot beneden mee verbouwd binnnen mijn kennissen groep en samen met vrienden een huis gebouwd van een van ons. Ik werk netjes en precies en denk vaak verder dan wat voorhanden is. Denken in mogelijkheden is een van mijn sterke eigenschappen. Ik hou van duidelijke communicatie met klanten en sta open om hun ideeën aan te horen en zal zeker ook zelf met ideeën komen die dat aanvullen of compleet anders zijn. Uiteraard gaat alles in overleg met de klant

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Bob kwam een kattenluik (Sure Flap Microchip) in onze deur plaatsen en heeft dit heel vakkundig en professioneel gedaan. Daarnaast heeft hij zelfs nog even naar de deur gekeken die klemde. We zijn zeer tevreden!
 • Klusbedrijf jazz
  Klusbedrijf jazz
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Glaszetter in Oirschot

  klusbedrijf jazz is een jong en snel groeiend klusbedrijf wat alles maakt naar uw wens. Alles word netjes geregeld en wij gaan pas naar huis als u tevreden bent. Niks is te gek voor ons. U kunt bij ons terecht voor: - Renovatiewerkzaamheden - Schilderwerkzaamheden - Stukadoorswerkzaamheden - Gevenlrenovatie - Vloeren leggen (pvc, vinyl, tapijttegels, laminaat, plinten en parket) - Tegel werk - Keuken installatie - Bestrating Met vriendelijke groet, klusbedrijf jazz

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Klusbedrijf Jazz komt afspraak niet na is niet bereikbaar qua communicatie! Klus niet uitgevoerd.
 • Buildex Afbouw
  Buildex Afbouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oirschot

  Hallo! Zelf ben ik al 6 jaar actief in de bouwsector, mijn voornaamste vakgebied is gipsplaatmontage. Meestal werk ik samen met mijn vader, hij zit al meer dan 20 jaar in de bouwsector. Zoek gerust naar de meeste vacatures! Wij hebben allebei een aansprakelijkheidsverzekering en zijn zelfstandig ondernemer.

 • Klusbedrijf Groenewoud
  Klusbedrijf Groenewoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Glaszetter in Oirschot

  Deze handige, vriendelijke en nette klusser neemt zaken voor u uit handen zoals allerlei reparaties in en om huis, ophangen van TV's, lampen en zonwering, reparaties en uitbreidingen aan elektrawerk, domotica, boorwerk, klein schilderwerk en meer. U schaft het aan - ik installeer het. Ik werk volcontinu door dus aan het eind van de dag kunnen veel klussen voor u opgelost zijn. Alles uitgevoerd tot uw tevredenheid. Mijn portfolio laat dit recent werk van mij zien. - Schilderwerk muren, deuren en kozijnen. - Ophangen gordijnrails, plisse's, lamellen. - Ophangen TV's, hanglampen. - Inbouwspots monteren en aansluiten. Mijn tarief is: Euro 49/uur incl. BTW en kleinmateriaal zoals pluggen en schroeven. BTW-factuur per email daags na de klus. Geen voorrijkosten. Graag tot ziens!

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Fijne communicatie en nette uitvoering. Wij waren dik tevreden met Marc en hebben hem nogmaals ingehuurd voor meer klussen. Hij heeft ook een aantal moeijlijke installatie problemen (verlichting installatie) goed opgelost.
 • Marveles Klus&Service
  Marveles Klus&Service

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Oirschot

  Marveles Klus&Service is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf We zijn gespecialiseerd in installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Oirschot, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Oirschot

Andere vakmensen in Oirschot

Vind vakmensen bij jou in de buurt