Vind Metaal bewerkers in Oirschot

Op zoek naar Metaal bewerkers in Oirschot? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Oirschot

 • Klaren Constructies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Metaalbewerker in Oirschot

  Klaren Constructies is een eenmanszaak Veel is mogelijk denk aan tafels van staal met hout afgewerkt tot hele constructies met een coating er op. Hou van een uitdaging en denk graag mee. En kom afspraken ook na!

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Deze meneer is zo slecht in communicatie en hij kwan zijn afspraak niet na. In last minute zei hij ik kom niet geen tijd...dit soort mensen zijn niet professioneel
 • LS Bouw & Constructie
  LS Bouw & Constructie
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Metaalbewerker in Oirschot

  Specialisme ligt in de sloop- en staalwerken installatietechniek en betonboor- en zaagtechniek. Las certificaten aanwezig: Basis niveau 3 migmag Basis niveau 2 tig aluminium 26-2-2018 => LK wps 135-0-022 ISO9606-1c 135 P BW FM1 S s6 PA ss nb 26-2-2018 => LK wps 135-2-024 ISO9606-1c 135 P FW FM1 S t6 PG sl 12-11-2018 => LK wps 141-1-127 ISO9606-2, 141 T BW 23.1 S t3 D48 H-L045 ss nb 20-6-2018 => LK wps 141-0-130 ISO9606-2, 141 P FW 23 S t20 PB ml

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Snel geschakeld. Toen de klus niet opgelost kon worden zoals bedacht is er een mooie alternatieve oplossing gekozen.
 • WDW-Diensten
  WDW-Diensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Oirschot

  In 2019 is het als hobby begonnen om kleine meubeltjes te maken voor vrienden en familie. Al snel begon het steeds leuker en leuker te worden. Het leuke aan het maken van producten is, dat we elke keer denken "WOW" dat hebben wij gemaakt! En het fijnste is natuurlijk dat we tevreden klanten hebben! Wij werken met staal en hout producten met de nadruk of stalen deuren trappen en anders staal interieurwerk. Wij geven 1 jaar garantie op al onze aangekochte producten. Wij leveren stalen deuren en trappen door heel Nederland!

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Uitstekend werk geleverd! Heel tevreden en precies wat ik nodig had. Goede en secure afwerking en prima contact.
 • ijzerwerck
  ijzerwerck
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Oirschot

  ijzerwerck kan je helpen met je metaal klussen in Mariahout en omgeving. Met name het vervaardigen van meubels in industriële stijl, frames, tafelonderstellen, buitenkeukens heeft de voorkeur. Zij staan klaar om al je vragen over Metaalbewerking te beantwoorden. Neem direct contact op met ijzerwerck om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • S.H. Schilder & Klussenbedrijf
  S.H. Schilder & Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Oirschot

  Heb je een Schilder nodig in Oirschot of omgeving? S.H. Schilder & Klussenbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Altijd met kleine bedragen + kwaliteiten.

 • Daniel Bekelaar Montage
  Daniel Bekelaar Montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Metaalbewerker in Oirschot

  Klusjesman. Opleiding elektro. 12,5 jaar staal. 5 jaar bouwbedrijf. Opgestart in 2015 . Omgeving Eindhoven en Weert. Ik zie overal een uitdaging in. Als t snel moet, niet voor mij gaan. Als t goed moet? Dan geef je mij de klus.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Ons zelf opgeknapte sierhek is door Daniel aan de door ons geplaatste stalen palen gelast. Zijn goede adviezen en het meedenken hebben een mooi authentiek stevig hekwerk opgeleverd. Alles was netjes en glad afgewerkt en opgeruimd.
 • Marveles Klus&Service
  Marveles Klus&Service

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Oirschot

  Marveles Klus&Service is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf We zijn gespecialiseerd in installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • adotec
  adotec

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Oirschot

  Ervaring -Koperen leidingen. -cv leidingen en radiatoren. -Schilderwerk -Timmerwerk -Elektra werkzaamheden

 • VdB montage

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Oirschot

  Vdb Montage is motage bedrijf dat zich voornamelijk richt op het maken en onderhouden van alle werkzaamheden in en rondom huis zowel van hout als metaal. Met jaren lange ervaring als gedreven vakman in het moteren en renoveren van o.a. kozijnen, terras overkappingen en als gecertificeerd parket legger en meubelmaker, waar ik me voornamelijk richt op het traditioneel parket waaronder visgraad, Hongaarse punt en het maken van robuust eikenhouten meubelen en het lassen van stalen tafelpoten. Door het uitgebreid werkgebied is voor Vdb Montage geen klus te klein en is er altijd een oplossing op maat aan te bieden. Vdb Montage staat garant voor kwaliteit, schoon werken, een passende oplossing op maat waar de klant centraal staat. Mvg. Vincent van den Broek

 • Brabant staal
  Brabant staal
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Metaalbewerker in Oirschot

  Het uitgangspunt van Brabant Staal is om een hoogwaardig afwerkingsniveau te realiseren door de nieuwste technieken te combineren met vakmanschap. Ook worden onze producten toegepast in de architectuur, bouw- en interieurafwerking van het hogere segment. Naast het fabriceren van verschillende metaalproducten verrichten wij ook herstel- en onderhoudswerkzaamheden. Uiteraard plaatsen en monteren wij onze producten op de gewenste locatie en kunnen wij indien mogelijk de reparatiewerkzaamheden op locatie uitvoeren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Jasper heeft snel contact opgenomen en was zeer vriendelijk. Wij hebben gegevens uitgewisseld en de werkzaamheden ingepland. De klus was snel en vakkundig gedaan. Wij zijn dik tevreden.

4.7

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Oirschot, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Oirschot

Andere vakmensen in Oirschot

Vind vakmensen bij jou in de buurt