Sloopbedrijven in Lepelstraat

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Lepelstraat. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Lepelstraat

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Lepelstraat

 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede & snelle service, vriendelijke mannen. Top.
  Kom in contact
 • C. Stander Timmerwerken
  C. Stander Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75213 reviews
  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  Klusbedrijf Carlos Stander richt zich met name op klussen in en rondom het huis/bedrijfspand.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede afspraak gemaakt en heeft alles vakkundig opgeruimd en afgevoerd, zelfs netjes de vloer aangeveegd.. helemaal top en zeer vriendelijke mensen! Absoluut een aanrader!
  Kom in contact
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55555 reviews
  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  We had Andrzej break down a wall in the kitchen. Quick availability, worked fast and left everything clean and tied up! Job nicely done at a very good price!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf JMR
  Klusbedrijf JMR
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  Klusbedrijf jmr is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd is in het slopen van badkamers en keukens. Wij bieden een betaalbare en klantgerichte volgens een vakkundige werkwijze. Ook doen wij boor en freeswerk, verwijderen van vloer en wandbekledingen. Voor kluswerkzaamheden draaien wij ons hand niet om.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  John heeft samen met zijn broer het gedeelte bij onze douche opnieuw gevoegd en gekit. Het ziet er prima uit. Heel fijn dat ze precies op de afgesproken tijd en dag er waren en het binnen de aangegeven tijd hebben volbracht. Daarnaast een vriendelijke gast en hij komt mij betrouwbaar over. Dankjewel
  Kom in contact
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85147 reviews
  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  klus prima verlopen, goed uitgevoerd zoals wij dat wilden en zo het ook afgesproken was. zelfs nog wat extra dingen gedaan,heb je een klus laat stefan het oplossen. prijstechnisch was het ook helemaal goed. bij een volgende gelegenheid zal hij zeker uitgenodigd worden.
  Kom in contact
 • R.V.O.
  R.V.O.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6585 reviews
  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  Wij zijn 14 jaar werkzaam in dak renovaties het vervangen van dakgoten en de hemelwaterafvoer. leggen van epdm en dak leer. Heeft u een nieuwe dakbedekking nodig? Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw dak laten inspecteren door een echte vakman? Schakel een ervaren dakdekker in om alle problemen te verhelpen. Voor een compleet aanbod aan diensten op het gebied van dakwerkzaamheden bent u bij R.V.O Dak Werken aan het goede adres. Wij repareren, vernieuwen, onderhouden en isoleren alle daken in de omgeving van: Halsteren Zeeland Bergen op Zoom Belgie Huijbergen Woensdrecht Steenbergen Roosendaal Dordrecht Brabant Zuid Holland Breda Natuurlijk gebeurt dit altijd door een goed opgeleide en deskundige dakdekker.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ondanks het slechte weer, het dak van de berging vervangen en ziet er weer prima uit.
  Kom in contact
 • Niek van Aart Agri-Dienstverlening
  Niek van Aart Agri-Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  Niek van Aart Agri-Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Roosendaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Niek van Aart Agri-Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Boortechniek Hoogerheide
  Boortechniek Hoogerheide
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  Boor-, & Zaagwerkzaamheden in harde buitenmuren van beton en kalkzandsteen. & sloopwerken in gezaagde muren/ betonvloeren Boor-, & Freeswerken in binnenmuren ter voorbereiding van elektra en/ of loodgieters werkzaamheden. Boren ten behoeven van een afzuigkap en/ of mechanische ventilatie. Hak-, & sloopwerken in gezaagde muren/ betonvloeren. Weghakken van bestaande muren.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Comunicatie is gewoon goed en werk uitgevoerd zoals afgesproken. Buitenmuurtje netjes gesloopt en keurig afgevoerd en schoon achter gelaten en voor een eerlijke prijs. Ik zou hem aanbevelen!
  Kom in contact
 • De Groot Hek
  De Groot Hek
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  De Groot Hek kan je helpen met je Installatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Stratenmaker klus in Wethouder Jonkersstraat 27 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren... te beantwoorden. Neem direct contact op met De Groot Hek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Super mooie schutting,super mooi gezet en eindelijk iemand die begrijpt wat je wensen zijn en met je meedenkt.. Ik persoonlijk zou iedereen aanraden Dhr de Groot te bellen of te mailen asl ze een schutting willen laten zetten in de toekomst..
  Kom in contact
 • Sebastianus I. E. B.V.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Lepelstraat

  S.i.e-bv

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Lepelstraat, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 210 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Lepelstraat

Welke diensten bieden lokale sloopbedrijven aan in Lepelstraat?

Lokale sloopbedrijven bieden meestal een groot aantal verschillende sloop- en ontruimingsdiensten aan.

Voorbeelden zijn:

 • Sloop van gebouwen
 • Ontruimingswerkzaamheden
 • Asbestsanering
 • Strippen van gebouwen
 • Beton vergruizen
 • Grondsanering
 • Uitgraving
 • Ontmanteling
 • Afvalbeheer
 • Adviesdiensten m.b.t. recyclen en duurzaamheid

De specifieke diensten van lokale sloopbedrijven in Lepelstraat zullen waarschijnlijk verschillen. Neem via Werkspot contact op met vakmensen en bedrijven om hun capaciteiten en expertise in verband met je specifieke projectbehoeften te bespreken. Controleer altijd of de aannemers of bedrijven waarmee je in zee gaat zich aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften houden en de vereiste vergunningen hebben.

Tarieven van sloopbedrijven in Lepelstraat

De kosten van een sloopbedrijf of -aannemer kunnen sterk verschillen afhankelijk van factoren zoals:

 • De omvang en complexiteit van het project
 • De locatie
 • De materialen in kwestie
 • Of er aanvullende diensten nodig zijn, zoals asbestsanering of ontruimingswerkzaamheden

Gemiddeld kosten kleine projecten zoals de sloop van een woning in Lepelstraat [een paar duizend euro], terwijl grotere commerciële of industriële sloopprojecten tot [tien- of honderdduizenden euro's] kunnen oplopen. De gemiddelde sloopkosten van een woning zijn bijvoorbeeld € 9.000,-. Zorg dat je meerdere offertes aanvraagt bij gerenommeerde sloopaannemers. Bespreek de specifieke details van je project om een nauwkeurige schatting te krijgen, vooral voor grote projecten.

Zoek een ervaren sloopspecialist in Lepelstraat

Klaar om een ervaren, betrouwbare sloopspecialist te vinden? Dat kan snel, eenvoudig en gratis met Werkspot. We vormen de link tussen klanten en deskundige vakmensen, of het nu gaat om een ontruiming of de sloop van een hele muur.

Plaats de details van je project, en als iemand met de juiste capaciteiten interesse heeft en beschikbaar is, kunnen zij contact met je opnemen. Vergelijk offertes en lees reviews over sloopbedrijven van andere Werkspot-klanten. En maak je geen zorgen: je hebt altijd genoeg tijd om een beslissing te nemen. Wie je kiest en wanneer je dat doet, bepaal je helemaal zelf.

Werkspot controleert zorgvuldig alle vakmensen en bedrijven die zich bij de site aanmelden. We weigeren meer dan een derde van alle aanvragen omdat ze onder onze hoge normen liggen. Je kan er dus zeker van zijn dat je een betrouwbare sloopspecialist vindt die goed werk levert.

Andere vakmensen in Lepelstraat

Vind vakmensen bij jou in de buurt