Vind Installatiebedrijven in Badhoevedorp

Op zoek naar Installatiebedrijven in Badhoevedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Badhoevedorp

 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen ,camera inspectie en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Zeer professioneel en snel verholpen! In de toekomst zal ik (indien nodig) zeker weer gebruik maken van de diensten van A-one.
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35436 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Top loodgieter. Snel beschikbaar, professioneel uitgevoerd, zeker aan te raden.
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555193 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  good communication, all fixed neatly, came on time, recommended!
 • RPL LOODGIETER
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Goeden dag, ik ben afgestudeerde loodgieter en cv-monteur van beroep. Ik kan problemen makkelijk oplossen. Huur mij in en het wordt professioneel opgelost. Vriendelijke groet, Rpl loodgieter

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Euvel goed en snel opgelost. Gaf zelfs nog aan wanneer de afvoer toch nog lekte hij de volgende dag ( zaterdag ) terug zou komen vallend onder de garantie. Aan te bevelen.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555161 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Aanrader! Communicatie is goed en gaat zeer netjes te werk. Gaf duidelijk uitleg en overzicht van de kosten. Werkt tevens ook snel.
 • Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Wallenburg Loodgietersbedrijf

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk, snel en goed!
 • Rijni Riooltechniek
  Rijni Riooltechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6553 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Rijni- Riooltechniek is dé rioolspecialist in de Randstad. Al onze specialisten zijn heel ervaren met het ontstoppen, reinigen, onderhouden en inspecteren van leidingen en de riolering! Wij beschikken bovendien over de juiste apparatuur in de branche en lossen elke verstopping snel en vakkundig op. En dat altijd tegen een scherp tarief en een uitstekende service! De klant krijgt voorafgaand duidelijkheid over de kosten en het plan van aanpak. Wij zijn van maandag t/m zaterdag inzetbaar.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Goed bereikbaar, snel beschikbaar. Verstopping snel verholpen. Wel aan de prijs.
 • YTH-loodgietersbedrijf
  YTH-loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7599 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Ik ben een gediplomeerde vakman met al mijn diploma’s Ik heb alle handgereedschappen en machines voor me werkzaamheden

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Professional service and very fast work (same day) !
 • J.Dekker loodgieterswerken
  J.Dekker loodgieterswerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Ik, J.Dekker Loodgieterswerken, ben actief in Noord-Holland. Aarzel niet om contact met me op te nemen, ook voor spoedservice 24/7. Mijn specialiteiten omvatten Sanitair, Quooker, Centrale verwarming, Lekkages, Waterleidingen, Gasinstallaties, Riolering/verstoppingen, Renovaties en andere De- en montage werkzaamheden.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Communicatie was vlot. Kranen waren binnen mum van tijd geinstalleerd. Aanrader!
 • MitchKit
  MitchKit
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Installatiebedrijf in Badhoevedorp

  Mijn naam is Mitchell Nieuwenhuis van Mitchkit! Ik ben sinds 3 jaar met veel plezier aan het werk als kitter, waarbij ik mooie resultaten mag behalen. Bij Mitchkit kunt u er dan ook vanuit gaan dat alles zorgeloos, betrouwbaar en goed afgekit word. Denk hierbij aan het afkitten van badkamers, keukens, toiletten, ramen/kozijn en buiten werk zoals brug voegen en beton banden. Mitchkit werkt met professionele materialen tegen scherpen prijzen. Tevredenheid van de klant staat bij ons dan ook op nummer 1! Wij zijn werkzaam in de regio Amsterdam met een maximale straal van 50 kilometer. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Laatste review:
  Kitten-
  Keurig op tijd. Netjes en verzorgd. Belangrijkste: fantastisch werk afgeleverd. Dikke 10! Absolute aanrader.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3735 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Badhoevedorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Badhoevedorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt