Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Badhoevedorp

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95543 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snel, duidelijk, vriendelijk en betaalbaar. Helemaal top.
 • Dak en vastgoed onderhoud GMK
  Dak en vastgoed onderhoud GMK
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Welkom op de pagina van Dak Onderhoud GMK B.V. Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten; Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig; transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. Dak Onderhoud GMK B.V. uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Everything went smooth. Quality work and fast responses! We are very happy with Glenn's crew and we will definitely work with him again!
 • Maya Sales
  Maya Sales
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Maya Sales is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf die je snel en voor een betaalbare prijs kan helpen met jouw in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over dakrenovatie en/of vervanging te beantwoorden. Neem direct contact op met Maya Sales om de opdracht te bespreken en een goede prijsopgave aan te vragen, tot straks 😉mayasalesdakdekken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vlotte en duidelijke communicatie. Kwamen de klus vrijblijvend beoordelen en hebben meerdere opties gegeven. Konden de klus snel oppakken en hebben netjes werk verricht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Dakzaken
  Dakzaken
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Dakzaken is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit. 24/7 bereikbaar Wij geven garantie op het geleverde werk. U bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  uiterst tevreden snel en correct uitgevoerd
 • De Dakcentrale
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Bestaan 40 jaar 10 jaar garantie op nieuw dakwerk

  Laatste review:
  Dakterras aanleggen-
  - Came with good alternative to what i initially had in mind that saved both time and money. - Good communication - Responsive to adjusting minor issues after initial work was completed.
 • DLR Vastgoedonderhoud
  DLR Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.55101 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  DLR Vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van bitumen daken en pannendaken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Ze zijn niet de goedkoopste maar ze geven een eerlijk advies en zorgen ervoor dat het systeem op de beste en veiligste manier geïnstalleerd wordt. Alles geaard en een noodschakelaar wat veel beunhazen niet doen. Als dit wordt overgeslagen keert de verzekering niks uit bij brand. Dus goedkoop kan gemakkelijk duurkoop worden! Bij mij was dit bij de eerste installatie niet gebeurt en heeft DLR bij mij als extra werk erbij gedaan.
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75103 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snel, netjes vriendelijk en een evhte vakman. Goed advies gegeven. De schoorsteen is weer netjes en geen lekkage meer.
 • Onderhoudsbedrijf Waalewijn
  Onderhoudsbedrijf Waalewijn
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Hallo, Mijn naam is Sven Waalewijn. Vanaf mijn jeugd ben ik opgegroeid in het loodgieterswerk. Mijn opa en vader hebben jaren het familiebedrijf Waalewijn gedraaid waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. In 2010 ben ik zelfstandig begonnen als zzp'er allround loodgieter, onderhoud en dakwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig!
 • RJG dakbeheer
  RJG dakbeheer
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Welkom op de pagina van RJG Dakbeheer Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Heeft u Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten: Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig: transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. RJG Dakbeheer uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Ik had een lekkage in m'n schoorsteen bij regenachtig weer. Ricardo reageerde zeer snel op mijn opdracht en kon mij op korte termijn helpen. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf en ze hebben ons dan ook goed geholpen. Bedankt voor de fijne communicatie en service! Tot de volgende keer ;)
 • JCB Ventilatie
  JCB Ventilatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55210 reviews
  Dakdekker in Badhoevedorp

  Welkom bij JCB Ventilatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en rookkassystemen te maken heeft. Ook leveren/monteren en verplaatsen wij de bijbehorende dak doorvoeren. JCB is CO gecertificeerd en werkt alleen met VCA gecertificeerde collega's. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar partner die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en berekenen nooit onverwachte kosten achteraf! Ook bieden wij op alle materialen en de montage hiervan 5 jaar garantie. Graag tot ziens. JCB Ventilatie

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Net werk geleverd, met goed advies. Tijdens de eerste afspraak regende het te hard om dakpannen te verwijderen zonder kans op waterschade, ik ben blij dat ze dat aangegeven hebben en niet gehaast waren alsnog die dag de klus af te ronden. We hebben gelijk een nieuwe afspraak gemaakt die binnen een week plaats vond, waarbij ze de dakdoorvoer en aanleg van het kanaal netjes hebben gemaakt.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 571 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Badhoevedorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Badhoevedorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt