Vind domotica specialisten in Badhoevedorp

Op zoek naar domotica specialisten in Badhoevedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 118 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Badhoevedorp

 • Glassmountain ICT

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Caox kabel doorgetrokken en aangesloten. Maarten is een rustige en secure vakman. Hij denkt in oplossingen, legt uit wat ie doet en heeft alles bij zich om de klus te doen. Hij is goed voorbereid.
 • ISAV

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 555123 reviews

  Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a - Cat7) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van accespoints in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Super professioneel, netjes, vriendelijk. Heeft onze tv kaarsrecht opgehangen en internet verbinding geïnstalleerd. Wij zijn heel tevreden!
 • Fentech

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Gebeld, gemaild, nooit meer een reactie gehad.
 • The Cable Guy

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews

  Wij installeren Tv, Hifi, Bose, Ziggo,Horizon,KPN, Sonos, CI+,Chromecast, Universele Afstandbedieningen, Kodi, Apple, Router, Mediabox en nog veel meer. Voor Aankoopadvies, installatie, Kalibratie en Reparatie van uw Tv, Inclusief haal en breng service bij u thuis. (20 jaar ervaring) Tevens zijn wij gespecialiceerd in de Reparatie van allerhande tv's met haal en Breng service.En sinds kort ook gespecialiseerd in het Kalibreren van uw Tv volgens de ISF norm. Informeer naar de prijzen. Met vriendelijke groet: The Cable Guy

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  De storing in mijn thuisnetwerk is goed verholpen, zodat mijn slimme apparaten weer zichtbaar werden en gebruikt konden worden. Verder installeerde Patrick mijn deurbel (Nest). Patrick kon op korte termijn komen en werkte ontspannen. Erg fijn!
 • Tandata

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Everything was done nicely! Excellent work!
 • micro-IT

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews

  - Camera beveiliging systemen / HIKVISION - Alarmsystemen / AJAX - Intercom systemen - Data bekabeling / patch panelen - WiFi verbetering - Slimme verlichting - Netwerk beveiliging /advies 10+ jaar ervaring

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Very communicative and proffesional! Made the job very fast and clean.
 • TNS Installatie & Elektrotechniek

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.6 van 54.6527 reviews

  Gediplomeerd elektromonteur met 14 jaar ervaring kan worden ingezet voor particulieren en bedrijven. Op het gebied van Elektra kan ik het volgende voor u doen: wanddozen in de muur aanleggen, stopcontacten aanleggen, data-, telefoon- televisiekabels aanleggen,verlichting verplaatsen , afmonteren en aflassen, leidingen vernieuwen, groepenkasten vervangen, nieuwe groepen toevoegen, storingen oplossen etc. nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Voor een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  De communicatie was per telefoon prima. Duidelijke afspraken gemaakt qua materialen en tarief voor het uitgevoerde werk. Aardige monteur en achteraf per e-mail een nette factuur met daarop de uitgevoerde werkzaamheden ivm verzekeringswerk. Heel erg tevreden over TNS.
 • BBM Bouwbegeleiding & Advies

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in totaal renovatie's ,dat houd dus in dat we een verdieping of woonhuis totaal strippen en van daar uit alles weer nieuw opbouwen . Dus plafonds eruit vloeren,badkamers etc, echt van A tot Z om vervolgens alles te vernieuwen en meestal de indeling te veranderen en indien nodig de plaats van de keuken/badkamer etc. aan te passen. We stucen,schilderen,timmeren,tegelen. leggen vloerverwarming aan en maken er weer een nieuw huis van in een oud jasje om het maar simpel te zeggen. We hebben af en toe tijd tussen de projecten in en dan pakken we kleinere klussen aan om de tijd te overbruggen vandaar dat we hier actief zijn. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent !

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels repareren -

  Bij mij moest op korte termijn voegwerk in mijn douche verricht worden en dit is grondig en professioneel gedaan. Mirco is prettig in de communicatie en kon snel schakelen toen bleek dat er ook schilderwerk verricht moest worden. Ook dit is vakkundig gedaan en ze hebben alles netjes opgeruimd. In een middagje was het klaar. De kosten voor dit alles waren niet hoog. Kortom, vakwerk tegen een scherpe prijs, ik ben erg tevreden!
 • Allrounder N.O

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Ik ben Nabil van Allrounder N.O, inmiddels heb ik al +/-3 jaar ervaring in allround installatie werkzaamheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Mijn voornaamste werk op het moment zijn coax kabels en andere domotica maar ook kan ik andere elektra werkzaamheden voor u verrichten. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Ik sta voor een goede kwaliteit prijs verhouding en ga snel maar ook netjes te werk. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Nabil Oduber

  Laatste review:

  Thermostaat plaatsen of vervangen -

  Aardige en goede gast - ga ik zeker vaker bellen
 • Amsterdam Klussers

  Domotica specialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 3.9 van 53.9524 reviews

  welkom bij Amsterdamklussers, Heeft u bouw of verbouwplannen en geen zin in rommelbedrijven ,maar betrouwbaarheid over de vloer ? Wij zijn een betrouwbaar en meedenkend bedrijf voor uw kleine klus of grote verbouwing Badkamer, daken, opbouw aanbouw binnnen verbouwingen,totaal verbouwingen etc.. Waarom kiezen voor Amsterdam klusser? Gegarandeerd de beste prijs! Dankzij jarenlange project-ervaring en gestaag bouwen aan ons netwerk kunnen wij arbeid en materiaal nu een stuk voordeliger inkopen dan onze concurrentie. Alle kortingen die wij krijgen bij leveranciers ontvangt u als opdrachtgever. We werken uitsluitend met vertrouwde en vakkundige personen. Een samenwerking die al 20 jaar succesvol is! Garanties omtrent het project, een energielabel die zo hoog mogelijk is, procedures volgens het Bouwbesluit, vergunning- Wij garanderen u de best haalbare kwaliteit door gebruik te maken van onze vertrouwde leveranciers. Wij vinden het een uitdaging om meerdere mogelijkheden te bekijken, ruimtes te optimaliseren en voorzien u graag van een degelijk advies. Amsterdamklussers is een frisse, meedenkende onderneming die graag creatief en innovatief werkt. Amsterdam klussers is betrouwbaar in contact, helpt graag bij het verbeteren of uitwerken van uw plan en zoekt samen met u naar oplossingen voor een nette realisatie naar uw smaak. Wij streven naar een tevreden klant die wordt teruggebeld, op de hoogte is en een goed gevoel heeft en houdt bij hetgeen dat gerealiseerd is. Bent u op zoek naar een flexibele en klantgerichte bouwpartner? Dan bent u bij Amsterdamklussers aan het juiste adres. Werkwijze ; Bij ons heeft u contact met één persoon. Zijn/ wij/ ik als bedrijfsleider en contactpersoon altijd bereikbaar/aanwezig. Zijn wij bevoorrecht met tevreden klanten , te controleren in reviews. Hebben wij geen leningen of zijn onderdeel van een vage onderneming. Werken wij alleen met vakmensen en geen 'klussers' – Realisatie van een aanbouw, opbouw, bijkeuken, serre – Realisatie van een garage of berging – Realisatie van badkamers – Plaatsen en/of vervangen van een dakkapel – Plaatsen van keukens – Vervanging van ramen, deuren en kozijnen – Wijzigen van indeling van het object - sloop werkzaamheden - elektra en installatie - renovatie

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Nader is zeer attent en vriendelijk. Hij lost problemen snel op. Ik kan hem absoluut aanraden.

Populaire lokale domotica specialisten in Badhoevedorp

Andere vakmensen in Badhoevedorp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur