Vind hoveniers in Halfweg

Op zoek naar hoveniers in Halfweg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Halfweg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 632 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Halfweg

 • Bouwens

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  Gespecialiseerd in tuinaanleg bestratingen snoeien bomen zagen. Professionele gazonmaaier voor grote grasvelden Graafmachine verhuur voor sloop en graven VCA vol certificaat 30 jaar onderhoud Elshout Overveen

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Very nice cooperation. Clear communication, friendly approach, fair price and job well done. Very happy with Bouwens and will definitely use their service next year.
 • Van Amersfoort Tuin en Terras

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Mijn naam is Michiel van Amersfoort ben 27 jaar en woonachtig in Zwanenburg, sinds 2020 ben ik gestart met Tuin en Terras dienst en heb de jaren daarvoor veel ervaring gedaan bij verschillende hoveniers bedrijven. Ik werk alleen en houd me vooral bezig met het opknappen van Tuinen en het schoonmaken van Vlonders en Terrassen. Verder doen wij natuurlijk al het standaard werk(snoeien ect). Ik maak gebruik van Stihl & Kärcher producten. Bij mij is afspraak is afspraak en zorg ik altijd voor de juiste nette werkhouding. Is uw tuin een bende en heeft u hulp nodig? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Klus wordt nu uitgevoerd en gaat goed orettige nensen en prima werk
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 4.9 van 54.95456 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Serkan reageerde vlot. Prijsafspraak gemaakt en de werkzaamheden (o.a. snoeien perenboom en beukenhaag) prima uitgevoerd incl. netjes afvoeren van het snoeiafval.
 • R. Kentie Tuinaanleg

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 4.4 van 54.4521 reviews

  Goedendag, Mijn naam is Rob. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, Wij gaan pas weg als alle afspraken nagekomen zijn Zodat u de tuin krijgt die u voor ogen had. Wij zijn gespecialiseerd in; - Bestrating - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Erfafscheidingen - Grondwerk - Vlonders Wij maken van u tuin een droomtuin.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Great work by Rob and his team. We are very satisfied with the renovation and love our new garden! Rob and team were flexible, friendly, and ensuring we were satisfied with the work completed, which only took a few days. We did a complete renovation, removing everything, including a large +30 year tree. We think the price is fair overall considering the amount of work involved. Our main feedback would be the communication, it was decent, but could be an area for improvement. In general we would work with Rob and his team again and would recommend them to others!
 • Supergreen Initiatives

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews

  Supergreen Initiatives is gevestigd in Zaandam en levert diensten en fysieke producten voor uw tuin, plantsoen of park. Wij verzorgen ontwerp, aanleg, vernieuwing en onderhoud met de nadruk op groen, zodat u kunt genieten van een natuurlijke en biodiverse omgeving. Een plek waar u maar ook bijen, vlinders, vogels en andere dieren zich thuis zullen voelen. Bomen, struiken en planten worden in goede grond en op harmonieuze wijze geplaatst en onderhouden zodat zij elkaar versterken en optimaal kunnen groeien en bloeien. Opdrachten voor alleen bestrating of bebouwing doen wij niet. Wij zijn voor meer groen en minder steen. Wij werken op max. 25 km afstand. Supergreen Initiatives heeft in de Zaanstreek en Groot Amsterdam diverse groene tuinen en plantsoenen aangelegd en vernieuwd, tot grote tevredenheid van zijn opdrachtgevers en de omwonenden.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Martijn heeft bij ons de tuin onkruidvrij te maken en de haag weer keurig strak gesnoeid. Alles ook keurig opgeruimd. Werkt zeer netjes.
 • Campos Klus & Onderhoudsbedrijf

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 4.3 van 54.3526 reviews

  Welkom bij de Renovatie van Campos & Zonen! Aandacht, kwaliteit en aandacht voor detail. De bouw en renovatie van Campos & Zonen begrijpen dat u een partner met de juiste kennis en ervaring wilt hebben om uw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om een ​​totale renovatie of bijvoorbeeld alleen de badkamer, bij de bouw en renovatie van Campos & Zonen is het doel altijd een tevreden en trotse klant. Persoonlijk contact, één contactpunt en flexibiliteit. Campos & Zonen Bouw en renovatie zijn beschikbaar voor vragen. Wij denken met u mee over constructieve uitdagingen, maar ook over lay-out en lay-out, zodat het gebouw volledig voldoet aan de wensen van toekomstige gebruikers. Tijdens het bouwproces kunnen onze klanten vertrouwen op de kennis en ervaring van de bouw- en renovatieprofessionals van Campos & Zonen. We houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en lossen bouwproblemen onmiddellijk en onafhankelijk op. Campos & Zonen maakt constructie en renovatie het verschil. * Al meer dan 10 jaar betrouwbare professionals; * Aandacht, kwaliteit en aandacht voor detail; * Een familiebedrijf om na te denken over je familie; Voorbeelden van werk dat we doen: - Badkamer Renovatie; - Installeer wandaccessoires; - Keuken montage en demontage; - Laminaat; - Stucwerk; - Schilderijen in het algemeen; - Monteren en demonteren van gordijnen; - Papier muren; - Inbouw- en demontagekasten; - Vervang ingebedde apparaten; - Badkamermeubels monteren of vervangen; - Vervanging van tegels / vervanging; - Reparaties in het bos; - Installatie en vervanging van kranen; - Hydraulisch; - Vervang de verkooppunten; - Sloopwerkzaamheden; - Muur installeren; - Installeer of vervang sloten; - Hang deuren of vervang; - Landscaping / Schermen / Tuinhuis / Balkons; - Installatie van armaturen; Neem contact met ons op en vraag uw gratis offerte aan

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  I wanted to remove old fences and fix new ones. Leonardo and his team(Carlos, Edson) did a good job. They arrived on team and finished their work on time. I highly recommend Campos Klus & Onderhoudsbedrijf. (Leonardo and his team)
 • Jamo Tuinbedrijf

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews

  Jamotuinbedrijf, Is een mooi en professioneel bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen het aanleggen en het onderhouden van tuinen net zoals: Grondwerk/Bestrating/sierbestrating hek/schuttingen graszoden/vijvers/beplating en nog veel meer. Dus wilt u graag uw droomtuin werkelijkheid maken neem dan contact met ons, zodat wij samen uw droomtuin in vervulling kunnen laten gaan.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  De tuin is heel mooi geworden. Prachtig werk afgeleverd door Rob, Tim en Jack. Ben erg tevreden!
 • Gernaat Sierbestratingen

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews

  Uw tuin tot in de puntjes verzorgd! Sierbestratings bedrijf Gernaat sierbestratingen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, netheid en persoonlijk contact. Wij zijn actief in particuliere tuinen, variërend van kleine voortuinen tot tuinen van meer dan 500 m2. Tevens zijn wij actief in de zakelijke sector. Na 11 jaar werken bij een sierbestratingbedrijf, en de benodigde vakkennis en praktijkervaring opgedaan te hebben, ben ik Hendrik Gernaat mijn eigen sierbestratingsbedrijf gestart. Sierbestratingenbedrijf Gernaat is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Iedere opdracht is weer een uitdaging om samen met u als klant tot een goed eindproduct te komen. Neem contact met ons op via Werkspot, zodat wij u kunnen adviseren over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het verwezenlijken van uw droomtuin.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Hendrik heeft met zijn team onze lelijke grijze deprimerende tuin verandert in een vrolijke zonnige oase! Prijs-kwaliteit is top, hij komt afspraken na en is bovendien een gezellige vakman om over de vloer te hebben. Absolute aanrader!
 • Rebricks B.V.

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 3.6 van 53.656 reviews

  Rebricks is de perfecte keuze voor een mooie tuin die milieubewust is en duurzaam. Rebricks kan u volledig ontzorgen op gebied van slopen- en aanleggen van uw tuin. Wij bieden alles aan wat nodig is voor een prachtige tuin. Zoals: sierbestrating, ondergronden, bloembakken, kunstgras, schuttingen, aanleggen van u tuin en de verwijdering van het oude straatwerk. Kortom: u wordt volledig ontzorgd.

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Prima geholpen!
 • B&B Sierbestrating

  Hovenier in Halfweg

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn Danny en Ashley van B&B sierbestrating en we zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Wij staan voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Gouden kerels die iedere afspraak nakomen. Meest gespierde jongens die ik ooit heb gezien. Geen tegel zal te groot zijn voor deze toppers. Meer dan tevreden en super vriendelijk. Ik zal nooit meer iemand anders bellen.

Populaire lokale hoveniers in Halfweg

Andere vakmensen in Halfweg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur