Vind domotica specialisten in Halfweg

Op zoek naar domotica specialisten in Halfweg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Halfweg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 78 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Halfweg

 • Glassmountain ICT

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Hele prettige communicatie, goed meegedacht en het werk snel en goed uitgevoerd. Absoluut een aanrader
 • ISAV

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 5 van 555122 reviews

  Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a - Cat7) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van accespoints in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Uitstekende communicatie met Koen gehad, hij nam direct telefonisch contact op na het plaatsen van de klus. Hij vond een niet goed werkende hotspot in ons netwerk en heeft dat verholpen. Vriendelijk en werkt nauwkeurig tegen een goed tarief. Aanrader dus.
 • Fentech

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9594 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Gebeld, gemaild, nooit meer een reactie gehad.
 • The Cable Guy

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews

  Wij installeren Tv, Hifi, Bose, Ziggo,Horizon,KPN, Sonos, CI+,Chromecast, Universele Afstandbedieningen, Kodi, Apple, Router, Mediabox en nog veel meer. Voor Aankoopadvies, installatie, Kalibratie en Reparatie van uw Tv, Inclusief haal en breng service bij u thuis. (20 jaar ervaring) Tevens zijn wij gespecialiceerd in de Reparatie van allerhande tv's met haal en Breng service.En sinds kort ook gespecialiseerd in het Kalibreren van uw Tv volgens de ISF norm. Informeer naar de prijzen. Met vriendelijke groet: The Cable Guy

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  De storing in mijn thuisnetwerk is goed verholpen, zodat mijn slimme apparaten weer zichtbaar werden en gebruikt konden worden. Verder installeerde Patrick mijn deurbel (Nest). Patrick kon op korte termijn komen en werkte ontspannen. Erg fijn!
 • ICT Allround Amari

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Aanleggen van databekabeling utp , coax Aansluiten van modem, routers en randapparatuur Wifi oplossing aanbieden en eventueel access points plaatsen

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Duidelijke communicatie. Snel en mooi het probleem opgelost. Erg tevreden.
 • Tandata

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Everything was done nicely! Excellent work!
 • De Renovatiefabriek

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews

  De Renovatiefabriek biedt u totaal oplossingen voor al uw soorten verbouwingen aan uw woning en neemt alle onderdelen van de verbouwing uit uw handen. De Renovatiefabriek heeft jarenlange ervaring en expertise waardoor wij in staat zijn om de verbouwing altijd conform uw wensen en binnen uw budget uit te voeren. De Renovatiefabriek werkt al jaren binnen de afbouw branche. Wanneer bepaalde expertise nodig is die De Renovatiefabriek niet kan leveren schakelen wij andere gerenommeerde vakmensen in waar wij jaren lange ervaringen mee hebben om de opdrachten uit te voeren. Bij De Renovatiefabriek heeft u altijd een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen of verzoeken tijdens of na de verbouwing. De Renovatiefabriek levert alle opdrachten naar 100% tevredenheid. Dit uit zich in onze vele vervolg opdrachten die wij via mond tot mond reclame ontvangen. Laat u door ons adviseren hoe wij u van dienst kunnen zijn en samen met u de juiste middelen samenstellen om de verbouwing uit te voeren. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij kunnen u verzekeren dat De Renovatiefabriek samen met u tot een perfecte verbouw oplossing komt en de beste resultaten behaald binnen uw budget en binnen gewenste tijd.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer vriendelijke eigenaar en heel goede vakmensen. Denken mee in oplossingen. Eindresultaat is zeer mooi. Alle muren strak en glad gestuct en mooi afgewerkt. Reageert erg snel en kon de klus ook zeer snel uitvoeren. Zeer tevreden.
 • Mix Mar

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews

  Alle geadverteerde diensten worden verricht door een team van geschoolde bouw en aanverwante professionals. Wij werken met volledige opgeleide handelaren voor al onze diensten om ervoor te zorgen dat u krijgt onze beste service te allen tijde. Veel van onze medewerkers zijn bij ons voor 5 jaar, dat is on-gebruikelijk in onze branche. Ons team is de beste in wat ze doen in elk aspect.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Jack and his team renovated a bedroom of 12m2. Reinstalled and insulated the ceiling, fixed and stucced the walls, removed and re-placed a water basin and painted the whole room. The two-week job was done within 1,5 weeks, the workers were very friendly and punctual. Left the building site after cleaning every day, minimizing the impact on our family life. Although Mixmar is not the cheapest, they deliver as promised and we are considering the next job with them already.
 • IJmans-Electro

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8575 reviews

  IJmans-Electro is een jong en dynamische eenmanszaak op het gebied van installatietechniek, netwerk installaties, brandmeld installaties en intercominstallaties. De werkzaamheden betreffen in het algemeen : *Het vervangen, uitbreiden van groepkast. *Aanleggen van nieuwe installatie. *Storing oplossen. *Kabels trekken. *Verlichting. *Renovaties. *Montage. Elk project is voor ons een uitdaging, klein of groot, u krijgt de kwaliteit die u verwacht, u kunt er zeker van zijn dat elk project correct en binnen de afgesproken tijd wordt uitgevoerd. Afspraak is afspraak Alvast bedankt.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Hassan is een prettige man, deed zn werk zorgvuldig en ruimde alles op. Ik bel hem een volgende keer weer.
 • RAP Bouw & Electrotechniek

  Domotica specialist in Halfweg

  Beoordeling: 4.7 van 54.7588 reviews

  .... Mijn bedrijf en ik persoonlijk heb vele jaren ervaring opgedaan in diverse landen van Europa en in de laatste tien jaar in Nederland als elektrotechnisch ingenieur/technician/monteur, de organisator en de directe uitvoerder van de werken in verband met de bouw, de wederopbouw van huizen en appartementen, kantoren en andere gebouwen van de verschillende functies. Primair de activiteiten van alle soorten van de elektrische installatie, automaten en woningen en industrie, verwarming, de installatie van keuken en keukenapparatuur, reparatie en onderhoud van alle soorten van huis en industriële techniek. Alle soorten montage en bevestiging banen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en te werken met klanten. Met vriendelijk groeten My company and I personally have many years of experience acquired in various countries of Europe and in the last ten years in the Netherlands as an electrical engineer, the organizer and the direct executor of works related to the construction work, reconstruction of houses and apartments, offices and other buildings of various functions. Primarily the operations of all types of electrical installation, automatics in homes and industry, heating systems, installation of kitchen and kitchen appliances, repair and maintenance all kinds house and industrial techniques. All kinds of assembly and mounting jobs. Looking forward to cooperate and work with clients. With kind regards, Igor

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Igor communicated professionally and let me know when he was going to be at my place. He was methodical and has a lot of knowledge. His pricing was very very reasonable. He was very patient and stayed as long as the job needed him. I will contact him for future problems and will also recommend him to friends. Thank you igor

Populaire lokale domotica specialisten in Halfweg

Andere vakmensen in Halfweg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur