Vind vloerspecialisten in Halfweg

Op zoek naar vloerspecialisten in Halfweg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Halfweg

 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.4 van 54.45104 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 17,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van visgraat leggen Leg werkzaamheden !!! 2,5€ per m2 Hoog plinten We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  “Not all heroes wear capes” is Murat op het lijf geschreven. Nadat iemand anders ons keihard liet zitten bij het ontstaan van een onvoorzien probleem, hadden wij onze klus op werkspot gezet. Murat reageerde meteen en was er binnen een paar uurtjes. Eigenlijk was het zijn vrije dag maar wij waren echt ten einde raad. Niet alleen pakte Murat de klus direct op, maar maakte het helemaal af en werkte ook nog de foutjes weg van de vorige!! Het eindresultaat is fantastisch en wij zijn weer helemaal tot rust gekomen door Murat zijn rustige houding. Wij zijn Murat eeuwig dankbaar.
 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Joep nogmaals thnx, Joep verstaat zijn vak echt goed. Hij was keurig optijd en leverde kwaliteit af.
 • Run Up Multiediensten
  Run Up Multiediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95157 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  Runup Multiediensten: Is een Professioneel bedrijf en gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren zoals parket, spaanplaat, tegels, plavuizen, cementdekvloeren en alle soorten gelijmd vloerbedekking. Sterk in het ondersteunen van bouw en renovatie werkzaamheden. Doet alle sloop werkzaamheden, Woningstrippen, tot intensive sloopwerken. Ook zijn wij met ons professioneel materiaal goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteuning in verbouwing, opleveringen van woningen of gebouwen inclusief casco oplevering. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en professioneel uit te voeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Mannen waren ruim op tijd. Hebben alles netjes achtergelaten.
 • KDP Specialist
  KDP Specialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  Ervaren parkateur in alle soorten parket en laminaat inclusief de trappen renovatie

  Laatste review:
  Houten vloer of parketvloer leggen-
  Nihad is super kundig, werkt enorm nauwkeurig en denkt heel goed mee over de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Het parket ligt er weer fantastisch bij! Als we 10 sterren konden geven dan hadden we dat gedaan.
 • Plint solutions
  Plint solutions
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  Wilt u uw hoge plinten laten monteren door een professional dan bent u aan het goede adres. Heeft u liever een all in prijs zonder verrassingen dat kan, wij leveren ook alle gangbare MDF plinten, deze zijn voor gelakt, vochtwerend en waterafstotend. Geen verrassingen de prijzen zijn inclusief lijm, btw en wij kitten de bovenkant standaard af. Snelle levering en montage zijn mogelijk. wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van plinten.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Friendly , fast and professional!
 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45379 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Geweldig! Goed en duidelijk contact van te voren. Laminaatvloer werd gelegd in div. ruimtes. Richard was keurig op tijd, compleet met het nodige werkmateriaal. Het enige wat ik hoefde te verzorgen waren vuilniszakken en af en toe een kopje koffie. Hij vraagt uit hoe je het wenst, geeft dan zijn aabevelingen. Maar de keuze is aan jou! Maar wat vooral opvalt: de snelheid waarmee hijwerkt. Hij werkt vakkundig en methodisch en zorgt daarmee dat een kleine flatwoning met 2 slaapkamers binnen 5 uur gelegd is. Tevreden klant!
 • Yassine Boulahtari
  Yassine Boulahtari
  Beoordeling: 4.9 van 54.95102 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  Ik ben Yassine 29 jaar woonachtig in Amsterdam. Ik heb al 9 jaar ervaring in het leggen van vloeren. Dat vindt ik ook erg leuk om te doen, Vooral als het eenmaal klaar is en de klant tevreden is. Ik doe alles om de klant zo goed mogelijk te helpen. Wil jij zeker zijn van een mooi en duurzaam resultaat? Besteed het laten leggen van laminaat dan uit aan een professionele vloerenlegger. Hierdoor ben je verzekerd van een vloer waar je nog jarenlang van kan genieten. Ook heb ik 5 jaar ervaring in de instalatie Techniek. En doe ik onderhoud aan Cv ketels. Ik ben vooral Gespecialiceerd in Intergas&remeha cv ketels. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wij hebben onze 70m2 vloer laten leggen door Yassine en zijn collega. We waren echt super super super enthousiast over hun expertise en al helemaal over het resultaat. Het is prachtig geworden en krijgen er enorm veel complimenten over. Gedurende het proces heb ik het contact als enorm prettig ervaren. Er wordt met je meegedacht naar de opties om het mooiste resultaat te krijgen. Yassine en zijn collega zijn twee betrouwbare mensen waarbij je vanaf het begin al een vertrouwd gevoel krijgt. Al met al echt TOP.
 • Tichelaar Parket
  Tichelaar Parket
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  Tichelaar Parket staat garant voor kwaliteit op het gebied van: – parket – parket vloeren schuren – aanleggen van parketvloeren – laminaat – pvc – meubelresauratie – advies op maat Tichelaar parket is op het specifieke gebied van parket en laminaat een uniek bedrijf dat altijd het onderste uit de kan haalt om jouw de perfecte vloer te geven ! Onze handen jeuken om met jullie aan de slag gaan, en kunnen niet wachten om met jullie in contact te komen!

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wat is Bas een topper! Hij reageerde snel op mijn klus, kwam met goede en bruikbare tips en kwam zijn afspraken na. Heel fijn! Ook liet Bas zich niet afschrikken dat het 45m bleek te zijn wat hij moest leggen, hij kwam netjes de volgende dag terug om de klus af te maken. Het is een gezellige en opgewekte jongeman die mooi werk levert. Bas mag zeker terugkomen :-)
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Pavel reageerde heel snel op een spoedklus (vloer verwijderen) en nadat hij kwam kijken was de afspraak ook snel gemaakt. Een van zijn medewerkers heeft de klus daarna echt prima geklaard tegen een heel acceptabele prijs.
 • Praxis vloeren
  Praxis vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews
  Vloerspecialist in Halfweg

  -Het bewerken van houten vloeren (schrapen, schuren, polijsten). -Het afwerken van houten vloeren, met een - bescherming (olie of lak, meerdere lagen). -Het (periodiek) onderhouden van houten vloeren (intensief reinigen, reinigen, flanel politouren, pigmenteren, onderhoudsolie, bescherming). -Het uitvoeren van restauraties van houten vloeren. -Het uitvoeren van (kleine) reparaties. -Het vervangen van delen binnen een bestaande vloer. Werkzaamheden worden uitgevoerd aan zowel particulieren, als ook bedrijven.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Robert komt zijn afspraken na. Heeft onze vlonder geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Ziet er weer schitterend uit. Ik ben zeer tevreden en Robert is iemand die meedenkt. Fijn persoon om zaken mee te doen, Ik kan Robert van harte aanbevelen.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Halfweg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1664 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Halfweg

Andere vakmensen in Halfweg

Vind vakmensen bij jou in de buurt