Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Beverwijk

 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95123 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ongelooflijk goede aannemer! Sean is binnen 24 uur na aanvraag klus klaar met alles! Kwam zelfs eerder en gaf goede tips op alles wat ik vroeg! Zelfs werkzaamheden die ik eerst niet had bedacht, heeft hij geregeld! Zeer nauwkeurig en snelle werker!! Boven verwachting!!! Echte aanrader! :-)
 • Stamdesign
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prettige communicatie, klus netjes afgehandeld
 • Yardin
  Yardin
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wij hebben door Yardin een boomstronk laten verwijderen in de voortuin. Vanaf het begin goede communicatie en snel een afspraak kunnen maken om langs te komen. Kwam op de afgesproken tijd en tijdens het bezoek nette omgangsvormen. De boomstronk is goed verwijderd en zorgde ervoor dat hij voorzichtig met de gevel omging, omdat de boomstronk tegen het huis zelf aan zat. Wij raden Yardin zeker aan!
 • Melvin’s Tuinpassie
  Melvin’s Tuinpassie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  Ben je op zoek naar een Hoveniersbedrijf? Dan kun je in Heemskerk bij Melvin’s Tuinpassie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Moestuinen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klus (bestrating achtertuin) netjes gemaakt en opgeleverd door Melvin!
 • Michel.S Montage
  Michel.S Montage
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  Michel Schoenmaker (40) -18 jaar werkervaring in de metaalindustrie, ondermeer als bankwerker, -3 jaar AOV chauffeur -5 jaar werkervaring in de Geveltechniek, 'buitendienstmonteur , Aluminium deur/raamkozijnen, Vliesgevels, Schuiffpuien. Via Werkspot doen ik ook graag andere bouw gerelateerde klussen voor in en om het huis, ook klussen voor in de tuin. Standaard uurtarief voor kleinere klussen *35 euro, incl reiskosten, excl, grotere materialen *uurtarief afhankelijk van het soort werk Als een klus goed is in te schatten kwa tijd, dan maak ik meestal een scherpe vaste prijs. (Voor grotere projecten via bouwbedrijven is mijn tarief 40 tot 55 euro per uur) Mijn Opleidingen, Machinenebankwerken Wertuigbouwkunde/ Machinaal verspanen, Rijbewijs B en VCA, Vorkheftruck/reachtruck Binnenkort VCA-Vol Binnenkort Rijbewijs BE

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima uitgevoerde klus. Ik zou hem zo opnieuw inhuren.
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55589 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Na langs gekomen te zijn gekomen in maarten toegezegd de tuinklus te doen uiteindelijk nu het weer beter wordt om te starten, laten weten dat hij de klus toch niet gaat doen ( ws nu druk en verdient elders meer met andere klussen). Dus ja niet zo netjes, maar goed ga wel op zoek naar een andere tuinman ( maar ja dat wordt nu natuurlijk heel lastig aangezien iedere hovenier nu druk en vol is), bedankt🥴 niet netjes vind ik.
 • RS Calamiteitendienst B.V.
  RS Calamiteitendienst B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  RS Calamiteitendienst B.V. is je ideale partner voor specialistische ontruimingen in Velsen-Noord en omgeving. We zijn gespecialiseerd in ontmantelde hennep kwekerijen en de rest van de afval te ontruimen en afvoeren er van en de herstel en schoonmaak van uw woning of bedrijfspand, Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Daarnaast hebben we nog een gedeelte van onze werkzaamheden in het reinigen van uw gevel en het impregneren van uw gevel wij reinigen uw gevel met een stoomcleaner op max 120 graden heet water waar u een mooie resultaat mee krijgt en geen schade aan uw gevel veroorzaakt, Om de prijs te bespreken is de noodzaak van foto's en de hoeveelheid vierkante meters van toepassing bij het uitkomen van een positief gesprek zullen wij een proefstuk zetten op uw gevel om te kijken naar het resultaat wij horen graag van u. Met Vriendelijke Groet Sinan Kulak Rs Calamiteitendienst B.v.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Wij hebben Sinan ingehuurd voor onze overwoekerde voor en achtertuin Sinan heeft er een hele fijne tuin van gemaakt en prachtige terras Keurig werk aardige man en hield zich goed aan de gemaakte afspraken en heeft alles heel netjes en schoon achtergelaten En dat allemaal voor een eerlijke prijs Wij raden Sinan van harte aan
 • J.bos hovenier
  J.bos hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  J.Bos Hovenier kan je helpen met je Hovenier, Sloopbedrijf klus in IJmuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met J.Bos Transport om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Communicatie ging prima. Tuin was goed opgeknapt na zijn werkzaamheden. Aanrader!
 • Black Jack Aannemersbedrijf
  Black Jack Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Beverwijk

  Ik ben gespecialiseerd in gevel-, dak- en terrasreiniging d.m.v. oa. softwash, hogedruk of zandstralen. Ook doe ik impregneren van gevels, glasbewassing en tuinonderhoud. Ik doe opdrachten voor zowel particuliere woningen tot grote bedrijfspanden. Ik ben in bezit van VCA en hoogwerkercertificaat. Ben je op zoek naar iemand die uw klus grondig aanpakt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een aanpakker die pas tevreden is, als u tevreden bent.

 • B.Brieffies Tuin en Tegels
  B.Brieffies Tuin en Tegels
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Hovenier in Beverwijk

  Goedendag Mr./Mvr. Als u geintreseerd bent voor een samenwerking heb ik graag dat u contact opneemt via mijn email of telefoonnummer. Ik reageerd binnen 24 uur. Dankje wel Bonnotuin@gmail.c0m Ik ben Bonno Brieffies en ben 25 jaar oud. Super leuk dat u mij heeft bekeken of hebt gekozen voor een klus. Mijn specialiteiten . Tuinonderhoud . Aanleg van terras of tuin. . Strak snoeien. . Netjes opleveren. Ik ben een harde werker die graag verbetering wilt zien in zijn werk. Daarom ben ik ook erg precies in wat ik doe.Zelf zit ik al 9 jaar in dit vak en heb ik bij 3 verschillende bedrijven gewerkt.Ik ben erg enthousiast en zou graag in contact willen komen om bepaalde werkzaamheden door te willen nemen met u. Ik hoor graag van u en zal zo snel mogelijk reageren. Mvg Bonno Brieffies

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bonno werkt goed en netjes, hij is een hele aardige vrolijke man. Communicatie is zeer goed en eventuele problemen lost hij samen met je op. Hij denkt goed met je mee en regeld alles voor de klus. Echt een topper.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Beverwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 787 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Beverwijk

Andere vakmensen in Beverwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt