Vind keukenmonteurs in Woerden

Op zoek naar keukenmonteurs in Woerden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Woerden

 • PKW Bouw
  PKW Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Ik houd me bezig met de assemblage van keukenapparatuur, vaatwassers, koelkasten, ovens, inductie. Ook monteer ik allerlei meubels.Ik heb een VCA

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Vaatwasser en afzuigkap gedemonteerd en nieuwe geïnstalleerd. Snel gereageerd en langsgekomen. Netjes gewerkt en een onverwacht probleem vakkundig opgelost. Na afronden alles netjes opgeruimd en achtergelaten, zeer nette prijs gerekend. Kan Piotr zeker aanbevelen!
 • Totabouw
  Totabouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Totabouw is een bouwbedrijf die alle bouw werkzaamheden zoals Keuken installatie, keukenvoorbereidingen, elektra en loodgieters werkzaamheden, tegelwerken, stukadoorswerken, badkamers, isoleren van woningen en interieurs/ maatwerk. Van een kleine klus tot een groot project wij doen alles met ons vaste netwerk van professionals. wij zijn gespecialiseerd in montages van alle typen keukens en de voorbereidende werkzaamheden van de keukens.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Open en duidelijke communicatie en vakwerk afgeleverd binnen de afgesproken tijd en volgens de offerte. Totabouw heeft vakwerk afgeleverd. Zeer tevreden
 • Verbouwingtotaal.nl
  Verbouwingtotaal.nl
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Verbouwingtotaal heeft al 30 jaar ervaring in (de)monteren van keukens en badkamers. Van slopen, voorbereidingen tot aan de oplevering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in timmerwerk, leidingwerk, tegelwerk, sloopwerk, gaten boren, sleuven frezen, en vele andere voorkomende werkzaamheden. Samen werken aan kwaliteitswerk met een prachtig eindresultaat. Verbouwingtotaal werkt veel samen met vakkundige en gespecialiseerde vaklui, daardoor nemen wij veel uit uw handen en krijgt u één aanspreekpunt, één offerte en één factuur waardoor uw droomproject duidelijk en overzichtelijk voor u wordt. Wij adviseren en begeleiden u graag om u wensen en ideeën in kaart te brengen en uit te voeren tot het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Prima volgens opdracht uitgevoerd
 • RB Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Wij zijn actief als allround specialist voor alle werkzaamheden mbt keukens plaatsen, loodgieterswerkzaamheden, werken aan elektrische installaties etc.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  De klus verliep uitstekend. Groepen kast vervangen en keuken apparatuur geplaatst. Man werk keurig netjes en komt beloften na. Zeer tevreden Huur hem zo weer in voor een volgende klus.
 • Beter Home Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Wij zijn een professioneel klussen bedrijf dat gespecialiseerd is in renovaties en reparaties voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren vakmensen zijn in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden, van kleine reparaties tot complete verbouwingen. Wij zijn vooral trots op onze expertise in keuken- en badkamerrenovaties, waarbij wij ons richten op het creëren van functionele en mooie ruimtes die volledig aan uw wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, een moderne badkamer of een volledige renovatie van uw huis, wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! Beter Home Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Zeer net gedaan is 4.30 bezig geweest .
 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95309 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Een aanrader! Makkelijk contact en Nas kwam eerst even kijken om een offerte te maken. Op de dag zelf was alles geregeld. Als extra was de automaat van de wasmachine groep vervangen waarvoor geen kosten werd gerekend. De extra groepen zijn netjes aangelegd. Top service.
 • PlanB Klussenbus
  PlanB Klussenbus
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Plan B Klussenbus, het bedrijf voor klussen en bouwadvies op de particuliere markt. www.planbklussenbus,nl

  Laatste review:
  Kitten-
  Komt afspraken na. Klus goed uitgevoerd ( kitten douche). Werkt netjes
 • FT Solutions
  FT Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.85396 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Een van de betere klusbedrijven. Net niet de allerbeste, maar wel een goede tweede. Redelijk geprijsd en komt altijd de gemaakte afspraken na. Werk alleen, dus niet zo snel als bedrijven met personeel, maar als er iets meer tijd te besteden is, ben ik een uitstekende keus. Heb ruime ervaring met allerhande klussen in en om uw woning en/of bedrijf. Ruime ervaring opgedaan in het bedrijf van mijn zwager, die voor makelaarskantoren in Amsterdam het onderhoud en de kleine verbouwingen in beheer heeft en uitvoert. Breng ook alle soorten/maten afbeeldingen aan op muren van baby en/of kinderkamers. Schroom niet om voor nadere informatie contact met ons op te nemen via Werkspot. Misschien treffen we elkaar ooit.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Snel, vriendelijk, vakkundig. Aanrader!
 • Multi Service DS
  Multi Service DS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75107 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Multiservice DS is een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf specifiek gericht op (DS-) Elektrotechniek en (DS-) Keukenvoorbereiding. Met ruim 18 jaar ervaring en uitstekende klantbeoordelingen zorgen wij er voor dat ook uw klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Heel tevreden over DS Multiservice. Darren heeft mijn keuken perfect voorbereid op plaatsing van een nieuwe keuken. Elektra, leidingwerk, verwijdering oude keuken is allemaal netjes en vlot gedaan. Darren is vriendelijk, werkt hard en ontzorgt. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
 • Karel's Klusserij
  Karel's Klusserij
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Keukenmonteur in Woerden

  Karel’s klusserij staat als parttime ondernemer graag voor u klaar. Doordat we niet fulltime hier van afhankelijk zijn. Kunnen we de prijs zeer interessant houden. Bij Karel's klusserij zijn we all-round werkzaam, van laminaat leggen tot isolatie advies en aanbrengen. Van dakpannen vervangen tot storingzoeken in de kabels van de kruipruimte. en uiteraard alles wat er tussenin zit.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en afspraak nagekomen

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Woerden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 323 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Woerden

Andere vakmensen in Woerden

Vind vakmensen bij jou in de buurt