Vind tegelzetters in Maarssen

Op zoek naar tegelzetters in Maarssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Maarssen

 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Ik heb een slechte ervaring met deze meneer. Hij moest mijn 1e etage egaliseren maar het is hem niet gelukt. Mijn scheefstand is nauwelijks verbeterd en het ergste is hij beweerde dat zijn mareriaal goed was en niet zou scheuren na 1 week begon de egalisatie te scheuren. Ik had deze meneer aangesproken, kreeg als reactie scheuren is normaal. Ik zij van mijn vloer is nogsteeds scheef, zijn reactie ik kan er niks aan doen. Vervolgens gaf ik aan van het is jouw niet gelukt mijn vloer is alleen maar erger geworden ik wil een deel van mijn geld terug, reactie van deze meneer nee. Het is niet iemand die zijn fout erkend maar in tegendeel probeert hij jouw voor de gek te houden. Dus let op zou ik zeggen.
  Kom in contact
 • Cam Bouw B.V.
  Cam Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  Renovatie UWE BADKAMER / STUKADOOR /SLOOP SPECIALIST CAM BOUW BV WE ZIJN ALS AANNEMERSBEDRIJF TEVENS EIGENAAR VAN SANISALE SLIEDRECHT EN SANISALE WORMERVEER UW WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN? CAM BOUW BV ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS! CAM BOUW BV is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 51 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Cam Bouw BV maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd. -Badkamer renovaties gemiddelde prijzen zijn: € 7.450,- exclusief btw -Zeer kleine badkamer renovatie zoals een wasbak en een douche, gemiddelde prijzen zijn: € 6.550,- exclusief btw -Nieuwbouw woningen badkamer installatie gemiddelde prijzen zijn: 7.250,- ex btw -Apart wc ruimte renovatie 2.350,- ex btw -badkamer renovatie Instagram: cam_bouwbedrijf Prijzen Sausklaar wanden+plafond inclusief materiaal is €15,- p/m2================= Sausen Airless Spuitwerk inclusief materiaal verf: € 12,- ===================== Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 23,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. 5 jaar garantie op badkamers werkzaamheden zoals lekkage,voeg,kitwerk 5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden -glad stucwerk -spachtelputz 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden -sauswerk -spuitwerk -schilderwerk ( kozijnen,deuren,) 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden -vloerverwarming -aanbouw,opbouw -sloopwerk Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 15,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als bouwbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende materialen. CAM BOUW BV verzorgt én ontzorgt uwe de hele bouwproject van A tot Z.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Volledige badkamerrenovatie was uitgevoerd. Snel en met hoge kwaliteit .Ik ben volledig tevreden met het eindresultaat!
  Kom in contact
 • Alesso Allround
  Alesso Allround
  Beoordeling: 4.8 van 54.85254 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  245 Reviews met een waardering van 4.8/5 sterren. Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Goeie vent, fijn contact, goed werk
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Halil 58
  Klusbedrijf Halil 58
  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  Mijn naam is Halil Koc. Ben werkzaam onder de naam Klusbedrijf Halil 58. Mijn specialisatie is tegelzetten , renoveren en/of plaatsen van badkamers en binnen metsel werk. Mocht u een grotere klus hebben dan werk ik samen met mijn team. 30 jaar ervaring in de bouwsector. Veel grote en kleine projecten op mijn naam in het buitenland. Sinds ik in Nederland woon is mijn specialisatie tegelzetten en metselen. Ik werk voor een scherp tarief. Hopelijk neemt u contact met mij op! Tot snel! Vriendelijke groet, Halil Koc

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Aardige man en komt zijn woord na. Zonder problemen en heel snel onze badkamer volledig vernieuwd. Weet wat hij doet en staat open voor kritiek. Zeker een aanrader. Wij zijn erg tevreden.
  Kom in contact
 • Bouwmeester Abasov
  Bouwmeester Abasov
  Beoordeling: 5 van 55566 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  Als bouwer met 15 jaar ervaring is ons doel om plezier te hebben in wat we doen. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom doen we er alles aan om ons werk zo goed en mooi te maken met materialen van de hoogste kwaliteit. We voeren vakkundig pleister-, verf-, tegel-, elektra- en badkamerrenovaties uit en geven garantie op al onze werken. Je kunt ons werk ook zien op Instagram

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Vanaf het begin was het contact met dhr. Abasov erg plezierig en gaf hij het gevoel dat de klus in goede handen was. Tijdens het project was dhr. Abasov goed bereikbaar voor vragen. Het team heeft heel hard en professioneel gewerkt en dacht ook actief mee in het zoeken naar oplossingen. Zo had ik te weinig tegels besteld, maar kwamen ze met een mooie oplossing, wat er mijn inziens zelfs beter uitziet dan het originele ontwerp. Ook toen er even een communicatiefout was betreffende het toilet (verkeerde vloertegels geplaatst) is dit de volgende dag uitstekend verholpen. Wat mij ook opviel is dat het team keihard werkt en zelfs op de zaterdagen doorgingen om de klus op tijd af te krijgen. Naderhand hebben ze alles schoon en netjes achtergelaten. Het eindresultaat is echt heel mooi geworden! Nogmaals hartelijk dank!
  Kom in contact
 • Tegelmaat
  Tegelmaat
  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  ik ben een jonge tegelzetter uit omgeving utrecht.sta er klaar voor al jullie tegelklussen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De enige reden dat ik geen 1 ster geef, is omdat de tegelzetter ontzettend vriendelijk was. Maar het tegelwerk is van zeer matige kwaliteit. We hebben ongelijke voegen, op sommige plekken een nagel dikte aan voeg en elders 3mm. De foto's zijn slechts een greep uit de vele plekken waar de voegen ongelijk zijn. De tegelzetter zei geen tegelkruisjes te gebruiken, hij gaf aan ze na al die jaren niet meer nodig te hebben. Het resultaat liegt er echter niet om en misschien waren tegelkruisjes toch wel verstandig geweest. Sommige tegels staan schuin waardoor als het licht erop valt je de schaduwen ziet en het tegelwerk gedeukt lijkt. We zullen de tegels laten verwijderen en door een andere tegelzetter laten herplaatsen. Erg zonde van ons geld en van iedereens tijd. Ik kan helaas niet positiever zijn, wat ik wel graag had gewild omdat meneer een erg vriendelijke man is.
  Kom in contact
 • De Tegelzetter
  De Tegelzetter
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  Allemaal bij De Tegelzetter Sakal Bouw. ✅Tegelzetten onder anderen betegelen alles met tegels. (Meer als 10 jaar ervaring) ✅Badkamer renovatie ✅Stukadoor ,stuc en plakwerk ✅Schilderen ✅Ander soort werkzaamheden in overleg.!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Twee vriendelijke, hardwerkende mannen. Snel in de communicatie met eerlijke en goede afspraken. Klantvriendelijk! Met uiterste zorg en precisie onze nieuwe vloertegels gelegd!
  Kom in contact
 • TWTH commerce
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  We hebben al enkele jaren ervaring in de werkzaamheden in de bouw we zijn vooral gespecialiseerd in het tegelzetters vak kit werkzaamheden en het leggen van vloeren sloopwerkzaamheden En ook stucwerkzaamheden . Wij klussen overal waar het moet als het de juiste klussen zijn en goede afspraken gemaakt worden. Zoekt u een meedenkende vakman bent u bij ons bij juiste adres. Wij hebben ook VCA dus gaan altijd veilig aan het werk.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Konden heel snel komen. Snel en duidelijk in het maken van een prijsafspraak. Klus netjes uitgevoerd. Heel tevreden!
  Kom in contact
 • Kruger Combitechniek
  Kruger Combitechniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  Al jaren de specialist op vloerverwarmings gebied. Betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij Kruger Combitechniek vloerverwarming hoog in het vaandel. Uw vaste adres voor al uw vloerverwarmings projecten.

  Laatste review:
  Micha heeft bij ons een oude ketel vervangen door een nieuwe CV-ketel op te hangen op een andere plek. Dit is vakkundig gebeurd. Alle leidingen zijn netjes aangesloten en ook de afvoer is verlegd. Daarbij is ook een nieuw expansievat geplaatst. Micha is een betrouwbare en servicegerichte vakman!
  Kom in contact
 • E. de Jong Vloerenbedrijf
  E. de Jong Vloerenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85323 reviews
  Tegelzetter in Maarssen

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Prijs kwaliteit top, komen de afspraken na, zeer content mee
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Maarssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1151 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Maarssen

Andere vakmensen in Maarssen

Vind vakmensen bij jou in de buurt