Vind ontwerpers in Duiven

Op zoek naar ontwerpers in Duiven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Duiven

 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Ontwerper in Duiven

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Een hele fijne samenwerking met Designed by Lans. Veel juridische kennis en een snelle service. We hebben de vergunningsaanvraag uit handen gegeven en dat is naast de bouwtekeningen ook echt een aanrader!
 • AS Constructiebureau
  AS Constructiebureau
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Duiven

  Jij hebt een idee of een wens om iets te laten uitwerken en construeren, wij kunnen dit voor jou uitwerken. Een goede constructie bespaart jou kosten. Ons doel als constructeur is om ervoor te zorgen dat jij een hoge kwaliteit berekening krijgt met daarin zo min mogelijk materiaalkosten terwijl de aannemer dit wel op een goede manier kan uitvoeren. Dankzij de investering in een goede constructieberekening ben je er dus zeker van dat de totale kosten voor jouw constructie lager zullen uitvallen. Daarom, het laten maken van een ontwerp en constructieberekening moet eenvoudig en snel zijn, zodat jij snel aan de slag kan met jouw droomhuis. Wij zijn van mening dat informatie over verbouwen of het maken van een constructieberekening voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn, vandaar delen wij al onze kennis in de blogs en de kennisbank om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw bouwplan. Bekijk de website van AS constructiebureau voor meer informatie.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Voor het vervangen van onze schuifpui met een uitbreiding van de muuropening, hebben we AS Constructiebureau ingeschakeld. De opdracht was technisch complex, maar de geduldige en duidelijke uitleg van de constructeur hielp enorm. Hij was niet alleen behulpzaam in het begeleiden van het proces maar gaf ook waardevol advies. Het rapport dat we ontvingen was grondig en begrijplijk opgezet. Zijn beschikbaarheid om vragen te beantwoorden was heel fijn en de prijs-kwaliteitverhouding overtrof onze verwachtingen. AS Constructiebureau wordt van harte aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar deskundige constructeur.
 • GP Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Duiven

  Na 15 jaar als interieurbouwer voor een werkgever te hebben gewerkt, besloten om voor mezelf te beginnen. Ik hou mij voornamelijk bezig met het maken en zetten van keukens, andere maatwerk meubels. Ook met ander timmer en klus werkzaamheden in huis veel ervaring. Perfectionistisch, netjes en kwaliteit staan voorop.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Zeer nette installatie van de keuken. Erg tevreden met het contact en het geleverde werk van GP Interieurbouw. Zou hem een volgende keer weer bellen.
 • Daan Beijer Interieurbouw
  Daan Beijer Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Duiven

  Gespecialiseerd in maatwerk interieurs. Van keukens tot inloopkasten. Het complete plaatje bij Daan Beijer interieurbouw, van ontwerp tot realisatie. Meer weten over mij of me bedrijf? Neem gerust contact met me op!

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Daan heeft bewezen een professionele en bekwame vakman te zijn. Zijn aandacht voor detail en communicatieve vaardigheden maken hem een waardevolle professional in zijn vakgebied. Als u op zoek bent naar iemand die zijn werk serieus neemt en u een hoogwaardige service biedt, aarzel dan niet om contact met hem op te nemen. We zijn zeer tevreden met zijn diensten en bevelen hem van harte aan.
 • Revenberg Bouwadvies
  Revenberg Bouwadvies
  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews
  Ontwerper in Duiven

  Revenberg Bouwadvies, Het juiste adres voor het maken van bouwtekeningen , bouwbegeleiding en constructieberekeningen voor uw : Nieuwbouw Aanbouw verbouw etc. Tevens voor advies .

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg blij met de tekeningen van Revenberg Bouwadvies. Kwam als één van de weinigen daadwerkelijk langs om het van binnen te bekijken en op te meten. Goede service voor een goede prijs!
 • Fadoos Timmerbedrijf
  Fadoos Timmerbedrijf

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Duiven

  Fadoos : is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende vakgebieden zoals: Keuken plaatsen, Montage, Badkamer renoveren, Schilderen, Loodgieter, Sloop werk, Stukadoor, Beton storten. Voor elke vakgebied werk ons bedrijf met ervaringen vakmannen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en de kwaliteit en klanttevredenheid zijn belangrijkste aandacht punten voor ons.

 • Manuel Bouw en voegen
  Manuel Bouw en voegen

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Duiven

  Manuel construction and grouting is een aspirant bedrijf dat gespecialiseerd is in samenwerking. Van joint hacking-out, Cleaning .normal joint, cutting joint, shadow joint, holle joint en ect. Ik ben ook specialist in steenreparatie, gewrichtsreparaties. Ook schoorsteenrenovatie en reparatie steenkleur tot zijn formele glorie en impregneren. Manuel Bouw bestaat al meer dan 2 jaar en wil elk jaar groeien. Met een basisdiploma (VCA) in de bouw. Met meer dan 5 jaar werkervaring heb ik werk in het hele land, Uw wens is mijn bevel zoals ik al zei, want als mijn klant tevreden is dan ben ik ook blij. Zeer vriendelijk en communicatief en mijn focus ligt vooral op het doen van goed werk voor mijn klanten. Zet mijn klanten altijd op de eerste plaats met discussie over hoe ze willen dat hun project is. Zal blij zijn om te werken en uw huis terug te brengen naar zijn perfecte vorm. Bel Manuel Bouw Nu. Motto// Werk En Geluk Manuel

 • Arkes Tuin en Grondverzet
  Arkes Tuin en Grondverzet
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Ontwerper in Duiven

  De hoofzaak van ons bedrijf is het afgraven van u tuin ,zoals ; het uitgraven van inrit,terras, paden,het rooien van struiken/bomen,uitgraven trampoline,vijvers/zwembaden,het graven van sleuven ,kabels/leidingen,fundering en aanbouwen etc etc Het afvoeren van grond. Het leveren van zand,zwarte grond puingranulaat (voor onder de oprit) Wij maken gebruik van mini gravers en rupsdumper (vanaf een breedte 75 cm tot 130 cm voor de smalle doorgang) Vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast leveren en leggen wij ook de ( sier ) bestrating , leveren en plaatsen van schuttingen , leveren en plaatsen van overkappingen ( op maat gemaakt ) Kortom wij hebben alles onder 1 dak eigen machines en 1 aanspreekpunt. Wij werken zoal voor bedrijven als particulieren. We hebben nu ook container verhuur containers van 10 en 20 m3. Het leveren van zand en zwarte grond meng granulaat hoort tot de mogelijk heden. Ik kom altijd eerst bij u kijken , en bespreken daarna volgt er een zeer scherpe offerte. Uiteraard is de offerte vrijblijvend. Met vriendelijke groet Bert Hupkes Arkes tuin en grondverzet Duiven

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heel blij met de voortuin. Afspraak = uitvoeren. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Als we met de achtertuin beginnen dan weten we wie we moeten hebben! Bedankt!
 • Hindrie Luchtenburg Bouw
  Hindrie Luchtenburg Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Duiven

  Beste mensen ik heb een klein bouwbedrijf en werk veel voor particulieren Grotere klussen huur ik de vakmensen in die waarvan ik weet dat ze goed werk leveren. ik werk al 35 jaar in het vak en ben in staat om op een deskundig manier uw klus uit te voeren. Ik ben transparant eerlijk en betrouwbaar en hou absoluut niet van prutswerk. Ik ben in het bezit van de aannemers papieren dat is een zekerheid voor u. Ik doe ook nog werkzaamheden voor het leger des Heils . Alle bouwwerkzaamheden doe ik met veel plezier. Kortom ik wil mijn werk uitvoeren en afronden met de hoop dat u tevreden bent. De klanten waar ik voor heb gewerkt die nodigen mij ook weer uit bij hun eigen familie . Ik hoop u te ontlasten in uw verbouwklus . Ik zie ons contact met vertrouwen tegemoet. Vriendelijk groet Hindrie Luchtenburg

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Buitengewoon tevreden. Hindrie is een vakman die mij met veel meer gaat helpen dan eerst aangevraagd. Hij houdt veel rekening met de wensen van de opdrachtgever en met diens portemonnee, is zeer hulpvaardig en betrouwbaar en weet de kanalen om kosteneffectief bezig te zijn. Hij gaat voor kwaliteit, en daar ben ik heel blij mee.
 • Aannemersbedrijf Megchelenbrink & Zn.
  Aannemersbedrijf Megchelenbrink & Zn.
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Ontwerper in Duiven

  Wij zijn een Aannemersbedrijf dat gaat voor vakmanschap en kwaliteit. Al generaties lang is het vakmanschap overgebracht van vader op zoon. Wij gaan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Wij komen vrijblijvend langs om al uw bouw en verbouwplannen te bespreken en u hierover te adviseren. U kunt contact met ons opnemen via de website, email, telefoon of Facebook.

  Laatste review:
  Ze hebben bij onze dochter een complete uitbouw gedaan en kan niet anders zeggen dan dat het heel netjes en goed gedaan is.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Duiven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 43 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Duiven

Andere vakmensen in Duiven

Vind vakmensen bij jou in de buurt