Vind ontwerpers in Arnhem

Op zoek naar ontwerpers in Arnhem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Arnhem

 • Revenberg Bouwadvies

  Ontwerper in Arnhem

  Beoordeling: 4.5 van 54.5584 reviews

  Revenberg Bouwadvies, Het juiste adres voor het maken van bouwtekeningen , bouwbegeleiding en constructieberekeningen voor uw : Nieuwbouw Aanbouw verbouw etc. Tevens voor advies .

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Prima ervaring met Revenberg Bouwadvies. Bernard reageerde snel en nam zelfs de moeite om al snel ter plaatse te komen kijken, zelfs al was de afstand groot. Revenberg Bouwadvies heeft succesvol en naar vertedenheid de architectuurplaatjes gemaakt en de bouwvergunning aangevraagd voor mij. Bedankt! H.S. Bodha, Groningen.
 • WBKI kunst en interieur ontwerper

  Ontwerper in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Sinds een dikke 3 jaar is het iedere keer mijn uitdaging om een echt Thuis voor je te maken. Daarvoor deed ik dit vooral voor mijzelf, vrienden en familie. Ik wil een ruimte creëren waar jij van kan genieten en waar je kunt doen wat je wilt op een veilige en comfortabele wijze. Ik heb een creatieve geest waarmee ik tot persoonlijke, verrassende en originele oplossingen voor jouw interieur-wensen kom. In ieder interieur werk ik met minimaal een designstuk. Ik ben gek op kleur, kunst en behang en mix het liefste verschillende stijlen door elkaar zonder dat het ontwerp zijn rust en harmonie verliest. Ik ontwerp graag voor mensen die om schoonheid geven, die wat durven en die verantwoordelijkheidsgevoel naar hun omgeving toe hebben. Als wij een klik hebben werk ik volgens een stappenplan waarbij ik start met het inventariseren van jouw wensen, voorkeuren, verwachtingen en budget. Dit vind plaats in een 2 à 3 uur durende afspraak in de ruimte waarvoor ik ga ontwerpen of, bij jou thuis als het om nieuwbouw gaat. Mijn achtergrond in de zorg en als kunstenares helpen mij bij het stellen van de juiste vragen en ik vind het een sport om ook te horen wat er tussen de lijntjes gezegd wordt. Een totaalontwerp voor een verdieping is na 4-6 werken klaar en dan presenteer ik je een moodboard, een materialenplan, een meubelplan en een verlichtingsplan per ruimte/verdieping, plus 3 tekeningen waaronder een plattegrond, een wandaanzicht en een 3D tekening. Dit is waar je garantie voor krijgt. Een totaalplan voor een verdieping kost je 1495 Euro. Mocht je een kleiner aanbod willen dan kom ik bij je thuis voor 2 uur en geef ik antwoord op al je inrichtingsvragen. Als je mij vooraf foto's stuurt met je belangrijkste vraag en verwachting dan geeft mij dat al een idee in welke richting ik kan zoeken. Dit aanbod kost je 295 Euro. Mocht je meer willen dan kan ik ook de inkoop van alle benodigde materialen, meubelen, gordijnen en accessoires voor je verzorgen, evenals maatwerk (kasten op maat) en bouwbegeleiding. Ik werk samen met mijn vaste team aan specialisten. Als jou dit aanspreekt heb ik er zeker ook zin in!

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Ik vond het fijn dat Wilma bij mij is geweest, ook een prettig gesprek gehad. Ik vond het ook prettig dat het vrij snel kon, omdat ik er mee bezig was in gedachten. Ik heb de tafel al binnen, het was de laatste die ze konden leveren voorlopig, dus mazzel. Ik vond je uitleg over kleuren en tinten wel fijn, zodat ik kan combineren. Gerard
 • J G ARCHITECTEN

  Ontwerper in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Welkom! JG Architecten is een bureau voor architectuur, bouwkundig ontwerp, interieur en advies. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke benadering. Uw specifieke situatie geeft ons inspiratie! Wij zijn ervaren in: - Nieuwbouw, verbouw en renovatie. - Voor particulier, ondernemer of VVE. - Interieur Ontwerp. - Inrichtingsplannen. - Duurzaam bouwen. - Bouwtekeningen. - Vergunningen. - Vrije kavels. - Uitbouw, aanbouw, opbouw. - Stagedesign. Heeft u bouw of verbouw plannen of wilt u een keer vrijblijvend overleggen? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek informeren wij u uitgebreid over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw project. Wij maken met plezier werkelijkheid van uw droom!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snel met reageren, komt afspraken na, denkt mee en geeft tips.
 • Diagrid

  Ontwerper in Arnhem

  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews

  Diagrid bouwkundig teken en adviesbureau ontwerpt en verzorgt het bouwtechnisch tekenwerk in zowel 2D als 3D voor alle fasen van het bouwproces. Hieronder vallen o.a. het maken van de bouwaanvraagtekeningen, werktekeningen, uitvoertingstekeningen en revisiewerk. Heeft u een verbouwing of nieuwbouwplannen? Dan komen wij graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo hebben wij de afgelopen jaren ervaring opgedaan in woningsplitsing, nieuwbouw, verbouw, aanbouw, uitbouw, brandveiligheid en dakopbouw. Naast het ontwerpen en uitteken van projecten zorgen wij voor de communicatie richting constructeur en bevoegd gezag. Zo heeft u altijd 1 aanspreekpunt. In verband met Corona voeren wij onze adviesgesprekken tegenwoordig zo veel mogelijk digitaal. Dit kan o.a. met Teams, Skype, Hangout, Whatsapp of Google Meet.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goed tekening volgens afspraak gemaakt prijs was goed
 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Arnhem

  Beoordeling: 4.3 van 54.35114 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Designia Soest

  Ontwerper in Arnhem

  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Heeft goede ideeen en mooie ontwerpen. Prijs valt ook reuze mee
 • Bouwkundig Adviesbureau Ipekci

  Ontwerper in Arnhem

  Nog geen reviews

  Bent u van plan om uw woning te renoveren, verbouwen of een compleet woning te bouwen? Dan kunt u bij ons terecht! Wij kunnen u helpen met een schetsontwerp om uw ideeën te realiseren zodat u kunt bepalen of het haalbaar is voor u. Ook kunnen wij voor u de bouwaanvraag stukken gereed maken.

 • Quanti Designs

  Ontwerper in Arnhem

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Geachte heer/mevrouw, Ik (eigenaar van Quanti Designs) ben een jonge ondernemer van 33 jaar oud. Met al meer dan 18 jaar ervaring in de interieurbouw. Mijn ervaring: - Projectmanagement - Calculatie bureau - Werkvoorbereiding - Technisch & Design tekenaar - Allround werkplaats medewerker - Medewerker Bouw & Afbouw Services: - Interieurbouw - Bouw - Afbouw - Projectmanagement - Calculatie bureau - Totaal pakket (compleet ontzorgen) Het starten van mijn eigen bedrijf is iets wat mijn wens is vanaf dat ik begonnen ben met werken. Ik zal dus ook altijd de wensen van de klant voorop stellen, om zo elke klus naar alle tevredenheid af te ronden. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze kleine voorstel ronde verneem ik dit graag. met vriendelijke groet, Quanti Designs

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Roy heeft prima werk geleverd. Het kostte soms wat meer tijd dan vooraf bedacht. Andere werklui hebben het hem niet altijd makkelijk gemaakt. Roy laat zich niet gek maken. Hij zal het werk afmaken. Hij heeft goed werk geleverd. Ik zou 'm zo weer vragen.
 • RE.SHAPE Architectuur

  Ontwerper in Arnhem

  Nog geen reviews

  Opzoek naar een Architect/Tekenaar voor uw bouw of verbouw project? Zoek dan niet verder. RE.SHAPE Architectuur staat voor u klaar. Wij ontwerpen zowel complete woningen maar ook verbouwingen en transformaties (herbestemming). In samenspraak met u werken we het ontwerp uit tot een technische tekening. Ook de afstemming met externe adviseurs, zoals constructeur of installatie adviseur, en indiening van de bouwaanvraag (aanvraag omgevingsvergunning) kunnen we voor u verzorgen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 • XYZ Project & Tekenburo

  Ontwerper in Arnhem

  Nog geen reviews

  XYZ Project & Tekenburo … … Bied U graag de mogelijkheid uzelf volledig te ontzorgen in uw project, dat wil zeggen van ontwerp tot en met de uitvoering, maar houd zich eveneens graag aanbevolen voor alle handen afzonderlijke werkzaamheden. … staat voor u klaar als het gaat om, het installeren van het door u ingekochte maatwerk meubilair, uw nieuwe keuken alsook het ontwerpen en/of produceren van keukens en/of maatwerk. … is ook in staat tot het uitvoeren van afzonderlijke installatie/en of elektra werkzaamheden alsook het compleet omleggen en/of vernieuwen hiervan, waardoor u zich niet persé hoeft te wenden tot een derde partij. [denk bijvoorbeeld aan uw nieuwe keuken] … biedt u desgewenst de mogelijkheid aan tot een visueel fotorealistisch inkijkje of ontwerpplan zodat u precies mag verwachten wat u vooraf ziet. … Ontwerpt, visualiseert en verzorgt 2D en 3D productietekeningen op het gebied van interieur, woning inrichting, keukeninrichting winkelinrichting of andere maatwerkoplossingen. Goed om te weten: • Als het gaat om kleinschalige zaken als meubels of kasten worden deze in eigen beheer gemaakt. • Als het gaat om relatief grotere projecten is het goed te weten dat XYZ Project & Tekenburo nauw samen werkt met een breed scala aan interieurbouwers met als voordeel voor u dat uw unieke project de aandacht en expertise krijgt die het verdient. Ontwerp, Productie en/of bouwtekeningen kunnen ook al in het voortraject worden gebruikt bij het bepalen van een eenduidige prijsbepaling omdat er daardoor geen onduidelijkheden meer bestaan over uitvoering en kwaliteitseisen. Vervolgens kan er een juiste keuze worden gemaakt als het aankomt op het bepalen van de meest geschikte producent. • Betrokkenheid, kwaliteit en oplossingsgericht handelen staan hoog aangeschreven in de werkwijze van XYZ Project & Tekenburo Graag tot ziens!

Populaire lokale ontwerpers in Arnhem

Andere vakmensen in Arnhem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur