Vind klusbedrijven in Arnhem

Op zoek naar klusbedrijven in Arnhem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 285 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Arnhem

 • Pleyter

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 4.9 van 54.95150 reviews

  Pleyter kitwerken sinds 2002 * Kitten (MEESTAL BINNEN 2WEKEN) Kitwerkzaam heden: Complete badkamers Douche hoek Sanitaire toestellen Toiletten Keukens Vloeren Plinten Muur afdekkers Ramen Kozijnen

  Laatste review:

  Kitten -

  Heel netjes gedaan
 • V.O.F. Het Oude Ambacht Schoorsteenvegersbedrijf

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews

  Geen dak is ons te hoog en geen klus is ons te klein, ons bedrijf bestaat al zins 1991. het bedrijf is van een vader en zoon genaamd Peter en Leonard jansen. Wij besteden veel zorg en aandacht bij het uitoefenen van ons vak en verrichten dit volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Wij onderscheiden ons niet enkel met onze ervaring en vakkennis maar ook middels de inzet van een grote hoeveelheid bedrijfsmiddelen. Zo zijn wij wekelijks 50 uur p.p ons werk aan het uitoefenen, om er zorg voor te dragen dat wij altijd snel ter plaatse zijn en problemen aan het oplossen. ​ 90% van onze klussen zijn wij aan het werk bij partuculieren en zijn wij ingesteld op die gang van zaken. Het Oude Ambacht voert de reparaties aan uw dak natuurlijk het liefst uit op vooraf met u afgesproken tijdstippen. Wij werken met vaste en duidelijke prijsafspraken, zodat uw verwachtingen over tijd, geld en prestatie worden nagekomen door Het Oude Ambacht. Vaak ligt er aan de dakreparatie een vooraf met u besproken dakinspectie waar kunt u Het oude ambacht voor gebruiken. Schoorsteenonderhoud, lood en zink werken, platte daken, helende daken, dak groten, isolatie, nok onderhoud, kort gezegd alle soorten dak onderhoud.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  De beste man heeft mij snel en vakkundig geholpen. zeker een aanrader
 • Aannemersbedrijf P.Bouma

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 3.5 van 53.556 reviews

  Aannemersbedrijf P.Bouma is een allround aannemersbedrijf die van Opa, op vader, naar kleinzoon is opgegroeid en die vakkundigheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid voorop stelt. Wij adviseren, renoveren, restaureren, onderhouden en verbouwen woningen en bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor al uw bouw- en renovatieplannen. Wij geven u een deskundig advies en leveren kwaliteit en maatwerk. Wij gaan voor lange termijn contacten die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Vertrouwen dat onderbouwd wordt door het nakomen van afspraken, snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt en het leveren van kwalitatief hoogstaande diensten U bent bij ons aan het juiste adres, waar het gaat om Advies/ begeleiding, Onderhoud, Renovatie en Verbouwingen. Vriendelijke groet, Pieter.Bouma

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Het was ontzettend fijn dat hij met spoed bereid was een huis te helpen leeghalen en het afval af te voeren. Ik was zelf niet bij de werkzaamheden maar heb prettig met hem gecommuniceerd en hij heeft meer afval afgevoerd dan vooraf afgesproken, wat super was.
 • Bouwservice Piek

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews

  Na jaren werkzaam te zijn geweest op de woning bouw als gediplomeerd Allround Timmerman ben ik me gaan oriënteren op nieuwe uitdagingen. Werkzaamheden en gespecialiseerd: -Wand en deur constructies in dieverse soorten met complete afwerkingen zoals kalkzandsteen, ytong, metalstud en houtregel werk. -Stucwerk; -Timmerwerk; -Leidingwerk; -Laminaat, plinten en ondervloeren; -Plafond systeem constructies; -Div. reparaties groot of klein; -Laswerkzaamheden; -Montage, afwerkingen of kit werkzaamheden -Sloten vervangen (ook als u al uw sleutels kwijt bent) Voor elke klus is er een juiste oplossing, deze weet ik samen met u en in goed overleg altijd te vinden, dit staat natuurlijk ook garant voor de prijs en kwaliteit.

  Laatste review:

  Sloten plaatsen of repareren -

  De klus is goed uitgevoerd en nadien ook netjes alles opgeruimd. Prima job👍
 • Klusbedrijf Zada

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Uw vakman in regio Gelderland Wij combineren kwaliteit, vakmanschap en kennis om u te voorzien van de beste service. Wij hebben de ervaring, personeel en middelen om uw klus naar tevredenheid af te ronden, op tijd en tegen een eerlijke prijs. Wij staan garant voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Bij ons betaal je nooit teveel; of het nou gaat om een kleine klus of een hele grote klus. U bent bij ons aan het juiste adres. 
 U kunt ons inschakelen voor bijvoorbeeld: • Keukenmontage • Vloeren leggen, PVC en laminaat (click en visgraat) • Veranda / Terrasafkapping monteren • Schutting plaatsen • Overig kluswerk: U kunt ons inschakelen voor diverse werkzaamheden in en rondom uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van tussenmuren, sloopwerk, meubel en tv-montage en behangen. 
 • Onze Verhuisservice Bent u onlangs verhuist of gaat u binnenkort verhuizen? Wij bieden een unieke verhuisservice aan waarbij wij vrijwel alle werkzaamheden verrichten aan zowel uw nieuwe als oude woning. U bepaalt wat u aan ons wilt uitbesteden. Denk aan bijvoorbeeld het leggen van een vloer en het verven/behangen van de muren tot aan de kleinere klusjes, zoals het ophangen van alle lampen en gordijnen in de nieuwe woning en het bezemschoon opleveren van uw oude woning. U kunt ons daarbij ook inschakelen voor het verhuizen van zware meubels en witgoed – ook zo handig! Neem contact met ons op om het een en ander te plannen, zodat u zo snel, efficient en goedkoop mogelijk kunt genieten van uw nieuwe woning! 
 Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Hoessein en zijn collega('s) zijn vriendelijk en werken netjes. Ze waren beschikbaar op de gewenste (relatief korte) termijn. Het contact is van begin tot eind prima verlopen. Waar nodig vond overleg plaats en gaf Hoessein ons goede adviezen. Een onderdeel van de bevestiging van de koelkastdeur bleek door de keukenwinkel niet geleverd te zijn. Hoessein heeft dat heel goed opgelost. De beste en prettigste klusser die we tijdens de verbouwing van ons nieuwe huis over de vloer hebben gehad.
 • Klusbedrijf C.D.J

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Ik ben Rinus de jong 23 jaar oud en ik heb sinds bijna 2 jaar mijn Klusbedrijf. Mijn werkzaamheden zijn onder andere dak en tegelwerk als specialisme, wij doen ook houtwerk tuin/straatwerk, kitten voegen schilderen etcetc, Voor alles zou je me kunnen bellen. Ik heb verschillende certificaten etc gehaald voor verschillende vakken. Ik geef op al mijn werkzaamheden garantie, dat spreken we netjes af voor de klus start.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Super tevreden. Snel, super waliteit .
 • Combi klusbedrijf

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Op zoek naar een allround klusjesman die u volledig ontzorgt ? Wij zijn ervaarde vakmannen het allround combiklusbedrijf. Door ons ervaren team zijn we breed inzetbaar en werken wij voor zowel particulieren en bedrijven. We staan garant voor een goede kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en een goed overleg voor al uw klussen in en om uw woning of bedrijfspand. Heeft u een klus? Dan helpen we u graag verder. We komen graag even langs om alles te bekijken en u een passend advies te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  Laatste review:

  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen -

  Alles is volgens afspraak gelopen. Zeer professioneel. Op tijd. Vriendelijk. Echt een aanrader.
 • Aktief Bouwen B.V.

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 3.5 van 53.558 reviews

  ons bedrijf heet Aktief Bouwen, met aktief bedoelen we dat we er vol voor gaan, we het werk afronden en dan pas de volgende klus aannemen. we hebben jarenlange ervaring in het gehele bouw proces, van uitbouw tot het bouwen van een compleet huis, met alles erop en eraan. we kunnen vaak snel starten en zijn een goede partner voor je klus

  Laatste review:

  Gordijnrails ophangen -

  Vrije dag genomen van het werk maar deze klusjesman is helemaal niet komen opdagen zonder enig bericht ! Slordig en helaas niet betrouwbaar..klus niet uitgevoerd.
 • Klusbedrijf Wiltink

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Klusbedrijf Wiltink kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Glaszetter klus in Arnhem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Behang verwijderen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Sloopwerk algemeen, Glas zetten of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met Klusbedrijf Wiltink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Topman!
 • Klus- en onderhoudsbedrijf Van Hek

  Klusbedrijf in Arnhem

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Ruime ervaring in allround klussen. * Spoedopdrachten * Sloopwerkzaamheden * Schilderwerkzaamheden * Tuin onderhoud * Verhuizing/Ontruiming * Montage/demontage * hoge druk reiniging * Led-verlichting/reparatie * Schuttingen * Meubelmontage

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Vanmorgen contact gehad over het monteren van een pax kast. En vanavond stond de kast al. Hele goede service, netjes, snel, aardig. Zeker aan te raden dit onderhoudsbedrijf.

Populaire lokale klusbedrijven in Arnhem

Andere vakmensen in Arnhem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur