Vind stoffeerders in Duiven

Op zoek naar stoffeerders in Duiven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Duiven

 • Diyes Woningstoffering
  Diyes Woningstoffering
  Beoordeling: 5 van 55566 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  Diyes woningstoffering is een bedrijf gespecialiseerd in het stofferen met tapijt. Ons uitgebreide aanbod bestaat voornamelijk uit geselecteerde hoogwaardige tapijten geschikt voor trappen, overlopen en slaapkamers. Uiteraard hebben wij ook een breed aanbod project-tapijten, carpetten en buitentapijt. Graag komen wij langs op locatie met de tapijt-stalen en geven wij u advies op maat.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Yusuf van Diyes Woningstoffering heeft ons ontzettend goed geholpen. De nieuw beklede trap ligt er prachtig bij. We zijn ook erg tevreden over het contact met hem. Yusuf is prettig en lekker direct in het contact. Hij reageerde ontzettend snel en zorgvuldig. Ook stuurde hij meteen stalen op en kon (misschien geluk dat het zo liep) al binnen een week bij ons zijn voor de klus. Zelden hebben we zo snel en makkelijk en een vakman geregeld. Bedankt!
 • K.S.V Mansour
  K.S.V Mansour
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  Als je op zoek bent naar een Stoffeerder in Rotterdam, dan kan K.S.V Mansour je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloerbedekking leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Meubels stofferen, Trappen stofferen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Vinyl vloer in een klein halletje en het toilet is super gelegd. Wij zijn heel blij met het resultaat maar ook met de communicatie en meedenken.
 • van de Visch stoffering
  van de Visch stoffering
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  van de Visch stoffering is je ideale partner als je een Stoffeerder nodig hebt in Zevenaar en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloerbedekking leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Trappen stofferen en nog veel meer diensten die wij als Stoffeerder voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Snel en kundig! Super.
 • jaco hendriks
  jaco hendriks
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  leggen van tapijten op trappen woon en slaapkamers etc, ik heb een zeer ruime ervaring in het leggen van tapijten, ondervloeren etc. tevens pvc-vloeren, vinyl, laminaat, de keuze is oneindig. proffesionele stoffeerders materialen waar ik mee werk. waar ik voor sta is service, garantie en kwaliteit, die staan bij mij hoog in het vaandel. netjes, vakkundig en rustig werken, geen haastwerk of afraffelen, daar heb ik een hekel aan. ik kan U volledig ontzorgen om langs te komen met stalen van verschillende kwaliteiten. tevens kan ik voor U binnenzonwering ophangen waar ik ook stalen van heb , dit ook met zeer ruime keuze in kwaliteiten en materialen.

  Laatste review:
  Kon zeer snel beginnen. Tapijt en trap keurig bekleed en gelegd. Het laminaat ook, op enkele spleetjes tussen de planken na maar die kunnen we met kit opvullen. Tevreden.
 • Bert van Leeuwen Interieurs
  Beoordeling: 4 van 54513 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  Eenmans bedrijf, gespecialiseerd in alle vormen van woonverbetering, t.w. meubelstoffering, woningstoffering, maatwerk in kasten, keukens, badkamers, gordijnen, tapijten, verlichting, kleuradvies, interieuradviezen. zie webside; www.bertvanleeuweninterieurs.nl

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Helaas verloopt het contact met Bert van Leeuwen moeizaam. Verschillende keren geappt en gebeld, maar helaas geen bevredigend resultaat.
 • ZW Afbouw & Timmerwerken
  ZW Afbouw & Timmerwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2522 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  All-round klusbedrijf. Gespecialiseerd in plafonds, wanden, vloeren en renovatie werkzaamheden. Expertise in advies en montage met betrekking tot het isoleren van vloeren, wanden en plafonds conform ISDE subsidie normen en richtlijnen vanuit de overheid.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Goede communicatie, proactief, nette afwerking. Van harte aan te bevelen.
 • Fixie cleans up your mess
  Fixie cleans up your mess
  Beoordeling: 4.9 van 54.95262 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  Fixie Cleans up your mess ________________________________________ Wij zijn in te huren voor o.a. - Sloopklussen -Verhuizingen - Schoonmaakklussen ________________________________________ *Klantvriendelijkheid, staat bij ons hoog in het vaandel! *Flexibiliteit, Wij bewegen met de klant mee! *Scherp geprijsd, Wij houden het graag betaalbaar! *Garantie, wij geven garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren! ________________________________________

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Dit bedrijf met vriendelijke mensen heeft bij ons prima sloopwerk geleverd en het puin netjes afgevoerd. Het initieel afgesproken tijdstip werd niet helemaal gehaald, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd!
 • wrappro.nl

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Duiven

  Mijn vader en ik zijn samen zzp’er Mijn vader is 26 jaar stoffeerder en ik 4,5 en hebben alle soorten vloeren en raambekleding gemonteert!

 • Nijmegen Kledingreparatie
  Nijmegen Kledingreparatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  Wij zijn een nieuw snel groeiend bedrijf in de gordijnen markt en het stofferen van meubilair. Wij zijn vooral gefocust op een snelle service met natuurlijk een altijd blij garantie. Dus niet tevreden dan doen wij er alles aan om u wel tevreden te stellen. Wij zijn al werkzaam in de gordijnen sector voor meer dan 30 jaar. Wij zijn sinds kort ons eigen familie bedrijf begonnen en zijn nu al gegroeid in heel gelderland. Als u ons op zoekt op de naam: nijmegen kledingreparatie. Dan kunt u de gegevens van ons vinden en contact met ons opnemen voor eventueele vragen of hulp. Wij werken vanuit nijmegen en leveren overal in nederland met een snelheid van 5 werkdagen. Ookal heeft u 10 gordijnen of maar 1 de levertijd is altijd zo snel mogelijk met een adembenemende kwaliteit!

  Laatste review:
  Gordijnen (ver)maken-
  Good professionals. We were quite satisfied with the work.
 • Schildersbedrijf Pelgrim
  Schildersbedrijf Pelgrim
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Stoffeerder in Duiven

  Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 40 jaar garant staat voor goed advies, vakmanschap en kwaliteitsproducten. Pelgrim Schilders & Afwerking is hét schildersbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Onze ervaren schilders zien wat er moet gebeuren en kijken verder. Is uw dakgoot bijvoorbeeld aan vervanging toe, dan wordt in overleg met u een loodgieter geregeld. Is een kozijn aan vervanging toe, dan wordt onze eigen timmerman ingeschakeld. Kortom de lijnen zijn kort en het gecertificeerde vakmanschap van onze medewerkers sluit goed op elkaar aan. In onze woon- en projectwinkel kijken wij graag samen met u wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verf, behang, vloeren, raamdecoratie en outdoor- zonwering. Onze stylisten geven deskundig en up-to-date advies. We zijn; - Erkend Sikkens specialist. - Gecertificeerd Luxaflex- dealer, Indoor en Outdoor zonwering - Farrow and Ball specialist, stockist Wanneer u meer informatie wilt neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Met vriendelijke groet, Maurits Pelgrim

  Laatste review:
  Ik heb Schildersbedrijf Pelgrim ingeschakeld voor het herstel van waterschade naar aanleiding van een flinke lekkage vanaf mijn bovenburen. In dit geval betroffen de werkzaamheden: Het afsteken, repareren en opnieuw schilderen van het plafond van een inpandig balkon, Het afsteken, repareren en schilderen van het gehele plafond in de woonkamer en het vervangen en schilderen van een verlaagd plafond in een vaste kast in de woonkamer. Ik ben hartstikke tevreden over de verrichtte werkzaamheden. Het resultaat ziet er strak en verzorgd uit. Zeker niet onbelangrijk is de nette manier van werken en de vriendelijkheid van de medewerkers welke deze klus uit kwamen voeren. Pelgrim zorgt zelf voor het afdekken van de meubels e.d. en de materialen hiervoor. Ook nadat de werkzaamheden afgerond waren, hebben ze netjes gezorgd voor het opgeruimd opleveren van de woonkamer en de balkons. Na het uitvoeren van de genoemde werkzaamheden, ben ik zelf begonnen aan het schilderen van de muren en deuren in mijn woonkamer. Ook hiervoor kan ik prima bij Pelgrim terecht, aangezien zij alle benodigde materialen te koop hebben in hun winkel. De medewerkers in de winkel doen navraag naar de klus die je uit gaat voeren, om je ook van de juiste verf en materialen te kunnen voorzien. Kortom: Bij Pelgrim krijg ik waar voor mijn geld.

4.5

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Duiven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Duiven

Andere vakmensen in Duiven

Vind vakmensen bij jou in de buurt