Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Apeldoorn

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95206 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Is absoluut geen prutser, weet waar bij mee bezig is. De herstel cq onderhouds werkzaamheden verliepen soepeltjes.
  Kom in contact
 • Construction Time
  Construction Time
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Construction Time is je ideale partner als je een Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Apeldoorn en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Prettig en snel contact, probeert zich verstaanbaar te maken via een app, dat gaat prima. Eerlijk, werkt netjes. Zou hem zeker nog een keer inhuren voor een volgende klus. Bedankt Ivan!
  Kom in contact
 • Bouw-select
  Bouw-select
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Hallo ik ben akar en heb jaren lange werkervaring in de bouw opgedaan. Sinds enige tijd ben ik eigenaar van Bouw-select Apeldoorn B.V. Dit is een klus en montagebedrijf voor allround klussen. Voor vragen kunt u mij altijd bellen of mailen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Aanrader!
  Kom in contact
 • Bo - Trans
  Bo - Trans
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Heb je een Kozijnspecialist, Timmerman, Glaszetter nodig in Teuge of omgeving? S.B. Multidiensten kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Timmerman, Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Binnendeur plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Dakramen vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  snelle communicatie, goed werk geleverd.
  Kom in contact
 • Weyenberg Bouw en Advies
  Weyenberg Bouw en Advies
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Wij richten ons op de verbouw, renovatie en onderhoud voor zowel particuliere als MKB opdrachtgevers. Ons werkgebied ligt binnen een straal van 30 km rond om Apeldoorn. Door mijn jarenlange brede ervaring binnen gerenommeerde bouwbedrijven, heb ik een goed inbeeldingsvermogen in een project en kan daarin mogelijk ook de opdrachtgevers adviseren en van A tot Z ontzorgen. Ik heb een No-nonsensmentaliteit en durf Out Of The Box te denken, dit kan tot verrassende oplossingen leiden. De werkzaamheden liggen breed uiteen, van klein tot groot, denk aan uitbouw/verbouw, kozijnen vervangen en geveltimmerwerk. Ook kunnen wij meedenken in na-isolatie van uw woning. Ook dakkapellen of dakopbouwen in zowel traditioneel hout als onderhoudsarm kunststof kunnen wij voor u verzorgen. Elke aanvraag zien wij als een uitdaging, waarin wij de wensen van de klant zo goed mogelijk kunnen verwerken.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Heel slecht, hij heeft mij 24 uur voordat we zouden beginnen laten stikken. Hij appte mij dat hij toch van het werk af zag, ongelofelijk. Van alle beloftes die hij gedaan had is er dus niet één uitgekomen. Als je een klus niet zit zitten prima maar wees dan een vent en vertel het me face to face en een beetje op tijd.
  Kom in contact
 • Glamonta
  Glamonta
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Glamonta is vooral sterk in het leveren en monteren van HR++ glas, tripple glas en hardglas

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Eigenaar kan wat chaotisch overkomen, maar weet wel wat hij doet! Kwam langs, meet alles op, stuurt eerste deel factuur, glas super snel geleverd, snel een afspraak gemaakt voor plaatsen (stelde zich flexibel op!). Jongens die kwamen plaatsen, deden hun werk goed. Ze hadden wat netter kunnen werken, maar het eindresultaat is netjes. Zeer scherpe prijs die pas betaald hoefde worden na een evaluatie telefoontje. Glamonta heeft 19 ramen vervangen van enkel glas naar HR++ met nette Dukoton 10 roosters. Bedankt!
  Kom in contact
 • Johabouwbedrijf
  Johabouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Geef uw klus uit handen en bel ons! Ik heb al 15 jaar ervaring als timmerman en heb de afgelopen 5 jaar gewerkt bij een gerenommeerd bouwbedrijf in Twello. Joha bouwbedrijf is een compleet en professioneel aannemersbedrijf uit twello. Wij zijn specialist in uitbouwen, verbouwen, dakkapellen, veranda's, timmerwerk en allerlei andere werkzaamheden. We maken alle kozijnen en deuren op maat en isoleren wanden en vloeren. Wij doen zowel kleine als grote klussen. Bassam Joha is een specialist in vele dingen, Als u een klus heeft, of een offerte wilt ontvangen bel, mail of whatsapp ons dan!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Joha reageerde direct op werkspot. Binnen 1 week is mijn dakraam al geplaatst. Vakkundig werk en netjes gewerkt. Vriendelijk.
  Kom in contact
 • JOHA Interieurbouw
  JOHA Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  JOHA Klussenbedrijf Op zoek naar professionele hulp bij het verbeteren van uw huis of bedrijf? Wij bieden een volledige renovatie, verbouw, en onderhoudsservice die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze deskundige team zal graag uw visie bespreken en u helpen om uw project tot leven te brengen met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw droomhuis of bedrijf werkelijkheid maken!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Komt zijn afspraken na, hij weet waar hij mee bezig is , werkt heel erg netjes. Ik zou hem zo weer inschakelen voor een klus.
  Kom in contact
 • Fred's meubel totaal refresh
  Fred's meubel totaal refresh
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Ben al aantal jaren beroepsmatig gedreven in het stralen, aanpassen, repareren, schilderen en spuiten van meubels en keukens. Door uw meubelstuk eerst te laten stralen kunt u het daarna zelf verder afwerken of het verdere afwerken ook aan ons over laten. Daarin is alles en iedere afwerking of gewenste kleur mogelijk. Keukendeurtjes waarvan bijvoorbeeld het kunststof los begint te raken, zullen we het kunststof verwijderen en dan na de nodige behandeling ook de deurtjes in iedere gewenste RAL kleur overspuiten. Hetzelfde geldt dan ook voor bijvoorbeeld binnendeuren. Glas stralen ( zie foto's ) is ook een mogelijkheid. Als er verder contact is zal ik u meer toe kunnen lichten.

  Laatste review:
  Meubels repareren-
  Zeer goede ervaring. Vakkundig, duidelijke communicatie en iemand met passie voor zijn vak. Aanrader!
  Kom in contact
 • Artesania BV
  Artesania BV
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Kozijnspecialist in Apeldoorn

  Contact gegevens ARTESANIA BV: E-MAIL: Info @ Artesania bv .nl Welkom bij Artesania BV, Artesania BV, na ons succes in ondersteuning en dienstverlening voor bedrijven nu ook beschikbaar voor de particuliere sector. Onze vakbekwaamheid voortkomend uit ervaring en interne training leiden dan ook het succes in onze onderneming. Wij staan voor service, vakmanschap vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Naast onze hoge kwaliteitseisen werken wij transparant. Bovendien zijn wij VCA VOL gecertificeerd. De branche voor onze onderneming is gericht op tegelwerk, sanitair en onderhoud elementen in en rond uw huis. Wij staan achter een vaste planning met alvorens gemaakte afspraken die tot een succes op de gewenste opleverdatum worden opgeleverd. Ons bedrijf is transparant en is met oprechtheid een succes voor elke aanpassing in onze branche binnen uw woning. Naast onze vakbekwaamheid zit er uiteraard garantie op al onze geleverde diensten. Graag tot ziens bij, ARTESANIA BV

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima. Snel contact en langskomen
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Apeldoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 413 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Apeldoorn

Populaire diensten

Andere vakmensen in Apeldoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt