Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Apeldoorn

Op zoek naar hoveniers in Apeldoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Apeldoorn

 • Van Wanrooy straat/grondwerk

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.4 van 54.45313 reviews

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer goede ervaring klus op Werkspot gezet en eigenlijk direct gereageerd prijs opgave gedaan en zeer snel een afspraak kunnen maken ze hebben de oprit van ongeveer 33m2 vakkundig en netjes gelegd. Ik ben zeer tevreden.
 • Schep & Schroef

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Mijn naam is Henk Dooijeweerd , ik ben 34 jaar en ik heb mijn bedrijf Schep & Schroef in 2015 opgericht. Ik heb meerdere vakopleidingen gevolgd en afgerond in de techniek. Sinds 5 jaar heb ik dus mijn eigen bedrijf wat ik met plezier uitvoer. Mijn specialiteiten zijn, - interieur bouw. - bouwen van overkappingen en maatwerk. - timmerwerk in en buitens huis - kleine verbouwingen etc. - overig timmerwerk en klusjes. Ik probeer altijd secuur en logisch te werken en u heeft bij mij garantie. Ik kom graag bij u aan het werk!

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Beleefde mannen. Denken goed mee en werken hard. Ze weten wat ze doen, onze tuin ligt er weer prachtig bij.
 • I.K Klus klussenbedrijf

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews

  Welkom, i.k.klussenbedrijf is een all-round klussenbedrijf welke zeer breed inzetbaar is. Denk hierbij aan de volgende zaken: * Tuinaanleg en onderhoud * Bestrating (herbestraten oude bestrating) * Tuinhuizen en blokhutten / overkappingen bouwen. * Graszoden leggen * Gehele tuinen leegruimen * Snoeien / kappen / vellen bomen * graafwerkzaamheden met graafmachine * Laminaatvloeren leggen * Schilderwerk binnen en buiten * Kitwerk * Sloopwerken * Demontage en montage werk Mocht u een klus hebben waarop IK reageer die hierboven niet genoemd wordt dan is deze uiteraard ook door mij uit te voeren. Verder altijd zeer flexibel inzetbaar, zeer snel schakelen van ene klus naar een volgende. Alle eventuele nodige materialen voor uw klus kunnen via mij worden geregeld. Vrijblijvende offerte aan de hand van foto's of langskomen mogelijk. Met vriendelijke groet, Ian Koers I.K.Klus

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Erg goede ervaringen met Ian van I.K Klussenbedrijf! Communicatie vooraf was prettig en snel. Hij kwam met adviezen en goede ideeen/voorstellen. Heeft de klus diezelfde week nog gedaan en werkt vlot, netjes en stemt waar nodig af. Had goed materiaal bij zich en had de werkzaamheden goed gepland. Bij een nieuwe klus zouden wij hem zeker weer benaderen.
 • Joshuatree

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Mijn naam is Jeremy van Joshuatree. Ik heb 7 jaar ervaring in de boomverzorging. Mijn specialiteiten zijn het snoeien van bomen,klimmend, en met een hoogwerker. Maar ook het onderhouden van tuinen, bedrijven alsmede landschapsbeheer behoort tot mijn werkzaamheden. Graag kom ik met u in contact voor het bespreken van de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Keurig werk geleverd voor een hele scherpe prijs. Heel vakkundig en professioneel. Ik raad deze zeer zeker aan!
 • schuttingbouwdirect

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hout beton schuttingen. Wij komen altijd snel plaatsen bij ons geen lange wachttijden. Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit bouwmaterialen en nemen de tijd om uw schutting recht en precies naar uw wensen te plaatsen. Als wij uw schutting plaatsen wordt de betonpaal in de grond op een baksteen geplaats en gestort in het beton. Schuttingbouwdirect snel, strak en direct.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  We zijn zeer tevreden. Er is goed meegedacht, geen haastwerk en fijne communicatie. We hoefden minder te betalen dan de offerte omdat, toen de coniferen verwijderd waren, de schutting toch iets minder lang hoefde te worden dan gedacht.
 • K&K Tuincleaning

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews

  Beste opdrachtgever, K&K Tuincleaning biedt u tegen betaalbare tarieven een totaaloplossing voor vrijwel al uw tuinwerkzaamheden. Wij verwijderen onkruid op bestrating en in groenperken, reinigen uw bestrating onder hoge druk, verzorgen het reguliere tuinonderhoud en voeren al het groen- en tuinafval voor u af. Wij werken altijd met professionele en goed onderhouden tuinmachines! Ook voor het complete onderhoud van uw gazon bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u al eens gedacht aan een bemestingsabonnement? Zijn er grotere of zwaardere klussen? Bel ons als u planten, struiken en/of bomen uit uw tuin wilt hebben of als u deze juist aangeplant wilt hebben. Wilt u eindelijk die oude boomstronk weg hebben? Moet uw oude bestrating worden verwijderd of wilt u dat uw oude tuinhuis wordt gesloopt? Heeft u een schutting of tuinhuis dat nodig in de beits gezet moet worden? Wij doen dit allemaal graag voor u. Wij waarderen u als klant en komen graag bij u langs. Ons werkgebied ligt door heel Nederland! Bent u tevreden informeer dan naar een onderhoudsabonnement. Dan ziet uw tuin, gazon en bestrating er het hele jaar door netjes en verzorgd uit. Waarom belt u ons voor een klus? - Wij zijn oprecht en vertellen u dan ook eerlijk of wij uw opdracht wel of niet aankunnen. - U krijgt altijd vooraf een gedetailleerde vrijblijvende offerte. - U weet dan ook precies wat wij wel en niet doen en u komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. - Het resultaat van het werk staat voorop; wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. - Wij komen, net als u, onze afspraken na. Wij zijn dus bijvoorbeeld nooit te laat op het werk. - Er is altijd een oplossing; in overleg met u komen we tot een mooi resultaat. - Wij werken door tot het werk af is en wij laten de werkplek altijd netjes achter. - Ook in het weekend werken wij voor u, dat vinden wij geen enkel probleem. Tip: Stuur altijd foto's mee van de huidige situatie! Met vriendelijke groet, Lars Storm K&K Tuincleaning

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Lars heeft super snel gereageerd en de klus uitgevoerd voor de afgesproken prijs. Ziet er keurig uit en hij heeft netjes de rommel opgeruimd.
 • Werfhorst dienstverlening

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews

  Uw adres voor aanleg en onderhoud van tuinen. Tevens gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van kunstgras!

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Gerard heeft een mooi stukje werk afgeleverd. Kwam zelf met goede voorstellen, vanuit zijn ervaring. Netjes alles opgeleverd. Ben heel erg tevreden met de schutting en overkapping.
 • Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews

  Hoveniersbedrijf Harry de Winkel Sterk in hovenierswerk ook in de winter heeft uw tuin aandacht nodig. Wanneer er nog geen najaarsbeurt beurt is uitgevoerd kan er nog het nodige worden gedaan. Bovendien is het een ideale periode om bijvoorbeeld bomen te laten kappen. En zodra het sneeuwt is het, om ongelukken te voorkomen, prettig als uw oprit, tuinpad en parkeerterrein sneeuwvrij worden gemaakt. Met de lente in het verschiet is dit ook het uitgelezen seizoen om na te denken over gewenste aanpassingen in uw tuin. Of misschien overweegt u een compleet nieuw ontwerp. Bij ons kunt u terecht voor al uw tuinwensen, maar ook in het geval van calamiteiten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verstopping van uw riolering of stormschade. Wij zijn een veelzijdig en ervaren hoveniersbedrijf. Vakkundig in handwerk, maar dankzij ons uitgebreide en moderne machinepark ook inzetbaar voor grote projecten en verschillende vormen van graaf- en grondwerk. Verder leveren wij zand, grind, haardhout, strooizout, planten en andere tuinbenodigdheden. Of het nu om een compacte stadstuin gaat, een landgoed of een bedrijfstuin: wij zorgen voor complete ontwerpen, vakkundige aanleg en uitstekend onderhoud. Meer weten? Bel ons! Betalingen contant, per PIN of op rekening. Wat doen wij nog meer? Een greep uit onze dienstverlening: bestraten * vijveraanleg * milieuvriendelijke onkruidbestrijding * aanleg van plantenborders, gazons, opritten en tuinverlichting * planten van bomen * graaf- en grondwerk * uitmesten van stallen * diverse werkzaamheden met minitractor, minishovel, minigraver, maaiers, heftruck en kraan, zoals frezen, maaien, kunstmeststrooien, beluchten en sneeuwschuiven * levering van zand, grind, puin en tuinaarde * levering en plaatsing van tuinhout, sierbestrating, blokhutten, hekwerken en waterornamenten * bomen kappen * tuinafval afvoeren * grafonderhoud * dienstverlening bij calamiteiten, zoals stormschade en rioolverstopping *

  Laatste review:

  Tuin irrigatie -

  Fijn, netjes gedaan en aan afspraak gehouden
 • Musch en Zn. hoveniersbedrijf

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews

  Musch en Zn.hoveniersbedrijf die zich al meer dan 80 jaar bezig houdt met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren, bedrijven en V.v.E.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Ik had opdracht gegeven om 2 terrassen nieuw te bestraten en het gazon opnieuw aan te leggen. Het grote terras heeft geen goede afwatering en in de kuilen verzamelt zich het regenwater. De tegels liggen niet op het zelfde niveau, zij verschillen in hoogte. Bij het leggen van het terras achter in de tuin heeft meneer Musch het terras zonder overleg 1,8 m2 kleiner gemaakt. Toen ik er iets van zij begonnen meneer Musch en zijn medewerker ook nog tegen mij te schreeuwen. In het tuinpad zitten grote kieren tussen de tuintegels omdat er met een rupsvoertuig overheen gereden is. Ook hier ervoer ik een agressieve houding van men. Musch toen ik er iets van zei. Men. Musch heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Hij heeft het contract gebroken en zich niet aan afspraken gehouden van de orderbevestiging. Ik schakel nu een andere vakman in om de slechte werkzaamheden te herstellen en de werkzaamheden in mijn tuin af te maken. Men. Musch stuurt nu een veel te hoge, niet specificeerde rekening .
 • Reuvekamp minikraanverhuur

  Hovenier in Apeldoorn

  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Wij zijn een klein bedrijf gespecialiseerd in grond en riool en straatwerk en sloopwerken. Onze standplaats is klarenbeek vlakbij Apeldoorn We hebben allerlei materiaal om onze klussen te klaren. Wij hebben onder andere veel ervaring met riool aanleggen en ontstoppen. Wij hebben zelf een rioolreiniging machine en camera’s voor groot en klein riool. 1 van onze specialisaties is stobben wegboren met een Minikraan van 1000kg, dit gebeurd op een rustige en veilige manier met minimale afvoerkosten. Wij komen op alle plaatsen om onze klus te klaren, Deze minigraver is 75 cm breed en past door bijna alle deuren. Wij houden ervan om mee te denken, en een goede en juiste manier te vinden om onze opdrachten op een zorgvuldige en voordelige manier te volbrengen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Een vakman met goed gereedschap en materiaal. Heeft ons goed geholpen met het verwijderen van een boomstronk en uitgraven van een gat tbv trampoline. Goede communicatie en snelle spontane reactie. Volgende keer bellen we Arend!

Populaire lokale hoveniers in Apeldoorn

Andere vakmensen in Apeldoorn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur