Vind hoveniers in Zutphen

Op zoek naar hoveniers in Zutphen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zutphen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 248 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zutphen

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.4 van 54.45410 reviews
  Hovenier in Zutphen

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  De klus 20 m2 prima gedaan door Richard Wanrooy en collega. Ons ook attent gemaakt op lekkende regenpijp dakgoot. Zou volgende keer weer een beroep op hem doen.
 • Marcel Verhagen
  Marcel Verhagen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6569 reviews
  Hovenier in Zutphen

  Tuinarchitectuur- en landschapsbeplanting Marcel Verhagen is een vertrouwd adres voor al uw tuinarchitectuur, bestrating en sierbestrating. Ons bedrijf bestaat sinds 1988 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Daarbij kunt u denken aan alles op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, onderhoud, sierbestrating, vijverpartijen, schuttingen, bloembakken, tuinhuisje zaagwerk bomen, snoeiwerk, landschapsbeplanting en sierbestrating. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Marcel is een kei in het organiseren van een grote klus. mijn hele tuin (8x6) moest eruit. Schuttingen, bestrating, beplanting werden netjes afgevoerd. Ook oude wortels werden weggehaald. Daarna wilde ik nieuwe bestrating, schuttingen met poort, een tuinkast, een wilgentenen mat geplaatst, een coniferenhaag met een pad van split ervoor en een pergola . Binnen een week was de klus geklaard. Samen met Jan heeft Marcel goed werk afgeleverd. Het is prettig werken met Marcel. Hij checkt al werkende nog eens of het zo de bedoeling was, wat voor mij ook zekerheid gaf. Hij is een aanrader! Foto 1 is de oude tuin L Kemper Oud Zevenaar
 • Adventure-crew
  Adventure-crew
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Zutphen

  Adventure-crew kan je helpen met je Hovenier klus in Steenderen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Adventure-crew om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Tuin heg is gesnoeid en afgevoerd. Iets langer gewerkt dan verwacht. Wel zelfde prijs berekend wat vooraf is afgesproken. Echt een aanrader! Volgend jaar zal ik hem weer vragen om de tuin te onderhouden.
 • N.J.G. Wagenmans
  N.J.G. Wagenmans
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Hovenier in Zutphen

  Specialist op het gebied van aanleg van kunstgras . "Iedereen moet van een mooi gazon kunnen genieten, zonder dat het veel tijd kost om deze te onderhouden" is ons motto. In alle seizoenen een groene tuin! Wij hebben kunstgras dat er niet alleen natuurlijk uitziet en aanvoelt, maar ook nog eens duurzaam, sterk en betaalbaar is. Prachtig kunstgras voor iedere tuin!

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Komt zijn afspraken na. Denkt mee met de klant en levert netjes op. Een aanrader!
 • Robuust & Tijdloos Hummelo
  Robuust & Tijdloos Hummelo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Hovenier in Zutphen

  Mijn naam is Ronald van Robuust & Tijdloos Hummelo en ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in de tuinen. Voor tuinonderhoud zoals snoeiwerkzaamheden hagen knippen zaagwerk, tuinadvies, klein straatwerk en opnieuw inrichten van uw tuin bent u bij mijn aan het goede adres. Mijn tarief voor het tuinonderhoud is € 50,00 per uur per persoon incl. btw en excl. afvoeren van tuinafval. Robuust & Tijdloos Hummelo zorgt ervoor dat uw tuin er weer netjes uitziet. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet Ronald

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Ronald heeft vandaag mijn coniferenhaag gesnoeid. Hij is er op het afgesproken tijdstip, begint meteen en werkt vlot door. Hij levert goede kwaliteit. Geeft nog advies over het onderhoud van de haag. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.
 • Duwon groen
  Duwon groen
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Zutphen

  HvB maai & veegservice B.V. voorheen DuwonGroen staat voor duurzaam tuinonderhoud renovatie en aanleg. Voor alle klussen om uw huis. Ook voor bedrijfsterreinen en tuinen kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook de mogelijkheid om grootschalig maai en veegwerk uit te voeren.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Het gras was gemaaid, en het onkruid van de stoep, keurig!
 • B&T Klussenbedrijf
  B&T Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Zutphen

  B&T Klussenbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Zutphen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met B&T Klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  De installateur zag direct dat de lekkage onder de gootsteen in 1 minuut kon worden verholpen: iets strakker aandraaien. De andere lekkage is in dezelfde week verholpen. Wat een snelle en vakkundige service!
 • Timmer- en afwerkingsbedrijf Erik Koenders
  Timmer- en afwerkingsbedrijf Erik Koenders
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Hovenier in Zutphen

  Mijn bedrijf richt zich voornamelijk op, in en rondom het huis. Op het gebied van timmeren bent u aan het juiste adres. Zoals nieuwe kozijnen plaatsen, zolders geheel renoveren, dakramen plaatsen. Ook tuinmeubilair van ruw hout kan ik voor u maken (eigen ontwerp). We komen graag even bij u aan om te bekijken wat we voor u kunnen doen. Daarna volgt een offerte. Geheel vrijblijvend. Wij werken zeer nauwkeurig en netjes.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Erik Koenders heeft fraai werk geleverd op onze zolder en badkamer. Op zolder heeft hij o.a. knieschotten met schuifdeuren gerealiseerd en op onze badkamer een schuifdeur geïnstalleerd. Bij de schouw bleek Erik vriendelijk, precies, duidelijk en meedenkend wat meteen vertrouwen gaf. Dit heeft hij bij de uitvoering ook zeker waargemaakt. Hij betrok ons altijd wanneer er een beslissing gemaakt moest worden en was eerlijk over voor- en nadelen. We zijn erg tevreden!
 • Wim Visser Art

  Nog geen reviews

  Hovenier in Zutphen

  Ik ben een creatieve technische kunstenaar

 • Bouwservice Mast
  Bouwservice Mast
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Hovenier in Zutphen

  Na jaren lang ervaring te hebben opgedaan in de bouw heb ik uiteindelijk de stap genomen om mijn eigen onderneming te beginnen. Bouwservicemast is een bedrijf dat zelfstandig maar ook meedenkt met de klant. bouwservicemast staat voor service , kwaliteit , en kennis voor groot en kleine projecten.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Albert heeft prima werk afgeleverd, gedaan wat hij heeft beloofd. Hij komt deskundig over en is zeer vriendelijk in de omgang. Voor een volgende klus weet ik waar ik moet zijn.

Populaire lokale hoveniers in Zutphen

Andere vakmensen in Zutphen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur