Vind elektriciens in Zutphen

Op zoek naar elektriciens in Zutphen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Zutphen

 • Severein Montage Service
  Severein Montage Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Elektricien in Zutphen

  Hoi, ik ben Daniël. Ik heb 14 jaar als elektromonteur gewerkt en 11 jaar als witgoed monteur. Ben vanaf februari 2023 voor mij zelf begonnen. Ik monteer groepenkast op maat naar wens van de klanten. Ook repareer ik witgoed/bruingoed apparaten van bepaalde merken. Behalve vaatwasser en wasmachine’s. Voer reparatie uit binnen een straal van 40km vanuit Deventer in overleg ook soms ook er buiten. Neem direct contact met mij op om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Dat kan ook via whatsapp. ga naar onze website severeinmontageservice nl dan bij contact. Wij hebben altijd de laagste prijs garantie op GROEPENKAST MONTAGE met zelfde kwaliteit en met 10 jaar garantie. Dus mocht het elders goedkoper zijn dan onze offerte dan zullen wij er altijd onder zitten.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Aansluiten van inductieplaat. Snel en vakkundig.
 • AMA Witgoed Reparatie
  AMA Witgoed Reparatie
  Beoordeling: 4.2 van 54.2573 reviews
  Elektricien in Zutphen

  AMA Witgoed Reparatie is uw professionele reparateur aan huis voor al uw witgoed. Denk aan koelkasten, vriezers, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Tevens geeft AMA Witgoed Reparatie garantie voor de geleverde onderdelen en 3 maanden op de reparatie zelf.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Kwam dezelfde dag en heeft het probleem opgelost
 • Soma-energie
  Soma-energie
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Elektricien in Zutphen

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je bij Soma-energie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vriendelijk, betrouwbaar, goede service
 • MMT Installatietechniek
  MMT Installatietechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6569 reviews
  Elektricien in Zutphen

  Installatietechnisch bedrijf en leverancier componenten en apparatuur; Elektrotechnisch, gas, water, groepenkasten, inductiekookplaten, kokend water kranen, verlichting, woningventilatie en luchtreiniging, infrarood panelen en stralers, overig huishoudelijke apparatuur. Verkoop en installatie van; Infrarood panelen en stralers, luchtreinigers, luchtbevochtigers, luchtkwaliteit meting, plasma ionisatie, inductiekookplaten, kolen water kranen, zelfbouw componenten voor ventilatie en afzuiging, overige huishoudelijke apparaten. Kijk voor meer informatie op mijn bedrijfspagina van Infrared-Solutions. Ik ben dealer van; - SunDirect infrarood panelen en stralers, - AirExchange luchtreinigers-bevochtigers, - Faton luchtreinigers-bevochtigers en plasma ionisatie systemen, - Teka keukenapparatuur, Senzanome keukenapparatuur, Kuppersbusch keukenapparatuur - Selsiuz kokend water kranen. - SLV verlichting Garantie en korting; Altijd 6 maand garantie op mijn werk, standaard garantie op componenten en onderdelen. Werk tot €100,- 5% korting op het totaal, van €100,- tot €250,- 10% korting op het totaal en boven de €250,- 15% korting op het totaal. Uur tarief en voorrijkosten; - Uur tarief bedraagt €60,- excl. BTW (landelijk gem. €72,- excl. BTW) - Voorrijkosten binnen Deventer €20,- excl. BTW en buiten Deventer €30,- excl. BTW (landelijk gem. tussen €30,- en €50,- excl. BTW) LET OP! Bij aanschaf van eigen componenten en of apparatuur die geïnstalleerd dient te worden door mij, kan ik geen verantwoording nemen. Indien componenten een of apparatuur na installatie niet werkt, niet te bedienen is of anderzijds, verwijs ik u door naar uw leverancier en of installateur die b.v. deze componenten en of apparatuur reeds voor u heeft geplaatst en of heeft geleverd!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Haico heeft zeer snel gereageerd en is dezelfde dag nog langsgekomen om de aansluiting van het water te vervangen. Hij werkt snel, kundig en is bovendien een aardig gast. Ik kan hem iedereen aanbevelen om met hem samen te werken.
 • Klusbedrijf A.J.Peters
  Klusbedrijf A.J.Peters
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Elektricien in Zutphen

  Meer dan 25-jaar als all-round vakman bezig geweest met allerhande klussen op werkelijk alle klus gebieden. Verhuur zelf 7 appartementen in de binnenstad waarvan ik de verbouw en het onderhoud al 25 jaar zelf doe. Van waterleiding, electra, vloer, wand en plafond. Van kattenluikje tot voorzet wand en van keuken tot toilet. En ook voor net schilderwerk. Ik ben dus zeer breed inzetbaar! Deze laatste klus was een complete 2-onder-1 kap woning die compleet uitgeleefd was en nu weer up-to-date verhuurd is. Zie foto's. Dit was een grote klus, nu voor mijn plezier vooral op zoek naar de kleinere klus. Ik kan goed meedenken, adviseren indien nodig en heb in de loop der tijd heel veel professioneel gereedschap aangeschaft. Van laminaatknipper tot reciprozaag, van troffel tot pexfitt-set (flexibele waterleiding). Dus laat maar weten wat er moet gebeuren! A.J.Peters

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Prettig en vlot verlopen
 • Timmer- en onderhoudsbedrijf Ezafzafi
  Timmer- en onderhoudsbedrijf Ezafzafi
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Elektricien in Zutphen

  Wij Als EI-Nederland zijn een aannemersbedrijf op alle gebieden. Elektra Bouwkunde Technische Tekeningen Sanitaire Aan- uitbouw Veranda’s Complete woning renovaties Dit allemaal hoort bij ons takenpakket. We werken zoals de naam zegt door heel Nederland met gecertificeerd en kundig personeel.

  Laatste review:
  Soefyan was bereid om ons op korte termijn te helpen, nadat de oorspronkelijk beoogde installateur uitviel. Daarom hebben we alle begrip voor het feit dat het werk qua tijdsplanning soms anders liep.
 • Ezafzafi Installaties
  Ezafzafi Installaties
  Beoordeling: 3.6 van 53.653 reviews
  Elektricien in Zutphen

  Ik ben een jonge ZZP’er die nu een geruime 6 jaar meeloopt in de elektra/installatie Wereld. Ik werk nu een ruime jaar als zzp er. Ik werk installaties bij, keur ze en stel ze veilig. Controleren op gebied van veiligheid is 1 van de belangrijkste zaken als je met elektra werkt. Schroom niet om contact op te zoeken. Wij doen ook graag uw zonnepanelen, meterkasten, verbouwingen en adviseren in de branche.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Soefyan heeft hier in eerste instantie keurig een aantal extra stopcontacten aangelegd voor onze aanbouw. Hij reageerde netjes op berichten en telefoontjes en een afspraak was vlot gemaakt. Al snel bleek een en ander niet naar behoren te werken, en viel telkens in het huis de stroom uit bij gebruik van de nieuwe stopcontacten. Soefyan is om die reden nog een keer terug gekomen voor herstelwerkzaamheden, maar al snel bleek ook dit niet geslaagd: ditmaal vielen de zonnepanelen uit zodra de stopcontacten worden gebruikt. Hij kiest er sindsdien voor om niet te reageren op berichten en zijn telefoon niet op te nemen (gaat regelmatig wel over) of terug te bellen. Wij hebben inmiddels een andere vakman ingeschakeld om tot het gewenste resultaat te komen. In het licht van de vergoeding die Soefyan heeft ontvangen voor deze klus, is zijn houding en service achteraf ronduit teleurstellend te noemen.
 • Joram techniek
  Joram techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Elektricien in Zutphen

  Als je op zoek bent naar een elektricien/elektromonteur in de omgeving van Laag-Soeren, Eerbeek, Zutphen, Deventer, Apeldoorn dan kan Joram Techniek je verder helpen. Al van kleins af aan is Joram geïnteresseerd in techniek en elektra. Na de behaalde diploma’s in de techniek is Joram al ruim 25 jaar aan het werk als elektricien en elektromonteur. Je kunt Joram Techniek inschakelen voor o.a.: wandcontactdozen verplaatsen; lichtpunten/inbouwspots/tuinverlichting aanbrengen; elektra in natte ruimtes aanpassen; groepenkast vervangen/uitbreiden; fornuisgroep aanleggen, laadpaal/wallbox voor de EV plaatsen, krachtstroom(driefasespanning) aanleggen, omvormers aansluiten etc. Wil je meer te weten komen over het vernieuwen van oude elektra in je woning of de mogelijkheden weten over uitbreiding van de groepenkast, Joram komt graag bij je langs voor advies en/of een kosteloze offerte.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Joram heeft vakwerk afgeleverd en onze meterkast compleet vervangen + de nieuwe aansluiting voor de laadpaal. Vriendelijk, goed advies, afspraken nagekomen & voor een nette prijs.
 • AB totaal techniek
  AB totaal techniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Elektricien in Zutphen

  AB totaal techniek is gevestigd te Voorst. Gespecialiseerd in installatie techniek. Ik richt mij voornamelijk op de verduurzamende tak, maar ook de gewone huisinstallaties Voor werk op het gebied van elektrotechniek maar ook voor loodgieters werk bent u bij mij aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Echt geweldig gedaan kerel. Blij met die boiler zeg!! Ook mooi nog ff stopcontact geaard, klasse 😃
 • Vasile Productions & Montage
  Vasile Productions & Montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Elektricien in Zutphen

  is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Vorden en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Zutphen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 506 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Zutphen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zutphen

Vind vakmensen bij jou in de buurt